grazia

Kosa

KOSA SA STILOM

Pomoću neobičnih ideja vaša frizura može da izgleda drugačije i originalno. Inspiraciju pronađite na modnim pistama ili poslušajte savete poznatih frizera.

UPOTREBITE AKSESOAR

Kao što smo imali priliku da vidimo na revijama brendova Rodarte i No.21, šnale i rajfovi u stilu četrdesetih mogu da budu veoma efektivni. Na vama je da odlučite kako ćete ih nositi, da li ćete podići samo jedan pramen ili čitavu kosu.

KOSA SA JARKIM ODSJAJEM

U letnjem periodu, kada više vremena provodimo na otvorenom prostoru i dnevnom svetlu, kosa dobija priliku da zasija u punom sjaju. Tek tada se vide sva njena lepota i raskoš, naravno, pod uslovom da je kvalitetna i negovana. Podrazumeva se redovan odlazak kod frizera, a sami možete da je osvežite blagim prelivom i izvučete pramenove u toplim nijansama poput meda, čokolade ili kestena.

PLETENICE

Ovaj način stilizovanja kose pruža zaista brojne mogućnosti. To je i prilika da ispoljite kreativnost i da na svojoj glavi postignete različite efekte, od sofisticiranog do hipi izgleda.

Jedna velika ili više manjih, nećete pogresiti, a mi vam savetujemo da izbegnete simetriju.

Više o ovome pročitatjte u najnovijem izdanju magazina GRAZIA.

 

Pročitajte još

Povezane teme

Trendovi

Vraća nam se prirodna lepota

Za sada samo jedna, ali vredna, advertajzing kompanija više neće raditi sa inluenserima koji retuširaju svoja tela ili iltriraju lica za reklame. Jesmo li počeli da okrećemo leđa v...

Fitnes

Opsesija zdravom hranom

Fokus na navodno zdrave namirnice može se pretvoriti u suprotnost i dovesti do ortoreksije, sve češćeg problema koji ugrožava zdravlje

Nega kože

Sve većoj popularnost LED maski za lice svedoči i "Emili u Parizu"

Poznati je toliko vole, da je prenose i na svoje likove.

Kosa

11 navika koje oštećuju kosu

Proverite li da pravilno negujete kosu.