GASTRO

Rerna kao najvažniji kuhinjski pomoćnik

Za savršenu novogodišnju trpezu potrebni su dobri recepti, poznavanje ukusa najmilijih i malo veštine da sve bude idealno termički obrađeno. Svim onima koji ponekad ne umeju da pronađu onu tanku granicu između savršeno hrskavog i zagorelog u pomoć stižu inovativne funkcije kuhinjskih uređaja.

Kompanija Miele, premijum nemački brend kućnih uređaja, osmislio je jedinstvenu TasteControl funkciju implementiranu u najnovije ugradne rerne Generacije 7000, zahvaljujući kojoj prekuvane i prepečene namirnice postaju stvar prošlosti. Na kraju ciklusa pečenja vrata se automatski otvaraju i kabinet rerne se hladi. Time se sprečava da namirnica zagori. Ako se TasteControl kombinuje sa funkcijom održavanja toplote, hrana će ostati topla.

Dodatna pomoć u pripremi jeste i termometar za namirnice. Pomoću njega možete kontrolisati temperaturu jela prilikom pečenja. Unutrašnja temperatura namirnice odražava stanje pečenosti, tako da ćete na osnovu ovog podatka biti u prilici da odlučite želite li srednje ili nešto pečenije meso. 

Svojom Generacijom 7000, Miele obnavlja kompletan asortiman ugradnih kuhinjskih uređaja, od klasičnih rerni i ploča, rerni na paru, aparata za kafu pa sve do mašina za pranje sudova. Uređaji su opremljeni i pametnom asistencijom, uključujući kameru u rerni.

Kroz Generaciju 7000 Miele predstavlja skoro 3000 verzija modela širom sveta, što je ujedno najveće lansiranje proizvoda u  120 godina dugoj istoriji kompanije.

Povezane teme

GASTRO

Kurkuma za jačanje vašeg imunog sistema

Nekoliko lepih načina da se osvežite i okrepite telo najzdravijim začinom.

GASTRO

Kako napraviti legendarnu pitu od šljiva po receptu The New York Times-a

Godine 1983., kulinarski stručnjak Marian Buros objavio je u The New York Times-u recept za tortu od šljiva, koja je postala prava strast čitaocima novina i recept je objavljivan š...

GASTRO

Recept dana: torta od banane za početak vikenda

Kuvar restorana Black Thai podelio je izuzetan recept za jedan od najpopularnijih deserta.

GASTRO

Zašto je sok od đumbira koristan i kako ga napraviti

Recept za čudesni eliksir koji je svima potreban.

GASTRO

Zeleno svetlo: ukusni recepti sa graškom

Junski grašak, sa svojim još uvek mlečnim ukusom, vodi nas pravo u detinjstvo.

GASTRO

Recept dana: sladoled od limete sa medom

Letnje vrućine su pred nama.

GASTRO

Zašto volimo jagode i trešnje (+ recept za sorbet)

Početak juna je savršeno vreme glavnih "slatkiša" koji obeležavaju dolazak leta: jagode i trešnje.

GASTRO

Recepti za mafin od banana i kolačiće od čokolade hotela Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort

Svetski šampion u poslastičarstvu Mondial des Arts Sucrés i glavni kuvar u hotelu Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort stalno smišlja nove recepte za goste hotela i rado deli jednos...

GASTRO

Ukusna torta sa jagodama – bez pečenja

Isprobajte ukusnu tortu sa želeom, jagodama i bogatim kremom.

GASTRO

TikTok recept: pahuljice u obliku kroasana

Bilo je samo pitanje vremena kada će se neko setiti nove verzije pahuljica.

GASTRO

Ada Mall - različit kao i ti

Kad razmišljate o šoping centrima, prva asocijacija jesu gužve, redovi, zatvoren prostor i zagušljivost. Kad razmislite malo bolje, setite se ADA MALL-a, koji je po svemu različit,...

GASTRO

Kulinarski eksperiment: 3 jedinstvena jela iz knjige Dior recepata

Modna kuća Dior objavila je besplatnu digitalnu verziju knjige recepata iz 1972. godine.

GASTRO

Zara Home otkriva recept za penušavu timijan limunadu

Odeljak „Recepti“ pojavio se u internet prodavnici Zara Home, gde brend deli razne recepte za pripremu ukusnih jela i pića.

GASTRO

Detoks sokovi: 3 recepta za mršavljenje i uklanjanje toksina

Detoks sokovi podstiču drenažu tečnosti i pomažu vam da izgubite kilograme.