Make up

Desert Dream Spring 2020 – makeup kolekcija

"Tražila sam nešto poetično, poput sećanja - prirodni filter koji čini da sve izgleda sanjivo.“ Lucija Pika.

U potrazi za inspiracijom za svoju makeup kolekciju proleće/leto 2020, globalni kreativni šminker i dizajner brenda Chanel Lucia Pica otišla je na putovanje u središte drevne pustinje, ekspediciju koja je otkrila potpuno novu perspektivu kada je reč o bojama.

Prvobitno uvučena u pustinju zbog svojih čuvenih narandžastih dina, svetih pećinskih slika i lunarnih ravnica, Lucia Pica ubrzo je bila očarana neumesnom tišinom ogromnog ništavila koje je tamo zatekla, a snažna tišina pokrenula ju je da ponovo preispita pejzaž svežim očima. Preusmeravajući pogled prema mirnijim nijansama kvarca i bazalta razbacanih po pustinjskom tlu, Lucia Pica otkrila je prigušenu paletu tonova.

DESERT DREAM kolekciju karakterišu breskvasti tonovi ruža i romantične ružičaste nijanse, čija svetlucava, ponekad metalna tekstura odjekuje skrivenim blagom pustinje.

„Bilo je prelepo u pustinji, ali prilično neočekivano“, kaže Lucia Pica. "U pustinji je skoro svemir jedne jedinstvene, dominantne boje - mauve - koja je zaista zaživela sa određenim fotografskim procesom koji smo koristili."
Poput dalekih uspomena, polaroidne slike u srcu DESERT DREAM-a daju senzualni mekani fokus i slikarsku apstrakciju kolekciji šminke.

Koristeći meke boje da unese suptilnu emociju na lice – jak  intenzitet očiju,  toplu svetlost na jagodicama i crvenu, vrelu pustinjsku toplinu na usnama - Lucia Pica evocira stanje unutrašnje smirenosti, samoposedovanje i krajnje zadovoljstvo."

 

Povezane teme

Nega kože

4 beauty lekcije Žizel Bundšen

Pridržavajte se ravnoteže između posla i života, budite bliži prirodi i druge tajne supermodela.

Fitnes

5 namirnica koje izazivaju nadutost

Morate prilagoditi uobičajenu ishranu.

Parfemi

Pink winter: nova Dior aroma voća i bobica

Modna kuća Christian Dior predstavlja novi miris Dior Rouge Trafalgar koji je dopunio parfemsku kolekciju Maison Christian Dior.

Make up

Kolekcija šminke Givenchy posvećena kineskoj Novoj godini

Givenchy predstavlja limitiranu kolekciju Prisme Libre & Le Rouge povodom kineske Nove godine.

Fitnes

8 znakova nedostatka kalijuma u organizmu

Kako prepoznati manjak minerala u organizmu?

Make up

Kolekcija šminke Lunar Illusions brenda M.A.C za kinesku Novu godinu

Puder, karmin, rumenilo i senke ukrašeni su uzorcima iz Zabranjenog grada u Pekingu i obećavaju da će postati talismani dobre sreće za narednu godinu.

Make up

Pet najboljih mat ruževa koje ćemo kupiti u 2020.

Ovi novi proizvodi ne ostavljaju tragove na odeći, ne isušuju usne i mogu izdržati ceo radni dan, ostajući na svom mestu.

Kosa

Želite lepu i zdravu kosu?

Saznajte koji su to profesionalni tretmani namenjeni za kućnu upotrebu i praktični saveti koji će vašu kosu maksimalno revitalizovati.

Parfemi

Natali Portman u novoj kampanji Miss Dior Rose n'Roses

Natali Portman blista u haute Couture haljini u reklamnoj kampanji za novi miris Miss Dior Rose n'Roses.

Fitnes

Kako prevazići migrenu: 6 načina

Prirodne metode za uklanjanje glavobolje!

Fitnes

Šta se događa sa telom kada jedemo mandarine

Koliko je novogodišnje voće bogato? Otkrivamo devet neverovatnih detalja!