02.04.2013

Prefinjeni Dior Cupcakes

Prefinjeni Dior Cupcakes < prethodna > sledeća
Prefinjeni Dior Cupcakes
Prefinjeni Dior Cupcakes
Prefinjeni Dior Cupcakes
Prefinjeni Dior Cupcakes
Prefinjeni Dior Cupcakes

Najnovija saradnja Diora i Harrodsa rezultirala je još jednim ograničenim izdanjem, ovoga puta su u pitanju prefinjeni Dior Cupcakes...

Cupcakes su više od slatkiša za sve nas, oni su skupi miks prefinjenosti i ekskluzivnosti. Već smo videli neke od tih slatkiša u izdanju prestižnih modnih kuća, kao na primer Chanel i Louis Vuitton, kao i specijalno izdanje za Dan zaljubljenih Red Velvet cupcake sa dijamantskim prstenom i druge, ali sada se pojavljuje nešto potpuno novo.

Otkriveni su novi Dior Limited Edition Cupcakes, koji su udružena saradnja Harrodsa i Diora. Izgleda se ove dve kuće jako dobro slažu. Kada se francuska moda i britanski visoki standardi i maniri udruže, tu mora da se desi neka magija, što upravo pokazuje ovaj paket cupcakeova. Četiri neverovatna komada slatkiša koji sadrže pšenicu, gluten, jaja, kravlje mleko i tragove oraha, Dior Limited Edition Cupcake su luksuzni slatkiš koji vam mami pogled i budi apetit. Svaki cupcake je jedinstveni omaž House of Dior, oslikava bitan detalj iz istorije ove prestižne modne kuće, kao što su Muguet haljina i Lady Dior torba.

 

Izvor: LuxLife

Tvoj komentar

 
Savet dana
GRAZIA RSS
GRAZIA RSS
U FOKUSU
MODA
LEPOTA
SCENA
Najcitanjie
Tagcloud