GASTRO

Rerna kao najvažniji kuhinjski pomoćnik

Za savršenu novogodišnju trpezu potrebni su dobri recepti, poznavanje ukusa najmilijih i malo veštine da sve bude idealno termički obrađeno. Svim onima koji ponekad ne umeju da pronađu onu tanku granicu između savršeno hrskavog i zagorelog u pomoć stižu inovativne funkcije kuhinjskih uređaja.

Kompanija Miele, premijum nemački brend kućnih uređaja, osmislio je jedinstvenu TasteControl funkciju implementiranu u najnovije ugradne rerne Generacije 7000, zahvaljujući kojoj prekuvane i prepečene namirnice postaju stvar prošlosti. Na kraju ciklusa pečenja vrata se automatski otvaraju i kabinet rerne se hladi. Time se sprečava da namirnica zagori. Ako se TasteControl kombinuje sa funkcijom održavanja toplote, hrana će ostati topla.

Dodatna pomoć u pripremi jeste i termometar za namirnice. Pomoću njega možete kontrolisati temperaturu jela prilikom pečenja. Unutrašnja temperatura namirnice odražava stanje pečenosti, tako da ćete na osnovu ovog podatka biti u prilici da odlučite želite li srednje ili nešto pečenije meso. 

Svojom Generacijom 7000, Miele obnavlja kompletan asortiman ugradnih kuhinjskih uređaja, od klasičnih rerni i ploča, rerni na paru, aparata za kafu pa sve do mašina za pranje sudova. Uređaji su opremljeni i pametnom asistencijom, uključujući kameru u rerni.

Kroz Generaciju 7000 Miele predstavlja skoro 3000 verzija modela širom sveta, što je ujedno najveće lansiranje proizvoda u  120 godina dugoj istoriji kompanije.

Povezane teme

GASTRO

Ukusan krompir punjen slaninom

Mekani punjeni krompir se može služiti kao prilog glavnim jelima od mesa ili uživati samo u njegovom jedinstvenom ukusu.

GASTRO

LANAC BRZE HRANE OTKRIO RECEPT: Ako volite McMuffin, sada ga napravite kod kuće

Dugo je popularni lanac brze hrane McDonald's brižljivo krio tačan recept za McMuffin.

GASTRO

NAJBOLJA GRICKALICA ZA FILMSKO VEČE: Ovakve kokice još nismo probali

Iako nas je poslednjih nedelja izolacija dovela dotle da gledamo filmove i serije više nego ikad, jedna stvar se nije promenila - kokice su i dalje najbolja zanimacija za filmske v...

GASTRO

Krem čorba od šargarepe sa pirinčem

Lagana i kremasta čorba od svežeg povrća je ukusna i prijatno nežna za nepce - idealna za večeru.

GASTRO

EKSPRESNA KUHINJA: Džejmi Oliver snimio serijal sa receptima za izolaciju

Čim su se i Britanci pridružili ostatku sveta koji je zatvoren u samoizolaciju, mnogima omiljeni kuvar, Džejmi Oliver, istog trena se raspitao među svojim prijateljima na Facebooku...

GASTRO

Kompletan vodič kroz svet vitamina

Priče o vitaminima slušaš celog života, a potrebno je da znaš samo dve stvari – zašto su važni i gde da ih nađeš Zabluda je mišljenje da vegetarijanci i vegani svojom ishranom ne m...

GASTRO

SLATKIŠ ZA POČETNIKE: Tiramisu od 10 minuta

Jede vam se nešto slatko, ali niste naročito vešti u kuhinji? Evo kako ćete napraviti jednostavan tiramisu u rekordnom roku.

GASTRO

RECEPT ŠEFA DŽONSONA: Lepinje od tri sastojka koje sigurno imate u kući

Ako ste primetili da ste ostali bez hleba baš kada su prodavnice zatvorene, nemojte jadikovati - postoje recepti za koje su vam dovoljna samo tri osnovna sastojka.

GASTRO

ZA TESTO KOJE RASTE KAO LUDO: Domaći kvasac od jabuka

Dok razvijene zemlje zapada beleže bizarnu poteru za toalet papirom, u domaćim prodavnicama zavladala je prava jagma za brašnom, a ujedno i za kvascem...

GASTRO

ZABORAVLJENA HRANA: Sočivo na sto načina

U jurnjavi za brašnom, kvascem i konzervama, na policama samousluga ostala su čitava pakovanja jedne zaboravljene mahunarke, koja je sa razlogom bila osnova u ishrani nakon posledn...

GASTRO

Food blogerka savetuje: trikovi za čuvanje namirnica

Jedan od načina da očuvamo imunitet je, naravno, što kvalitetnija ishrana.

GASTRO

Pire od šargarepe i luka

Ukoliko vam je dosadio pire krompir kao dodatak mesu, predlažemo da pripremite ukusan pire od šargarepe i luka.

GASTRO

Pasta sa kuvanom šunkom i graškom

Jednostavan recept za pastu koja je idealna za svakodnevni ručak, koji cene odrasli i deca.

GASTRO

Tartlete sa džemom i orasima

Za ukusnu užinu i malo šika za vreme čaja ili za oduševljenje gostiju, evo kolača s džemom i orasima.

GASTRO

Patlidžani punjeni mlevenim mesom

Patlidžani su najsvestranija vrsta povrća u kuhinji i neprikosnoveni su protagonisti ovog Grazia recepta: patlidžani punjeni mlevenim mesom!