GASTRO

Neobičan desert: banane sa kremom, orasima i medom

Jednostavno se priprema, ali u ukusnom i neobičnom desertu sa bananama, orasima i medom sigurno će uživati i veliki i mali ljubitelji slatkiša.

Sastojci:

    2 banane
    100 grama krem sira
    50 grama oraha
    med po ukusu
    cimet po potrebi

Da biste pripremili ovaj ukusni desert, možete odabrati bilo koji krem sir koji nije slan. Birajte zrele banane, ali ne prezrele tako da se ne lome prilikom sečenja.


Kako se priprema desert od banana sa krem sirom i medom?

Oljuštite banane i presecite ih oštrim nožem na pola, a zatim polovinu banane položite na tanjir za posluženje. Polovinu banane namažite svežim krem sirom. Iseckajte orahe i pospite banane koje su namazane sirom. Dodajte uksuni med, i sve začinite mirisnim cimetom.

Uživajte u zdravom i ukusnom desertu. Banane sa sirom ne sadrže mnogo kalorija i idealna su užina čak i za dame koje su na dijeti.

Prijatno!

eidnstvena.ru

 

Povezane teme

GASTRO

Trendovi u hrani: hleb u boji

Plavi sendviči, ružičasto-žute lepinje, hleb u duginim bojama - švedski kuvari uveli su u modu neobičan trend.

GASTRO

Napravite omiljeni napitak - Aperol Spritz

Aperol Spritz je jedan od najmodernijih letnjih koktela u Evropi.

GASTRO

Krem čorba od tikvica sa mirođijom

Ukoliko ste ljubitelj čorbica onda ne smete propustiti i ne isprobati ovaj recept!

GASTRO

Pljeskavice od tikvica

Predlažemo da ovog proleća tradicionalne pljeskavice zamenite pljeskavicama od tikvica.

GASTRO

Letnji kiš sa tikvicama

Predstavljamo vam recept za ukusan kiš sa tikvicama!

GASTRO

Tikvice punjene mesom i mocarelom

Ukoliko ne znate šta danas da pripremite za ručak, predlažemo sočne tikvice punjene mesom i mocarelom.

GASTRO

Rolnice punjene krem-sirom

Bilo da su pohovane, punjene, grilovane, u musaki, pasti ili deo nekog kolača – tikvice su odličan izbor za trpezu

GASTRO

Čizkejk brauni sa malinama

Ukusna mešavina koja će zadovoljiti i najveće gurmane.

GASTRO

Trendi hrana: sladoled od jorgovana

Španski kuvar pravi jedinstveni sladoled!

GASTRO

Banoffee torta sa karamelom (bez pečenja)

Mi volimo torte bez pečenja - naša omiljena je zdrava verzija Banoffee torte.

GASTRO

Rolat od mesa punjen pečurkama sa sosom od nara

Dobro poznatu mesnu deliciju možete poslužiti i hladnu, baš kao i kiselkasto-slatki voćni preliv.

GASTRO

Meso na inovativan način – Juneći gulaš

Neizostavno meso pripremljeno na tradicionalan, a opet inovativan način.

GASTRO

Ukusni sok od četiri citrusa

Ukusni kokteli puni vitamina jačaju imuni sistem i dovode telo u fomu.