Make up

Top 10 makeup proizvoda u klasičnoj plavoj boji

Proslavite Pantone-ovu boju leta 2020 klasičnim plavim kozmetičkim proizvodima!

Ponovo je to doba godine - Pantone je najavio svoju „Boju godine 2020“!

Ovoga puta to je Classic Blue, a svetski poznati brend ima razmišljanja o tome zašto je ova boja idealna za 2020. Tamoplava boja "je namenjena da simbolizuje zaštitu, stabilnost, mir i pouzdanje, kao i da podstiče duboko razmišljanje, otvorenu pažljivost i komunikaciju", navodi se u saopštenju kompanije.

Ulazeći u novu deceniju, sve do 2020. godine ne bismo mogli biti više za usmeravanje snažne, mirne energije. Klasično plava boja prati Pantone Colour of the Year, Living Coral, i najavljena je uz „multisenzorno iskustvo“, uključujući vid, zvuk, teksturu, miris i ukus. To je prva multisenzorna boja u istoriji kompanije, a brend nudi načine povezivanja boje sa svakim od pet čula (oseća se poput baršuna i ima ukus elegancije).

Naći ćete Classic Blue gotovo svuda, uključujući i politiku. Plava je identitet boje Demokratske stranke Sedinjenih Država, a svojstveno je politička. U izjavi, Laurie Pressman, potpredsednice Instituta za boje Pantone, rekla je: "Pantone boja godine naglašava odnos između trendova u boji i onoga što se u našem trenutku odvija u našoj globalnoj kulturi, boje koja odražava ono što pojedinci osećaju da im je potrebna ta boja, na koju se mogu nadati da će odgovoriti. “Kako se ideološka podela u SAD-u pojačava i Republikanska stranka neprestano krši zakone koji favoriziraju ženska prava, klimatske promene i kontrolu oružja, plava se sve više povezuje s liberalnom ideologijom."

Ali, ostavimo polituku po strani, jer koji je bolji način da se istražite Boju godine nego šminkom?

Izabrali smo deset plavih kozmetičkih proizvoda koji će savršeno postati dodatak vašoj kozmetičkoj torbici naredne godine.

lofficielusa.com

Povezane teme

Kosa

Neka svaki dan bude dobar dan za tvoju kosu

Svima nam se to dešavalo - uveče potpuno svesno odaberemo da ne operemo kosu, naivno verujući da će naša frizura i sutradan izgledati dobro. Bezbrižno zaspimo, a ujutru…

Parfemi

Yes I Am: miris za najpouzdanije devojke

Miris kupina za vrlo cool devojke.

Parfemi

Lejdi Gaga - lice novog mirisa Valentino

Kada se Lejdi Gaga i modna kuća Valentino sastanu, događa se magija.

Nega kože

Barbie x GlamGlow: maska za lice protiv akni i masnog sjaja kože

GlamGlow je predstavio Supermud Cearing Treatment masku za lice, koja čisti pore, uklanja masni sjaj, a takođe ublažava upalu.

Make up

Muza Lagerfelda: najupečatljiviji beauty look sa Chanel Haute Couture revije

Pre neki dan održana je prezentacija prve digitalne revije modne kolekcije Chanel Haute Couture 2021, koja je simbolično bila posvećena legendarnom Karlu Lagerfeldu.

Parfemi

Vatrena noć: novi miris Louis Vuitton sa tamjanom

Louis Vuitton predstavio je novi parfem Nuit de Feu, miris za koji njegov kreativac, parfimer Žak Kavalje Beletrud, veruje, da miriše tačno poput letnje noći u pustinji, sa vatrom...

Parfemi

Parfemi za leto 2020: 30 neodoljivih mirisnih noviteta

Mirisi za leto 2020. su himna ženstvenosti.

Kosa

Skupite kosu: 10 jednostavnih frizura za toplo leto

Da biste lakše podnosili tople letnje dane, najbolje je nositi odeću od prirodnih tkanina i, naravno, skupiti kosu.

Trendovi

Margo Robi: 15 najlepših beauty izgleda

Najbolji beauty izgledi jedne od najlepših devojaka u Holivudu.

Fitnes

Korisna svojstva morske vode

Kupanje u moru može biti ne samo zabavna, već i isceljujuća procedura.