grazia

Nega kože

Život nije trka! Godine su samo broj.


Brojna istraživanja pokazuju da godine nisu same po sebi jedini faktor koji izaziva starenje kože. Na naše starenje utiču mnogi faktori, a pre svega brz tempo života, stres, nedovoljna hidratacija.

Nova revolucionarna nega iz Vichy-a  pod nazivom Slow Âge kao da vam poručuje – Usporite! Usporite tempo života, jer je budućnost anti-ageing nege kože, uzimanje u obzir svih faktora životne sredine.

Tri snažna aktivna sastojka novog Vichy Slow Âge proizvoda za negu kože su objedinjena u dnevnoj nezi sa SPF 25, kako bi umanjila znakove starenja u različitim fazama njihovog nastanka Slow Âge deluje: od sitnih borica do bora, od neujednačenog tena do tamnih fleka, od manjka elastičnosti do gubitka punoće kože. SLOW ÂGE je jedinstvena kombinacija ekstrakta korena bajkalske kapice antioksidativnog dejstva, probiotskog sastojka bifidus koji jača kožu i Vichy mineralizovane termalne vode.

Bajkalska kapica se već 2.000 godina koristi kao jedna od 50 ključnih biljaka u tradicionalnoj kineskoj medicini. Laboratorije Vichy su dokazale njene neverovatne antioksidativne osobine. 

Čak su dokazale da je spektar njenog antioksidativnog dejstva moćniji nego kod referentnih molekula poput vitamina C i vitamina E.

Bifidus je probiotski sastojak dobijen fermentacijom bakterija Bifidobacterium Longum koji jača zaštitnu barijeru kože zbog čega ona postaje manje osetljiva na štetne uticaje iz okoline. Rezultat je smanjena suvoća i osetljivost kože.

Mineralizovana termalna voda nalazi se u srcu svih Vichy proizvoda, jača kožu i sa svojih 15 minerala obogaćuje svaku formulu. Dolazi s područja francuskih vulkana i ima jedinstven i ujednačen sadržaj minerala.15 naučnih ispitivanja je dokazalo njenu sposobnost da koži vrati ravnotežu, da je ojača i obnovi zbog čega koža postaje snažnija i otpornija na štetne uticaje.

Kada kažemo da usporite, to ne znači da treba da se krećete brzinom puža, već da sve radite pravim tempom.

Napredak u medicini, ishrani, kozmetici, plastičnoj hirurgiji produžava očekivani životni vek. Tokom poslednjih 60 godina muškarci i žene su dobili u proseku dodatnih 14 godina života.

 

Bez obzira da li će nas priroda poštedeti ili ne, treba da se pomirimo sa svojim godinama. Budimo blagonakloni prema njima, prema telu koje se menja, sa ovim pogledom na život koji evoluira. Tek prihvatanjem svojih godina moći ćemo, uz primerenu negu, da ostanemo u najboljoj formi.

Slow Âge je prva Vichy dnevna nega koja deluje na znakove starenja u nastajanju. A ono što je najvažnije, ovo nije samo proizvod za negu kože, ovo je jedna čitava filozofija. Ovo su proizvodi za negu koje morate primnenjivati uz životni moto - Slow Life.

 

Kako je “Radost večna mladost duha” korisnici novih, Vichy Slow Âge proizvoda kažu da se raduju, jer ovi proizvodi ulivaju poverenje.

Brzina uzima danak. Pati i naše zdravlje pa nam se to prvo vidi na koži koja je najveći organ. Znate li šta je protivotrov brzine koja je glavni otrov sadašnjice? Usporiti, je magična reč. Usporavanje može biti pravi izazov, a Vichy Slow Âge vam u tome neizmerno pomaže.

Ne verujte godinama, već energiji.

Povezane teme

Kosa

3 razloga zašto je svila najvredniji saveznik za lepotu

Najpametnija investicija koju možete učiniti za svoju lepotu.

Nega kože

Zaštita od sunca: Da li pravilno koristite kremu za sunčanje?

7 mitova o zaštiti od sunca koje treba imati na umu sada kada se bliži leto.

Nega kože

10 načina da pomognete suvoj koži namirnicama iz kuhinje

Da biste oporavili svoju suvu kožu, dovoljno je da skoknete - do svoje kuhinje!

Nega kože

7 autentičnih pariskih tajni lepote

Francuskinje su izmislile izraz „nepretenciozna lepota“.

Nega kože

7 namirnica koje će transformisati vašu kožu

Nega kože nije jedini preduslov za lepu kožu - ishrana može učiniti čuda.

Kosa

Savršena kosa za 5 minuta? Sve što je potrebno da biste to postigli kod kuće!

Sve što vam treba je fen za kosu i neki proizvodi za oblikovanje.

Parfemi

Ćerka Monike Beluči je novo zaštitno lice novog Dolce & Gabanna parfema

Sa francuskim i italijanskim nasleđem i ličnom istorijom sa Dolce & Gabbana, Deva Cassel je zaštitno lice najnovijeg mirisa brenda, Dolce Rose.

Nega kože

Mekana i nežna koža: 8 koraka za pravilnu negu vašeg tela

Svoju rutinu nege verno primenjujemo na koži našeg lica, ali naše telo zahteva sličnu negu, naročito leti kada je najizloženije suncu. Ovi saveti postaće vaš vodič.

Fitnes

Merilin Monro: Neobična dijeta i program vežbanja koji je sledila

1952. godine Merilin Monro je predstavila vežbe i dijetu koju je sledila i to nije baš ono što bismo danas predložili

Fitnes

5 vežbi koje možete raditi bez ustajanja iz kreveta

Saveti stručnjaka kako na zdrav način započeti jutro!

Fitnes

Dijeta koju praktikuju dame sa najboljim trbušnjacima u Holivudu

Zimsku sezonu smo možda proveli ušuškavajući se pod pokrivačima i „skrivajući se“ ispod širokih vunenih džempera, međutim, bez obzira na to, fit telo i dobro zategnuti trbušnjaci...

Nega kože

Lepota iz Azije: 5 tajni lepote koje prati ceo svet

Ne sluteći, sledimo mnoge savete za lepotu koji su nam stigli iz Azije, gde zajedno sa ekstremnim pogledima na lepotu, važno mesto zauzimaju beauty tradicije koje se prenose sa ko...

Fitnes

Nova dijeta: pravilo viljuške

Da li je trendi dijeta Le Forking, koja vam omogućava da jedete samo ono što možete nabosti na viljušku, zaista toliko efikasna koliko tvrde njeni tvorci?