GRAZIA Shopping Night

Izveštaj sa događaja – Grazia Shopping Night u Kragujevac Plazi, 7.10.2017.

ŠOPING I ZABAVA UVEK BLIZU VAS

U Kragujevačkom centru kupovine i zabave, šoping centru Kragujevac Plaza, u subotu 7. oktobra održan je još jedan jesenji GRAZIA Shopping Night. Popusti nas uvek obraduju, ali i veliki asortiman modernih odevnih komada, kakvima obiluje ovaj šoping centar. Dodatni gušt za sve ljubitelje kvalitetnog šopinga predstavljala je aktuelna ponuda novih brendova -  H&M, LC Waikiki, Opposite, Julia&More i Jasmin. Propraćen urbanom klupskom atmosferom sa DJ stage-a, bogatom zabavom za najmlađu publiku i još boljim popustima, ovaj događaj je potvrdio da su Plaza i Grazia pobednički tim kada je reč o kupovini, o čemu svedoči i nezapamćena posećenost.

Zahvaljujući dobroj lokaciji, širokom asortimanu internacionalnih i regionalnih brendova, ali i brojnim pratećim sadržajima, šoping centar Kragujevac Plaza se još jednom dokazao kao porodično mesto ne samo za kupovinu, već i mesto za druženje i potpuno uživanje.

„Radujemo se narednom šoping susretu“, poručuje tim Grazia Shopping Nighta.

Tags:
Povezane teme

GRAZIA Shopping Night

Izveštaj sa događaja – Beauty Grazia Shoppig Day u Lilly drogerijama, 28. jun

U petak, 28. juna održan je BEAUTY GRAZIA SHOPPING DAY u LILLY drogerijama širom zemlje. 

GRAZIA Shopping Night

Magazin Grazia obeležava 13. rođendan!

22. i 23. juna slavimo uz Grazia Shopping Weekend i rođendanske popuste u STOP SHOP ritejl parkovima u Nišu, Čačku, Valjevu, Lazarevcu, Vršcu, Požarevcu, Borči, Subot...

GRAZIA Shopping Night

Grazia Shopping Night u šoping centru Promenada Novi Sad

U susret letu, 1. juna, od 17 časova do ponoći, magazin GRAZIA organizuje prvi Grazia Shopping Night u šoping centru Promenada Novi Sad.

GRAZIA Shopping Night

Izveštaj sa događaja – Grazia Shopping Night u centru Beograda, 10. maj 2019.

Grazia Shopping Night kojim smo obeležili početak sezone toplih večeri odigrao se 10. maja u Rajićeva Shopping Centru, kao i u radnjama širom centra Beograda.

GRAZIA Shopping Night

KUPOVINA BEZ GRANICA!

Proleće je sinonim za novu energiju, novi otimizam i novu modnu sezonu.

GRAZIA Shopping Night

UZBUDLJIV ZENIT PROLEĆA U CENTRU BEOGRADA

U najpoznatijoj gradskoj šoping zoni, u Ulici Kneza Mihaila i Rajićeva Shopping Centru, 10. maja održaće se prolećni Grazia Shopping Night!

GRAZIA Shopping Night

OTVARAMO SEZONU DOBROG ŠOPINGA

Prva prolećna noć kupovine po sniženim cenama, pod nazivom Grazia Shopping Night, ponovo će se održati u Fashion Park Outlet Centru u Inđiji!

GRAZIA Shopping Night

Izveštaj sa događaja - Beauty Grazia Shopping Day Lilly, 7.12.2018.

U petak, 8. decembra održan je pretpraznični Beauty Grazia Shopping Day u svim Lilly drogerijama u zemlji. I ovog puta je veliki broj kvalitetnih brendova bio na specijalnim snižen...

GRAZIA Shopping Night

U PLAZI SE PRAZNIČNE BAJKE OSTVARUJU!

Omiljeno mesto za kvalitetan šoping svih Kragujevčana ali i za stanovnike obližnjih mesta, šoping centar Kragujevac Plaza, 8. decembra na svečan način obeležava početak nove prazni...

GRAZIA Shopping Night

Beauty Grazia Shopping Day, 7. decembra u svim Lilly drogerijama!

Sjajni popusti: MAX FACTOR do 40%, ICEBERG 50%, TITANIA 40%, BIODERMA, NOREVA i WELEDA 20%, LLUMS do 30%, LE PETIT MARSEILLAIS i WASH&GO 40%, PALMERS 30%.

GRAZIA Shopping Night

Izveštaj sa događaja – Grazia Shopping Night u Kragujevac Plazi, 6.10.2018.

Jesenji Grazia Shopping Night u šoping centru Kragujevac Plaza, okupio je veliki broj Kragujevčana kao i posetioce iz okoline koji su želeli da iskoriste jedinstvene Grazia popuste...