grazia

PROMO

Osvojite stipendiju za studije modnog dizajna

Magazin Grazia i Accademia del Lusso i ove godine pozivaju da učestvujete na konkursu za dodelu stipendije za studije modnog dizajna u ovoj prestižnoj školi. Ukoliko volite modu i želite da se bavite modnim dizajnom, onda je ovo prava prilika za vas! 

Ove godine, vaša inspiracija treba da bude glam rock.

Nakon godine koju je obeležilo sećanje na Fredija Merkjurija, ideja nam je da novom temom konkursa oživimo eru glam rocka, druge polovine sedamdesetih i početka osamdesetih godina prošlog veka.

FASHION RHAPSODY je zapravo početna tačka za razmišljanje na konkursu na kome želimo da odaberemo novog stipendistu za trogodišnje studije Accademije del Lusso.

Vaš zadatak je da u svome projektu akcenat stavite na istraživanje u okviru trendova, uzevši u obzir sedamdesete i osamdesete godine kao polaznu tačku za istraživanje.

Razmišljajte korak unapred i pomislite kako bi se prepoznatljive forme iz navedenog perioda danas primenjivale (ili se već primenjuju), imajući u vidu karakteristike glam rocka kao pravca u muzici.

Želeli bismo da vidimo kako na ovu temu razmišljate kroz dva realizovana crteža stilski ujednačena na figuri koju vam mi zadajemo.

Potrebno je da sa našeg web sajta www.grazia.rs skinete skicu figure u visokoj rezoluciji, odštampate je i na toj skici prikažete vaš odgovor na zadatu temu. Tehnika prezentacije je vaš izbor - možete da crtate ili bojite, napravite kolaž od materijala i crteža, kombinujete fotografije i materijale, ubacujete printove i poruke... Po želji, predložene outfite možete obogatiti i detaljima za koje mislite da upotpunjuju vašu odevnu kombinaciju, vodite se bojama aktuelnim u predstojećoj sezoni i osluškujte trendove.

Drugi deo zadatka podrazumeva pisanje motivacionog pisma na temu Zašto baš ja treba da osvojim stipendiju?, u kome ćete nam se predstaviti i otkriti nam zašto ste baš vi idealan kandidat za osvajanje ove prestižne stipendije.

Motivaciono pismo zajedno sa radovima treba da pošaljete u zatvorenoj koverti s naznakom Za GRAZIA konkurs, na adresu Takovska 45a, 11000 Beograd, najkasnije do 01. maja 2019. godine. Na poleđini koverte obavezno napišite svoje podatke: ime i prezime, adresu, kontakt telefon i e-mail.

Nakon isteka roka za prijem radova, komisija u sastavu: Ana Ljubinković, poznata dizajnerka, Petra Leskovac, v.d. glavne i odgovorne urednice magazina Grazia, Lidija Jovanović, profesorka modnog dizajna na Accademia del Lusso i Ašok Murti, modni stilista i profesor na Accademia del Lusso izabraće tri najbolja rada. Nakon intervjua sa kandidatima koji su ušli u uži izbor, komisija će odabrati pobednika konkursa čije ime će biti objavljeno u junskom broju magazina Grazia.

Nagrada: Puna stipendija za trogodišnje studije Modnog dizajna u ovoj prestižnoj školi.

Trajanje konkursa: od 01. marta do 01. maja 2019. godine.

Info o Accademia del Lusso

Accademia del Lusso je italijanska škola mode i dizajna koja neguje kreativan i inovativan pristup obrazovanju. Od samog osnivanja 2005. godine Akademija nastoji da obrazuje buduće profesionalce u oblastima mode i dizajna, ali i brend menadžmenta i modne komunikacije. Uspehu ove prestižne institucije svakako doprinosi stručan nastavni kadar koji čine eminentni stručnjaci na polju mode i dizajna, ali i sami nastavni programi koji su usklađeni sa realnim potrebama tržišta rada.

Klik za veću sliku. 

Tags:

Pročitajte još

Povezane teme

PROMO

Kragujevac Plaza vaše je mesto za letnju selfie avanturu i poklon kupovinu u vrednosti od čak 30.000 dinara!

Vreme je letnjih odmora i nezaboravnih letnjih momenata. Bez obzira na to da li ćete otputovati na neku plažu ili se odlučiti za obilazak zanimljivih mesta, Kragujevac Plaza šoping...

PROMO

Nadoknadite ono što vam nedostaje

Možda nesvesno zaboravljamo činjenicu da je unos dovoljno tečnosti i minerala recept za zdrav život, naročito tokom vrelih letnjih dana…

PROMO

LJUBIMAC ANTALIJSKIH TURISTA: Kvalitetan, udoban i pristupačan Porto Bello 5*

Antalija nije samo letovalište, to je dvomilionski grad, koji itekako živi tokom cele godine, pa je uvek interesantan, kako za kupovinu i obilaske kulturno-istorijskih lokaliteta,...

PROMO

Knjaz Miloš obogaćeni izvor esencijalnih minerala

Kombinacije cinka i selena, i cinka i magnezijuma, za snažan imunitet

PROMO

Najbolja ponuda za dame u Promenadi

Stiglo je najživopisnije godišnje doba kada je moda u pitanju.

PROMO

Neringa Siaudikyte - Letnja oaza

Sa Neringom Siaudikyte, poznatim litvanskim pop izvođačem razgovarali smo o njenoj karijeri, ključnim faktorima za uspeh u muzičkoj industriji, planovima za budućnost i načinu na k...

PROMO

Dani velikih popusta

U želji da vas obradujemo rešili smo da organizujemo šoping dane koji će obeležiti vruću letnju sezonu koja je pred nama.

PROMO

Sportina Group postaje strateški partner platforme Shoppster

Vrhunska moda i najpoznatiji svetski brendovi koje zastupa Sportina Group od sada i na Shoppster.com

PROMO

#posao: Tražimo Social Media Managera!

Ukoliko voliš modu, pratiš trendove, a o lifestyle temama uvek imaš šta da kažeš, možda si baš ti osoba za nas!

PROMO

Slavimo osam godina!

Rođendansko slavlje šoping centra Stadion

PROMO

Plazma Stiksi sa slanim kikirikijem i karamelom – novi ukus koji nas spaja

Svima omiljena Plazma, i posle više od pola veka, uspeva da iznenadi naša nepca novim ukusima.

PROMO

Akcija - Posadi svoj hlad

Podela besplatnih sadnica građanima Sombora

PROMO

One koje inspirišu

Program za pripadnice lepšeg pola pod nazivom One koje inspirišu održava se 8. marta u Stadion šoping centru.

PROMO

Otvoren najveći Nike shop u Istočnoj Evropi

Najveći Nike shop u Istočnoj Evropi zvanično je otvoren u TC Galerija Belgrade na prvom spratu, a poznati brend je ovom prilikom predstavio potpuno novi koncept koji nudi jedinstve...

PROMO

Poznate voditeljke otkrile koji su im omiljeni proizvodi iz Lilly drogerija!

Kristina Radenković, Danijela Buzurović, Marija Egelja i Marina Kotevski, voditeljke poznate po svom negovanom izgledu, konačno su otkrile koji su to proizvodi deo njihove svakodne...