grazia

Info

Emmezetin kreativni foto-konkurs: Fotografiši svoj čarobni praznični dom i osvoji nagrade!

Pozivamo te da predstaviš svoj praznični duh u Emmezetinom kreativnom foto-konkursu „Moj čarobni dom, moja čarobna jelka“. Najkreativnije dekorisani prostori i novogodišnje jelke dobijaju vredne nagrade. 

Nova godina i Božić su čaroban period veselja, darivanja i ukrašavanja celog doma, a posebno jelke, koja je srce svake prave praznične atmosfere. A gde su dobro raspoloženje i pokloni, tu je, naravno, i Emmezeta – uvek spremna da nagradi trud i ideje.

Pokaži svoju originalnost u prazničnom dekorisanju prostora i ukrašavanju jelke i možda baš ti osvojiš neku od vrednih nagrada. Zadatak je lak: Registruj se i uloguj na veb-sajtu Emmezeta.rs, postavi fotografiju ukrašene novogodišnje jelke u ambijentu tvog doma i dokaži da si baš ti osoba sa najkreativnijim prazničnim duhom.

Emmezetin foto-konkurs Moj čarobni dom, moja čarobna jelka traje od 20.12.2016. do 10.1.2017. Imaš dovoljno vremena da se potrudiš i ukrasiš svoj dom i jelku tako da oduševiš Emmezetin žiri. Fotografiši svoj aranžman i objavi u foto-galeriji na Emmezetinom veb-sajtu, a potom se prepusti uživanju u prazničnoj magiji tvog doma.

Dobitnici će biti objavljeni 12.1.2017.

Pročitajte još

Povezane teme

Info

kontakt

Grazia Srbija Magazin osnovan je 2006.godine kao jedno od licencnih izdanja renomiranog italijanskog modnog magazina sa tradicijom od preko 70 godina.

Info

Marketing GRAZIA Srbija

Grazia Srbija Magazin osnovan je 2006.godine kao jedno od licencnih izdanja renomiranog italijanskog modnog magazina sa tradicijom od preko 70 godina.