Make up

10 make up trendova za proleće/leto 2016

Sve što treba da znate o novoj makeup sezoni…

Era "šminka bez šminke” je zvanično završena. Ali vratili su se akcenti - crvene usne, plavi ajlejner, sjaj – vaše je da odlučite šta je ono što vam najbolje pristaje.

Odabrali smo za vas najlepše verzije sa modnih pista.

Jedan od fokusa

Nakon dva prošlogodišnja trenda - "konturisanje" i "nude" - budite spremne za srednju opciju. Obratite pažnju na jednu stavku. Svetle senke, sjaj ili veštačke trepavice će zvučati zanimljivije ukoliko ih kombinujete sa prigušenom šminkom na ostatku lica. Globalni trend u šminkanju je poznat, ali je sada relevantan kao i uvek.

Stripping

Stripping je nova vrste šminkanja, a šminkeri je stvaraju ukrštanjem dve tehnike: strobinga i bronzinga. Da li biste želele da isprobate? Potrebno je samo da koristite bronzer četku i stavite bronzer na obraze prolazeći preko nosa- zamislite da ste na suncu i obasjajte bronzerom mesta koja bi sunce dotaklo svojim zracima. Takav ten izgleda prirodno, i imajte na umu da ton treba da bude osnova za matiranje, a korektor oko oka ne bi trebalo da bude svetao.

Veštačke trepavice

Jako dugo su veštačke trepavice u trendu. Ali, ove sezone make up umetnici predlažu trepavice nepravilnog oblika.

Prazan prostor na kapcima

Pre godinu dana, svi aktivni entuzijazisti su prihvatili novi trend u Nail artu, a to je "Pravilo praznog prostora", a pošto izgleda tako cool na noktima, zašto ne biste to prenele na lice? Na primer, počnite da stavljate senku i ostavite praznine, stavite senku samo na unutrašnje uglove očiju ili napravite tačkastu strelicu ajlejnerom. U principu, dovoljno je da se stvori utisak da ste želeli da učinite da sve izgleda sjajno, ali niste imale dovoljno vremena.

Fuksija

Najženstvenija, romantična i neozbiljna, glavna boja i hit nijansa ovog proleća je boja fuksije. Njena nesporna prednost u raznovrsnosti: beskompromisno roze može, ali ne treba da bude samo na obrazima i usnama, već i na kapcima i trepavicama. I ne zaboravite na kosu.

Azurne nijanse

Na Chanel reviji videli smo make up u nijansama plave. Pokušajte sa potpuno mat ili sedefasto plavom, kobalt i nebesko plavom, ali glavna stvar – Azurne nijanse dominiraju na očima ovog proleća. Fokusirajte se na donje kapke, ne zaboravite da nanesete korektor, a usne u tom slučaju ostaju bez boje.

Pastelni smoky eyes

Crna nije zaboravljena, ali šminkeri ovog proleća predlažu smokey eyes u nijansama šećerne vune. Kombinovanjem smoky šminke oko očiju sa estetikom boemskog Chic-a, dizajneri stvaraju neodoljive makeup izglede. Naročito nežan, izgleda sjajno bez crnog ajlajnera i "golih" trepavica.

Sjaj svuda

Sjaj u očima i oko usana i na korenu kose (da ne govorimo o pazuhu, pa čak i bradi). Sjaj je poželjan svuda. Zlato, srebro i obojene šljokice bilo koje veličine - zvezdana prašina je poželjna svuda. Bukvalno.

Crveni ruž

Make up gurui jednoglasno su izabrali crvene usne za najvažnije revije četiri modnih prestonica. Ali, to ne mora biti u vezi sa kopiranjem i ponavljanjem. Večna crvena ne mora da bude već viđena. Samo izaberite dobar finiš (saten, mat, sjajan), gustinu (jedva vidljiv ili mat) i tonalitet (toplo ili hladno). Boja je jedna, opcija je mnogo.

Tamni ruž

Tamni karmin ne odustaje i zauzima teritoriju za najmanje još jednu sezonu. Među bojama su i dalje u vođstvu nijanse u boji vina - cabernet, završni - mat. Da bi dodali gotik prizvuk, slobodno koristite markere, nosite sjajne kostime i osmeh.

Povezane teme

Make up

Kolekcija šminke Givenchy posvećena kineskoj Novoj godini

Givenchy predstavlja limitiranu kolekciju Prisme Libre & Le Rouge povodom kineske Nove godine.

Fitnes

8 znakova nedostatka kalijuma u organizmu

Kako prepoznati manjak minerala u organizmu?

Make up

Kolekcija šminke Lunar Illusions brenda M.A.C za kinesku Novu godinu

Puder, karmin, rumenilo i senke ukrašeni su uzorcima iz Zabranjenog grada u Pekingu i obećavaju da će postati talismani dobre sreće za narednu godinu.

Make up

Pet najboljih mat ruževa koje ćemo kupiti u 2020.

Ovi novi proizvodi ne ostavljaju tragove na odeći, ne isušuju usne i mogu izdržati ceo radni dan, ostajući na svom mestu.

Kosa

Želite lepu i zdravu kosu?

Saznajte koji su to profesionalni tretmani namenjeni za kućnu upotrebu i praktični saveti koji će vašu kosu maksimalno revitalizovati.

Parfemi

Natali Portman u novoj kampanji Miss Dior Rose n'Roses

Natali Portman blista u haute Couture haljini u reklamnoj kampanji za novi miris Miss Dior Rose n'Roses.

Fitnes

Kako prevazići migrenu: 6 načina

Prirodne metode za uklanjanje glavobolje!

Fitnes

Šta se događa sa telom kada jedemo mandarine

Koliko je novogodišnje voće bogato? Otkrivamo devet neverovatnih detalja!

Make up

Beauty trendovi za 2020.

Pitate se šta će biti popularno u novoj godini? Predstavljamo vam listu najnovijih tendencija ulepšavanja.

Nega kože

Nova koža

Početak godine je vreme promena.

Parfemi

Kaja Gerber kreće na plažu u novoj kampanji mirisa Marc Jacobs Daisy

U najnovijoj kampanji za miris Marc Jacobs Daisy, supermodel Kaja Gerber kreće do plaže.