GASTRO

Moja Kravica čokoladno mleko - prvi domaći proizvod u novoj, inovativnoj ambalaži

Vodeća svetska kompanija za preradu i pakovanje hrane "Tetra Pak"® predstavlja Tetra Brik® Aseptic 250 Base Crystal. Reč je o inovativnoj ambalaži koja, zahvaljujući kontinuiranom osluškivanju potreba tržišta i vrhunskoj Tetra Pak tehnologiji, donosi do sada neviđene mogućnosti u dizajnu ambalaže, što je ujedno čini vrlo atraktivnom klijentima i krajnjim potrošačima. Istovremeno, ambalaža Tetra Brik® Aseptic 250 Base Crystal je jednostavna za rukovanje, brine o čovekovoj okolini i štiti što je dobro.

 

"Imlek", vodeća kompanija za proizvodnju mleka i mlečnih proizvoda u regionu, prepoznao je prednosti ove inovativne ambalaže i odlučio da na srpskom tržištu tri svoja proizvoda –  Moja Kravica čokoladno mleko, Milk šejk i Pavlaku za kuvanje – predstavi upravo u novoj Tetra Brik® Aseptic 250 Base Crystal ambalaži. Ova ambalaža je u svetu prvi put lansirana u Kini i Pakistanu, a prvi put u Europi i treći put u svetu biće dostupna upravo potrošačima u Srbiji. Povodom lansiranja nove Tetra Pak ambalaže Marija Krasilovec, generalna direktorka za Jugoistočnu Europu, izjavila je:

„Izuzetno mi je drago što je baš Srbija prva zemlja u Evropi u kojoj smo lansirali Tetra Brik® Aseptic 250 Base Crystal inovativnu ambalažu. Naime, Tetra Pak ambalaža se, po licenci  Tetra Pak-a, u Srbiji, tačnije u Gornjem Milanovcu, proizvodi još od davne 1966. godine i to je tradicija duga čitavih 50 godina. Stoga sam ponosna što su brojne inovacije iz naše kompanije često među prvima bile lansirane upravo na tržištu Srbije. Verujem da će potrošači prepoznati moderan dizajn "Imlekovih" proizvoda u Tetra Brik® Aseptic 250 Base Crystal ambalaži i da će se oduševiti ovom novinom iz našeg odeljenja za inovacije.“  

Tetra Brik® Aseptic 250 Base Crystal ambalaža ima 6 stranica, tako što su dve bočne stranice zasečene i daju proizvodu moderan i drugačiji dizajn, a potrošaču omogućavaju lakše držanje u ruci zahvaljujući ergonomskom obliku. U vreme kada su police trgovačkih lanaca prepune sličnih proizvoda, svaka komponenta koja doprinosi različitosti itekako je važna na putu do korpe potrošača. Uz potpuno novu dimenziju dizajna, prednosti nove ambalaže su i jednostavna implementacija na već postojeće proizvodne linije, kao i lakše skladištenje i logistika.

 Novina na "Imlekovim" proizvodima u novom ruhu Tetra Brik® Aseptic 250 Base Crystal ambalaže jeste i slamčica prečnika 6 mm, koja je pozicionirana na sredini pakovanja, što dodatno olakšava ispijanje omiljenih napitaka i uživanje u proizvodu.

 

Više informacija o Tetra Brik® Aseptic 250 Base Crystal ambalaži možete pronaći na www.tetrapak.com

Povezane teme

GASTRO

Novogodišnji detoks: zdrav desert

Kako ući u pantalone za posao posle 8 dana odmora?

GASTRO

Božićni Tiramisu

Mirisni božićni Tiramisu je desert koji možete pripremiti neposredno pre dolaska gostiju.

GASTRO

Rerna kao najvažniji kuhinjski pomoćnik

Za savršenu novogodišnju trpezu potrebni su dobri recepti, poznavanje ukusa najmilijih i malo veštine da sve bude idealno termički obrađeno.

GASTRO

Čokoladni kolač sa suvim voćem

Dani decembra su idealni da iznenadite svoje najmilije ukusnim desertima. Predlažemo da pripremite čokoladni kolač sa suvim voćem.

GASTRO

Inspiracija za prazničnu trpezu – A la Krem!

Mlekara Šabac predstavila je danas A la Krem sirni namaz napravljen od pažljivo biranog i kontrolisanog mleka sa domaćih farmi.

GASTRO

Krem čorba od brokolija

Sa dolaskom hladnijih dana ključna reč je imunitet.

GASTRO

Recept za svadbenu tortu princa Harija i Megan Markl

Pripremite tortu koja je postala najtraženija nakon kraljevskog venčanja.

GASTRO

Trendovi u hrani: hleb u boji

Plavi sendviči, ružičasto-žute lepinje, hleb u duginim bojama - švedski kuvari uveli su u modu neobičan trend.

GASTRO

Napravite omiljeni napitak - Aperol Spritz

Aperol Spritz je jedan od najmodernijih letnjih koktela u Evropi.

GASTRO

Krem čorba od tikvica sa mirođijom

Ukoliko ste ljubitelj čorbica onda ne smete propustiti i ne isprobati ovaj recept!

GASTRO

Pljeskavice od tikvica

Predlažemo da ovog proleća tradicionalne pljeskavice zamenite pljeskavicama od tikvica.

GASTRO

Letnji kiš sa tikvicama

Predstavljamo vam recept za ukusan kiš sa tikvicama!

GASTRO

Tikvice punjene mesom i mocarelom

Ukoliko ne znate šta danas da pripremite za ručak, predlažemo sočne tikvice punjene mesom i mocarelom.

GASTRO

Rolnice punjene krem-sirom

Bilo da su pohovane, punjene, grilovane, u musaki, pasti ili deo nekog kolača – tikvice su odličan izbor za trpezu