grazia

GASTRO

Chef’s Tour – Belgrade Dinner Series

Vanja Puškar - osnivač koncepta New Balkan Cuisine, Nenad Jovanović - šef kuhinje restorana Credo i Eyck Zimmer - kulinarski direktor restorana The Square predstavili su u hotelu Radisson Collection, Old Mill Belgrade koncept Chef’s Tour – Dinner Series i pozvali Beograđane da im se priduže u jedinstvenom obilasku degustacionih menija našeg grada.

U tri beogradska restorana će tokom novembra i decembra biti održana vrlo zanimljiva gastronomska "turneja" ova tri sjajna šefa, gde će predstaviti ljubav i strast prema hrani, kao i moderne kulinarske tendencije! Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa njihovim individualnim stilovima kuvanja, kroz arome Balkana, nordijske i klasične francuske kuhinje sa pažljivo biranim vinima najboljeg kvaliteta.

Prvi događaj održan je 9. novembra u restoranu OMB Larder (Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade). Drugi se dešava u restoranu Credo (Courtyard by Marriott City Belgrade City Centre) 23. novembra, a treći u restoranu The Square (Square Nine Hotel) 7. decembra. Meni "Chef's tour" košta 6.000 dinara po svakoj večeri, a uparivanje pića staje još 3.000 dinara po večeri.

Pročitajte još

Povezane teme

GASTRO

Dimmidisi - recite DA zdravim i ukusnim obrocima!

Intervju sa rukovodiocem komercijalnog sektora La Linea Verde - Irenom Dani.

GASTRO

Osvežite se i produžite leto

Lidl je sve već pripremio za Vas!

GASTRO

Recept dana: Kremasti kolač sa šljivama i hrskavom penom od belanaca

Iskoristite sezonu šljiva i nek se nađu u vašem jelovniku. Jednako su ukusne i sočne i u slanoj i u slatkoj kombinaciji.

GASTRO

Volite avokado? Evo kako da napravite sladoled od njega

Ovo je savršen recept za omiljenu letnju poslasticu.

GASTRO

Vreme je za detoks: Predlažemo recept za savršenu obrok salatu

Lako i brzo se sprema, lagana je i što je najbolje - možete da je nosite na posao.

GASTRO

Recept dana: Voćne sladoled kocke

Ledeno, kremasto, sočno, osvežavajuće uživanje.

GASTRO

Korisni saveti italijanske none: Večera gotova za 10 minuta

Zapratite Nonna Finu, a onda, zahvaljujući njenim savetima, postanite stručnjak za spremanje špageta.

GASTRO

Šta kafa koju pijete govori o vama?

Kapućino vole sanjari, moka je za druželjubive, dok espreso biraju lideri.

GASTRO

Recept dana: Sufle od limuna

Lagan, vazdušast desert savršeno je slatko-limunkasto osveženje tokom vrelih dana.

GASTRO

Zašto je dobro piti čaj tokom vrelih dana?

Kada vam je vruće, topao čaj je sigurno poslednje što vam pada na pamet. Ali, razuverićemo vas.

GASTRO

Ovo je Vasa iz “Vasine torte”

Da li ste znali da ovaj reecpt za jednu od najlepših srpskih torti, počiva iz davne 1908. godine?

GASTRO

Novi Somersby jagoda i limeta - nestvarno dobar ukus, stvarno bez alkohola!

Kako bi svečano predstavio najsvežijeg člana porodice, omiljeni sajder brend, Somersby, održao je nestvarno dobru žurku koju je svojim nastupom ulepšala Sara Jo.