grazia
X

Make up

Guerlain predstavlja meteorite u ekskluzivnom Bernardaud pakovanju

U 2017. godini slavni meteoriti brenda Guerlaina proslavili su svoju 30. godišnjicu.

Za to vreme, jedinstvena formula praha je polirana do savršenstva. Sastoji se od kuglica različitih boja, od kojih svaka obavlja specifičnu funkciju: ružičasta osvežava boju kože, zelena skriva crvenilo, delikatna lila reflektuje svetlost, bela osvetljava kožu, a zlatna daje koži harmoničan sjaj. Uzete zajedno, one sakrivaju sve nedostatke kože i čine da lice zaista izgleda dobro negovano.

Guerlain se nije zaustavio na idealnoj kompoziciji brendiranih meteorita - ove godine brend je predstavio omiljeni proizvod mnogih žena u kolekcionarskoj porcelanskoj ambalaži poznatog francuskog brenda Bernardaud. Ovakva saradnja između dva legendarna francuska brenda se ne događa prvi put - u oktobru prošle godine Orchidée Impériale Black brenda Guerlain je predstavljen u porcelanskoj bočici.

Pročitajte još

Povezane teme

Trendovi

(Ne)običan manikir za Dan zaljubljenih

Minimalistička srca na noktima - ko im može odoleti?

Trendovi

5 beauty trendova koje kopiramo sa Nedelje visoke mode u Parizu

Od minimalističkih i sjajnih do tamnih i metalik, donosimo vam beauty trendove direktno sa modnih pista za proleće/leto 2023.

Trendovi

Vraća nam se prirodna lepota

Za sada samo jedna, ali vredna, advertajzing kompanija više neće raditi sa inluenserima koji retuširaju svoja tela ili iltriraju lica za reklame. Jesmo li počeli da okrećemo leđa v...

Fitnes

Opsesija zdravom hranom

Fokus na navodno zdrave namirnice može se pretvoriti u suprotnost i dovesti do ortoreksije, sve češćeg problema koji ugrožava zdravlje