GASTRO

Salata sa piletinom i mariniranim šampinjonima

Ukoliko vam je potrebna neka neobična i ukusna salata za praznični sto na pravom ste mestu.

Predlažemo da pripremite ukusnu salatu od mariniranih šampinjona i sira.

Sastojci:

300 g pilećeg filea

250 g mariniranih šampinjona

200 g tvrdog sira     

3 komada krompira     

4 jaja     

1 šargarepa     

4 sveža krastavca     

200 g konzerviranog graška     

majonez     

so i biber po ukusu

Najbolje je za salatu koristiti male marinirane šampinjone tako da ih možete cele dodati u salatu, a možete odabrati i tvrdi sir po svom ukusu.

Pileći file kuvajte u slanoj vodi oko 20 minuta. Tvrdo kuvana jaja, krompir i šargarepu sitno iseckajte. Ostavite sve da se ohladi, a zatim promešajte.

Kombinujte sastojke i dodajte konzervirani grašak i marinirane šampinjone, so i biber po ukusu. Na kraju dodajte majonez i promešajte.

Prijatno!

foto:edinstvennaya.ua

Povezane teme

GASTRO

Trendovi u hrani: hleb u boji

Plavi sendviči, ružičasto-žute lepinje, hleb u duginim bojama - švedski kuvari uveli su u modu neobičan trend.

GASTRO

Napravite omiljeni napitak - Aperol Spritz

Aperol Spritz je jedan od najmodernijih letnjih koktela u Evropi.

GASTRO

Krem čorba od tikvica sa mirođijom

Ukoliko ste ljubitelj čorbica onda ne smete propustiti i ne isprobati ovaj recept!

GASTRO

Pljeskavice od tikvica

Predlažemo da ovog proleća tradicionalne pljeskavice zamenite pljeskavicama od tikvica.

GASTRO

Letnji kiš sa tikvicama

Predstavljamo vam recept za ukusan kiš sa tikvicama!

GASTRO

Tikvice punjene mesom i mocarelom

Ukoliko ne znate šta danas da pripremite za ručak, predlažemo sočne tikvice punjene mesom i mocarelom.

GASTRO

Rolnice punjene krem-sirom

Bilo da su pohovane, punjene, grilovane, u musaki, pasti ili deo nekog kolača – tikvice su odličan izbor za trpezu

GASTRO

Čizkejk brauni sa malinama

Ukusna mešavina koja će zadovoljiti i najveće gurmane.

GASTRO

Trendi hrana: sladoled od jorgovana

Španski kuvar pravi jedinstveni sladoled!

GASTRO

Banoffee torta sa karamelom (bez pečenja)

Mi volimo torte bez pečenja - naša omiljena je zdrava verzija Banoffee torte.

GASTRO

Rolat od mesa punjen pečurkama sa sosom od nara

Dobro poznatu mesnu deliciju možete poslužiti i hladnu, baš kao i kiselkasto-slatki voćni preliv.

GASTRO

Meso na inovativan način – Juneći gulaš

Neizostavno meso pripremljeno na tradicionalan, a opet inovativan način.

GASTRO

Ukusni sok od četiri citrusa

Ukusni kokteli puni vitamina jačaju imuni sistem i dovode telo u fomu.