GASTRO

Smuti sa spanaćem, jabukama i jogurtom

Započnite dan zdravim i hranljivim napitkom!

Osvežavajući zeleni napitak sa spanaćem, jabukom i jogurtom predstavlja savršeno rešenje za lagan, ali hranljiv i zdrav doručak.

Sastojci:

    50 grama spanaća
    1 jabuka
    300 ml jogurta
    3 kašičice meda

Da biste napravili ovu verziju smutija najbolje je da odaberete zrele zelene jabuke, a možete podesiti količinu meda u zavisnosti od ukusa jogurta i jabuke.

Kako napraviti smuti sa spanaćem, jabukom i jogurtom?

Iseckajte jabuku na male delove, uklonite jezgro i prebacite u blender. Dodajte listove zelenog spanaća i miksirajte na maksimalnoj brzini dok ne dobijete homogenu i glatku smesu. Zatim sipajte jogurt i dodajte nekoliko kašičica meda, i miskirajte još  1-2 minuta.

Vaš doručak je spreman. Uživajte u ukusnom i zdravom napitku.

Prijatno!

foto:edinstvennaya.ua

Povezane teme

GASTRO

Trendovi u hrani: hleb u boji

Plavi sendviči, ružičasto-žute lepinje, hleb u duginim bojama - švedski kuvari uveli su u modu neobičan trend.

GASTRO

Napravite omiljeni napitak - Aperol Spritz

Aperol Spritz je jedan od najmodernijih letnjih koktela u Evropi.

GASTRO

Krem čorba od tikvica sa mirođijom

Ukoliko ste ljubitelj čorbica onda ne smete propustiti i ne isprobati ovaj recept!

GASTRO

Pljeskavice od tikvica

Predlažemo da ovog proleća tradicionalne pljeskavice zamenite pljeskavicama od tikvica.

GASTRO

Letnji kiš sa tikvicama

Predstavljamo vam recept za ukusan kiš sa tikvicama!

GASTRO

Tikvice punjene mesom i mocarelom

Ukoliko ne znate šta danas da pripremite za ručak, predlažemo sočne tikvice punjene mesom i mocarelom.

GASTRO

Rolnice punjene krem-sirom

Bilo da su pohovane, punjene, grilovane, u musaki, pasti ili deo nekog kolača – tikvice su odličan izbor za trpezu

GASTRO

Čizkejk brauni sa malinama

Ukusna mešavina koja će zadovoljiti i najveće gurmane.

GASTRO

Trendi hrana: sladoled od jorgovana

Španski kuvar pravi jedinstveni sladoled!

GASTRO

Banoffee torta sa karamelom (bez pečenja)

Mi volimo torte bez pečenja - naša omiljena je zdrava verzija Banoffee torte.

GASTRO

Rolat od mesa punjen pečurkama sa sosom od nara

Dobro poznatu mesnu deliciju možete poslužiti i hladnu, baš kao i kiselkasto-slatki voćni preliv.

GASTRO

Meso na inovativan način – Juneći gulaš

Neizostavno meso pripremljeno na tradicionalan, a opet inovativan način.

GASTRO

Ukusni sok od četiri citrusa

Ukusni kokteli puni vitamina jačaju imuni sistem i dovode telo u fomu.