GASTRO

Najlepše poslastice na dohvat ruke

Kompanija Dijamant predstavila je svoj kuvar sa poslasticama za svačiji ukus, nastao u saradnji sa njihovim ambasadorom, poslastičarom Zdravkom Gavrilovićem i izdavačkom kućom Laguna. U toploj atmosferi Delfi cafe-a, gosti su imali priliku da prelistaju stranice novog kuvara, a druženje su upotpunile i dobro poznate poslastice Zdravka Gavrilovića. Dijamant je još jednom pokazao šta se desi kada se u dobru ideju umeša ljubav.

„Knjiga koju smo ovom prilikom sa zadovoljstvom predstavili nastala je potpuno slučajno. Na snimanjima kratkih video recepata sa Zdravkom svi smo se toliko zabavljali i uživali, toliko smo naučili, da smo na jednom od njih shvatili da bi bilo sebično zadržati to samo za sebe. Zajedno sa Zdravkom, trudili smo se da čitaocima slikovito i korak po korak pomognemo da postanu pravi poslastičari i na taj način usreće sebe i svoje najdraže, a rezultat napornog rada učinio nas je više nego ponosnima“, navodi Tatjana Đokanović, ispred kompanije Dijamant.

Dijamant, već poznat po tome da ideje i znanje voli da podeli na najrazličitije načine, još jednom je pokazao da se kreativnost i trud isplaćuju, a rezultat toga jeste knjiga koja će se, pored Laguninih knjižara, naći i u drugim knjižarama širom Srbije. Raznobojne, slikovite i sadržajem bogate stranice ovog kuvara poslužiće kao prava inspiracija svima onima koji praznike, ali i sve druge dane u godini žele da zaslade pravom poslasticom, pripremljenom sa odabranim sastojcima i po uzoru na velike majstore. Ona će biti i savršen poklon za sve drage domaćice, već veštih ruku ili one kojima će pomoći da stasaju u prave poslastičare.

 

Tags:
Povezane teme

GASTRO

Trendovi u hrani: hleb u boji

Plavi sendviči, ružičasto-žute lepinje, hleb u duginim bojama - švedski kuvari uveli su u modu neobičan trend.

GASTRO

Napravite omiljeni napitak - Aperol Spritz

Aperol Spritz je jedan od najmodernijih letnjih koktela u Evropi.

GASTRO

Krem čorba od tikvica sa mirođijom

Ukoliko ste ljubitelj čorbica onda ne smete propustiti i ne isprobati ovaj recept!

GASTRO

Pljeskavice od tikvica

Predlažemo da ovog proleća tradicionalne pljeskavice zamenite pljeskavicama od tikvica.

GASTRO

Letnji kiš sa tikvicama

Predstavljamo vam recept za ukusan kiš sa tikvicama!

GASTRO

Tikvice punjene mesom i mocarelom

Ukoliko ne znate šta danas da pripremite za ručak, predlažemo sočne tikvice punjene mesom i mocarelom.

GASTRO

Rolnice punjene krem-sirom

Bilo da su pohovane, punjene, grilovane, u musaki, pasti ili deo nekog kolača – tikvice su odličan izbor za trpezu

GASTRO

Čizkejk brauni sa malinama

Ukusna mešavina koja će zadovoljiti i najveće gurmane.

GASTRO

Trendi hrana: sladoled od jorgovana

Španski kuvar pravi jedinstveni sladoled!

GASTRO

Banoffee torta sa karamelom (bez pečenja)

Mi volimo torte bez pečenja - naša omiljena je zdrava verzija Banoffee torte.

GASTRO

Rolat od mesa punjen pečurkama sa sosom od nara

Dobro poznatu mesnu deliciju možete poslužiti i hladnu, baš kao i kiselkasto-slatki voćni preliv.

GASTRO

Meso na inovativan način – Juneći gulaš

Neizostavno meso pripremljeno na tradicionalan, a opet inovativan način.

GASTRO

Ukusni sok od četiri citrusa

Ukusni kokteli puni vitamina jačaju imuni sistem i dovode telo u fomu.