LIVING

Sam svoj enterijerista

PLANNER 5D

Najveći i najbolji besplatni program za dizajniranje stana. Postoji mogućnost i sređivanja detalja poput prozora i stepenica. I ne samo to, možete dizajnirati u 3D i spoljne elemente poput bazena. Sjajno, zar ne?!

www.planner5d.com

 

 

MY DECO 3D ROOM PLANNER

Ako želite da napravite svoj tlocrt ili da se poigrate već napravljenim, ovo je idealan program za vas. Ovde možete da ubacite vrata, prozore, zidove a postoji mogućnosti i 3D prikaza. Radi postizanja veće realnosti, možete ubacivati prave, postojeće proizvode, recimo male aparate za domaćinstvo koje možete i kupiti online ako vam se dopadnu. Postoji i aplikacija za iPhone.

www.roomstyler.com/3dplanner

 

 

 

IKEA HOME PLANNER

Ikea je osmislila besplatni softver koji vam pruža mogućnost da planirate rapored nameštaja u svom domu. U slučaju da ste nesigurni kako bi određene dimenzije namšetaja pasovale u vaš prostor, ovaj program će vam biti od velike pomoći. 

www.ikea.com/ms/en_US/rooms_ideas/splashplanners_new.html

 

 

HOME STYLER

Autodesk, koji stoji iza programa AutoCAD, REVIT i 3ds Studio Max sada ima program i za korisnike koji nisu profesinolno potkovani iz oblasti arhitekture i dizajna. Vrlo jednostavno urađen, pružiće vam mogućnost da uživate u kreiranju i maštanju svoje kuće iz snova.

www.homestyler.com

 

 

HOMEDEPOT

Uz ovaj program više ne postoji neizvesnost kod kupovine materijala za različite kućne projekte. Samo se opredelite šta nameravate da radite i ukucajte šta je potrebno. Višak materijala i manjak novca zbog toga je sada prošlost.

www.homedepot.com/c/Calculators

Povezane teme

LIVING

Ikea: novo izdanje torbe u duginim bojama

Na Međunarodni dan borbe protiv homofobije, transfobije i bifobije Ikea lansira novu torbu za kupovinu limitiranog izdanja u duginim bojama.

LIVING

Hermes predstavlja novu kolekciju nameštaja

Hermes je objavio novu kolekciju nameštaja.

LIVING

IKEA predlaže kako da napravite dečje šatore od njihovog nameštaja

Mnoga deca će leto provesti kod kuće zbog pandemije koronavirusa.

LIVING

Narandžasti kauč u enterijeru - 5 ideja

Koliko puta ste u salonu nameštaja sa oduševljenjem pogledali žute, narandžaste ili crvene kauče, a ipak se odlučili za neutralne nijanse?

LIVING

10 SAVETA DIZAJNERA: kako da od doma ne napravimo skladište

Sigurno vam zvuči poznato: šetate salonom nameštaja, ugledate predmet koji bi bio “apsolutno savršen” za vaš dom i kupite ga bez razmišljanja, samo da biste se na kraju zapitali, g...

LIVING

Kako urediti letnju terasu: 5 modernih predloga

Majski dani su stigli, a to znači da je pravo vreme da uredite svoju terasu. Bez obzira na veličinu, uz malo mašte (i naše predloge) možete kreirati savršeno mesto za opuštanje. Ka...

LIVING

SUD DIZAJNERA: Oslobodite dnevnu sobu suvišnih stvari

Ma u kom se pravcu kretala moderna arhitektura, dnevna soba ostaje prostor za okupljanje porodice i gostiju.

LIVING

KAKO PRAVILNO ODNEGOVATI PAPRAT: Moj stan je zelena oaza

Stan vam nije baš velik, ali vam se čini da je polumračan? Imamo predlog kako da ga učinite udobnijim i svetlijim: unesite paprat.

LIVING

Neka cvetni miris proleća uđe u tvoj dom

Odmaraš u izolaciji? Ili radiš kod kuće? Ili si ipak aktivna shodno dozvoljenim merama? Ne zaboravi da ipak na kraju dana kažeš sebi “Divna si! Hrabra si!” Da, zaslužuješ da uživ...

LIVING

Kako maksimalno iskoristiti potencijale rasvete u enterijeru?

O rasveti u enterijeru nikada nije sve rečeno jer je potrebno pomiriti nekoliko važnih  činilaca: neophodnu količinu svetla za zdrav život, stilsko uklapanje uz ostale elemente amb...

LIVING

NAJMANJI DEO DOMA NA ISPITU: 10 grešaka u dizajnu zbog kojih ne volite svoje kupatilo

Verujući da je kupatilo mesto “nužne potrebe” u kojem se zadržavamo samo onoliko koliko moramo, uređenju ove važne prostorije u svom domu obično ne posvećujemo mnogo pažnje.

LIVING

KLASICI U DOMU: Foteljama i stolicama iz polovine prošlog veka popularnost ne bledi

Trendovi dolaze i prolaze, ali dobar dizajn ostaje zauvek.

LIVING

Kako organizovati open space?

Kada je reč o uređenju doma, jedna od najvažnijih prekretnica s kraja 20. veka svakako je koncept X/open space/X (otvoreni prostor). Savremeni način života gotovo da je ukinuo gran...

LIVING

Brokat u trendu: dah kraljevskih palata u vašem domu

Kada pomislite na brokat, verovatno će vam odmah na pamet pasti nameštaj u Versajskoj palati ili zavese u salonskom stanu.

LIVING

Kako da svoj dom učinite istinskom oazom mira i lepote?

Svakodnevno se susrećemo sa novim pokušajima objašenjenja pojma zen. Budističko učenje upućuje nas na svesnu pažnju, koncentraciju i meditaciju ali usmerenu ka sebi. Ka sopstvenom...