GRAZIA Shopping Night

Izveštaj sa događaja – Grazia Shopping Night u Ušće Shopping Centru 02.06.

GRAZIA SHOPPING NIGHT U OMILJENOM BEOGRADSKOM SHOPPING CENTRU

Jedna od najposećenijih Grazia Shopping Night manifestacija održana je 2.juna u Ušće Shopping Centru.

Na kraju radne nedelje, veliki broj posetilaca odlučio je da veče provede u inspirativnoj shopping atmosferi ovog popularnog mesta za kupovinu. Grazia Shopping Night obradovao je pre svega, poštovaoce kozmetike koji su bili u prilici da u okviru Beauty Faira isprobaju proizvode brendova Bourjois, Himalaya, Oriflame, Aura, Batiste, Golden Rose i Dove. Na štandovima je zabeležen bogat sadržaj – davali su se stručni saveti, a profesionalni tim frizerki i šminkerki je rado ulepšavao sve voljne posetiteljke koje su se spremale za zabavu i shopping do kasnih večernjih sati. Mnogi učesnici ovog svojevrsnog sajma lepote pripemili su inovativne zadatke za posetioce, koji su pored edukacije poželeli i da se malo provedu. Nakon savladanih izazova, čekalo ih je iznenađenje – vredni pokloni. Svim ljubiteljima kupovine kojima je manjkalo snage za dugu shopping noć, Jacobs kafa obezbedila je svoje ledeno osveženje. Na događaju su bili prisutni i prijatelji manifestacije AIK Banka i kompanija Carnex, koji su se takođe družili s posetiocima ovog šoping mola.

Zahvaljujući odličnoj lokaciji, širokom asortimanu internacionalnih i regionalnih brendova, ali i brojim pratećim sadržajima, Ušće Shopping Center se pozicionirao kao omiljeno mesto, ne samo za kupovinu, već i mesto za druženje, zabavu, uživanje. Ove večeri, uz Grazia Shopping Night popuste na aktuelne kolekcije, Ušće Shopping Center bio je ispunjen dobrim raspoloženjem i zadovoljnim kupcima koji su stigli da se u pravi čas pripreme za odmore i sezonu putovanja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags:
Povezane teme

GRAZIA Shopping Night

Izveštaj sa događaja – Beauty Grazia Shoppig Day u Lilly drogerijama, 28. jun

U petak, 28. juna održan je BEAUTY GRAZIA SHOPPING DAY u LILLY drogerijama širom zemlje. 

GRAZIA Shopping Night

Magazin Grazia obeležava 13. rođendan!

22. i 23. juna slavimo uz Grazia Shopping Weekend i rođendanske popuste u STOP SHOP ritejl parkovima u Nišu, Čačku, Valjevu, Lazarevcu, Vršcu, Požarevcu, Borči, Subot...

GRAZIA Shopping Night

Grazia Shopping Night u šoping centru Promenada Novi Sad

U susret letu, 1. juna, od 17 časova do ponoći, magazin GRAZIA organizuje prvi Grazia Shopping Night u šoping centru Promenada Novi Sad.

GRAZIA Shopping Night

Izveštaj sa događaja – Grazia Shopping Night u centru Beograda, 10. maj 2019.

Grazia Shopping Night kojim smo obeležili početak sezone toplih večeri odigrao se 10. maja u Rajićeva Shopping Centru, kao i u radnjama širom centra Beograda.

GRAZIA Shopping Night

KUPOVINA BEZ GRANICA!

Proleće je sinonim za novu energiju, novi otimizam i novu modnu sezonu.

GRAZIA Shopping Night

UZBUDLJIV ZENIT PROLEĆA U CENTRU BEOGRADA

U najpoznatijoj gradskoj šoping zoni, u Ulici Kneza Mihaila i Rajićeva Shopping Centru, 10. maja održaće se prolećni Grazia Shopping Night!

GRAZIA Shopping Night

OTVARAMO SEZONU DOBROG ŠOPINGA

Prva prolećna noć kupovine po sniženim cenama, pod nazivom Grazia Shopping Night, ponovo će se održati u Fashion Park Outlet Centru u Inđiji!

GRAZIA Shopping Night

Izveštaj sa događaja - Beauty Grazia Shopping Day Lilly, 7.12.2018.

U petak, 8. decembra održan je pretpraznični Beauty Grazia Shopping Day u svim Lilly drogerijama u zemlji. I ovog puta je veliki broj kvalitetnih brendova bio na specijalnim snižen...

GRAZIA Shopping Night

U PLAZI SE PRAZNIČNE BAJKE OSTVARUJU!

Omiljeno mesto za kvalitetan šoping svih Kragujevčana ali i za stanovnike obližnjih mesta, šoping centar Kragujevac Plaza, 8. decembra na svečan način obeležava početak nove prazni...

GRAZIA Shopping Night

Beauty Grazia Shopping Day, 7. decembra u svim Lilly drogerijama!

Sjajni popusti: MAX FACTOR do 40%, ICEBERG 50%, TITANIA 40%, BIODERMA, NOREVA i WELEDA 20%, LLUMS do 30%, LE PETIT MARSEILLAIS i WASH&GO 40%, PALMERS 30%.

GRAZIA Shopping Night

Izveštaj sa događaja – Grazia Shopping Night u Kragujevac Plazi, 6.10.2018.

Jesenji Grazia Shopping Night u šoping centru Kragujevac Plaza, okupio je veliki broj Kragujevčana kao i posetioce iz okoline koji su želeli da iskoriste jedinstvene Grazia popuste...