GRAZIA Shopping Night

Izveštaj sa događaja - Grazia Shopping Night u Forum centru

Forum šoping centar sinoć je bio domaćin još jedne manifestacije GRAZIA Shopping Night i tom prilikom kroz njega je prošlo više od 35.000 Nišlija.

Od 17 sati do ponoći, u veličanstvenoj noći kupovine i vrhunske zabave, radnje u šoping centru bile su pune. Osim atraktivnih popusta u prodavnicama koji su bili do 30 odsto, posetioci Foruma su uživali i u bogatom muzičkom i zabavnom programu članova škole pevanja i sviranja By Heart i plesne grupe Extrame dance studio. Tokom noći kupovine  najmlađe Nišlije zabavljali su animatori.

Vrhunac večeri bio je koncert pevačice Aleksandre Radović, koja je sve prisutne oduševila svojim nastupom na bini ispred Foruma. Aleksandra je pred Nišlijama otpevala svoje najveće hitove u poluakustik varijanti i definitivno zagrejala sve prisutne u hladnoj oktobarskoj večeri.

"Drago mi je da sam bila deo ove fantastične večeri. Po reakciji publike rekla bih da su uživali u nastupu koliko i ja i da je odluka da svoje napopularnije hitove izvedem na potpuno nov i drugačiji način bila prava. Bilo je pravo zadovoljstvo posle dosta vremena ponovo biti u Nišu i osetiti energiju mladih ljudi u ovom gadu. Radujem se našem sledećem susretu", rekla je Aleksandra Radović posle nastupa ispred Forum šoping centra.
Povezane teme

GRAZIA Shopping Night

Grazia Shopping Night u šoping centru Promenada Novi Sad - 19.oktobar

Zakoračite u veče popusta na jesenjem Grazia Shopping Nightu u šoping centru Promenada Novi Sad, 19. oktobra od 17 časova do ponoći!

GRAZIA Shopping Night

VEČE SJAJNE KUPOVINE I ZABAVE!

I ove jeseni Šoping centar Kragujevac Plaza, potvrdio je svoju poziciju dobrog domaćina i svoje sugrađane obradovao Grazia Shopping Night manifestacijom i  kupovinom uz specijalne...

GRAZIA Shopping Night

Grazia Shopping Night u Stop Shop ritejl parkovima - 12.oktobar 2019.godine

Grazia Shopping Night u STOP SHOP ritejl parkovima u Čačku, Nišu, Valjevu, Lazarevcu, Požarevcu, Vršcu, Borči, Smederevu, Subotici i Sremskoj Mitrovici...

GRAZIA Shopping Night

Magazin Grazia vas poziva na veliki Grazia Shopping Night, u petak, 11.oktobra!

Od 17 do 23 časa uživajte u jesenjoj kupovini u Rajiceva Shopping Centru i Knez Mihajlovoj ulici do ponoći

GRAZIA Shopping Night

Oktobarski Grazia Shopping Night u Kragujevac Plazi

Jesen donosi promene u životnom stilu i vašem garderoberu, a Grazia Shopping Night koji će se održati u šoping centru Kragujevac Plaza, 5. oktobra od 17 časova do ponoći vam pruža...

GRAZIA Shopping Night

PRVA JESENJA NOĆ GRACIOZNOG ŠOPINGA I DOBROG PROVODA

Prva jesenja noć kupovine po sniženim cenama, pod nazivom Grazia Shopping Night, ponovo će se održati u Fashion Park Outlet Centru u Inđiji!

GRAZIA Shopping Night

Izveštaj sa događaja – Beauty Grazia Shoppig Day u Lilly drogerijama, 28. jun

U petak, 28. juna održan je BEAUTY GRAZIA SHOPPING DAY u LILLY drogerijama širom zemlje. 

GRAZIA Shopping Night

Magazin Grazia obeležava 13. rođendan!

22. i 23. juna slavimo uz Grazia Shopping Weekend i rođendanske popuste u STOP SHOP ritejl parkovima u Nišu, Čačku, Valjevu, Lazarevcu, Vršcu, Požarevcu, Borči, Subot...

GRAZIA Shopping Night

Grazia Shopping Night u šoping centru Promenada Novi Sad

U susret letu, 1. juna, od 17 časova do ponoći, magazin GRAZIA organizuje prvi Grazia Shopping Night u šoping centru Promenada Novi Sad.

GRAZIA Shopping Night

Izveštaj sa događaja – Grazia Shopping Night u centru Beograda, 10. maj 2019.

Grazia Shopping Night kojim smo obeležili početak sezone toplih večeri odigrao se 10. maja u Rajićeva Shopping Centru, kao i u radnjama širom centra Beograda.

GRAZIA Shopping Night

KUPOVINA BEZ GRANICA!

Proleće je sinonim za novu energiju, novi otimizam i novu modnu sezonu.

GRAZIA Shopping Night

UZBUDLJIV ZENIT PROLEĆA U CENTRU BEOGRADA

U najpoznatijoj gradskoj šoping zoni, u Ulici Kneza Mihaila i Rajićeva Shopping Centru, 10. maja održaće se prolećni Grazia Shopping Night!

GRAZIA Shopping Night

OTVARAMO SEZONU DOBROG ŠOPINGA

Prva prolećna noć kupovine po sniženim cenama, pod nazivom Grazia Shopping Night, ponovo će se održati u Fashion Park Outlet Centru u Inđiji!