grazia

GASTRO

Chef’s Tour – Belgrade Dinner Series

Vanja Puškar - osnivač koncepta New Balkan Cuisine, Nenad Jovanović - šef kuhinje restorana Credo i Eyck Zimmer - kulinarski direktor restorana The Square predstavili su u hotelu Radisson Collection, Old Mill Belgrade koncept Chef’s Tour – Dinner Series i pozvali Beograđane da im se priduže u jedinstvenom obilasku degustacionih menija našeg grada.

U tri beogradska restorana će tokom novembra i decembra biti održana vrlo zanimljiva gastronomska "turneja" ova tri sjajna šefa, gde će predstaviti ljubav i strast prema hrani, kao i moderne kulinarske tendencije! Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa njihovim individualnim stilovima kuvanja, kroz arome Balkana, nordijske i klasične francuske kuhinje sa pažljivo biranim vinima najboljeg kvaliteta.

Prvi događaj održan je 9. novembra u restoranu OMB Larder (Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade). Drugi se dešava u restoranu Credo (Courtyard by Marriott City Belgrade City Centre) 23. novembra, a treći u restoranu The Square (Square Nine Hotel) 7. decembra. Meni "Chef's tour" košta 6.000 dinara po svakoj večeri, a uparivanje pića staje još 3.000 dinara po večeri.

Pročitajte još

Povezane teme

GASTRO

Šta sa ostacima božićne trpeze? Džejmi Oliver ima savršeno rešenje

Goli kuvar obožava ostatke ručkova i večera i od njih pravi savršenu pitu.

GASTRO

Povratak zdravijoj hrani: Zapečeni batat sa leblebijama

Praznici se privode kraju, i vreme je da privedemo kraju i bogatu gozbu prazničnih đakonija

GASTRO

Ramstek punjen na mediteranski način

Veoma ukusno i dekorativno posluženje, idealno za praznične dane.

GASTRO

Okrepljujuća čorba sa belim mesom

Za dane kad vam je potrebna "ekstra" snaga.

GASTRO

Rolnice sa cimetom

Hrskav kolač, savršen za druženje uz popodnevnu kafu.

GASTRO

Rižoto sa sušenim paradajzom

Lagano jelo koje možete poslužiti samostalno ili kao prilog

GASTRO

Kako đumbir pomaže u ublažavanju prehlade i kašlja

Lekari savetuju da prehladu lečimo đumbirom

GASTRO

Govedina Stroganov sa pireom od celera

Recept francuskog kuvara za ruskog grofa Pavela Stroganova.

GASTRO

Zdrav slatkiš sa samo tri sastojka, gotov je za pet minuta

Potrebne su vam samo urme, a ostale sastojke možete menjati po želji.

GASTRO

Hrskava krilca sa đumbirom

Dajemo vam recept kojim ćete ih u svom domu napraviti podjednako dobro. Aromatična, sočna, hrskava zabava je u najavi.

GASTRO

Sicilijanska kasata

Torta koja je neizostavna na trpezi tokom praznika.

GASTRO

Mafini od spelte, jabuka i nara

Jednostavan recept za neobičnu poslasticu.

GASTRO

Jesenji čizkejk od bundeve

Sezona je bundeve i sve njene prednosti treba iskoristiti