grazia

Nega kože

Život nije trka! Godine su samo broj.


Brojna istraživanja pokazuju da godine nisu same po sebi jedini faktor koji izaziva starenje kože. Na naše starenje utiču mnogi faktori, a pre svega brz tempo života, stres, nedovoljna hidratacija.

Nova revolucionarna nega iz Vichy-a  pod nazivom Slow Âge kao da vam poručuje – Usporite! Usporite tempo života, jer je budućnost anti-ageing nege kože, uzimanje u obzir svih faktora životne sredine.

Tri snažna aktivna sastojka novog Vichy Slow Âge proizvoda za negu kože su objedinjena u dnevnoj nezi sa SPF 25, kako bi umanjila znakove starenja u različitim fazama njihovog nastanka Slow Âge deluje: od sitnih borica do bora, od neujednačenog tena do tamnih fleka, od manjka elastičnosti do gubitka punoće kože. SLOW ÂGE je jedinstvena kombinacija ekstrakta korena bajkalske kapice antioksidativnog dejstva, probiotskog sastojka bifidus koji jača kožu i Vichy mineralizovane termalne vode.

Bajkalska kapica se već 2.000 godina koristi kao jedna od 50 ključnih biljaka u tradicionalnoj kineskoj medicini. Laboratorije Vichy su dokazale njene neverovatne antioksidativne osobine. 

Čak su dokazale da je spektar njenog antioksidativnog dejstva moćniji nego kod referentnih molekula poput vitamina C i vitamina E.

Bifidus je probiotski sastojak dobijen fermentacijom bakterija Bifidobacterium Longum koji jača zaštitnu barijeru kože zbog čega ona postaje manje osetljiva na štetne uticaje iz okoline. Rezultat je smanjena suvoća i osetljivost kože.

Mineralizovana termalna voda nalazi se u srcu svih Vichy proizvoda, jača kožu i sa svojih 15 minerala obogaćuje svaku formulu. Dolazi s područja francuskih vulkana i ima jedinstven i ujednačen sadržaj minerala.15 naučnih ispitivanja je dokazalo njenu sposobnost da koži vrati ravnotežu, da je ojača i obnovi zbog čega koža postaje snažnija i otpornija na štetne uticaje.

Kada kažemo da usporite, to ne znači da treba da se krećete brzinom puža, već da sve radite pravim tempom.

Napredak u medicini, ishrani, kozmetici, plastičnoj hirurgiji produžava očekivani životni vek. Tokom poslednjih 60 godina muškarci i žene su dobili u proseku dodatnih 14 godina života.

 

Bez obzira da li će nas priroda poštedeti ili ne, treba da se pomirimo sa svojim godinama. Budimo blagonakloni prema njima, prema telu koje se menja, sa ovim pogledom na život koji evoluira. Tek prihvatanjem svojih godina moći ćemo, uz primerenu negu, da ostanemo u najboljoj formi.

Slow Âge je prva Vichy dnevna nega koja deluje na znakove starenja u nastajanju. A ono što je najvažnije, ovo nije samo proizvod za negu kože, ovo je jedna čitava filozofija. Ovo su proizvodi za negu koje morate primnenjivati uz životni moto - Slow Life.

 

Kako je “Radost večna mladost duha” korisnici novih, Vichy Slow Âge proizvoda kažu da se raduju, jer ovi proizvodi ulivaju poverenje.

Brzina uzima danak. Pati i naše zdravlje pa nam se to prvo vidi na koži koja je najveći organ. Znate li šta je protivotrov brzine koja je glavni otrov sadašnjice? Usporiti, je magična reč. Usporavanje može biti pravi izazov, a Vichy Slow Âge vam u tome neizmerno pomaže.

Ne verujte godinama, već energiji.

Pročitajte još

Povezane teme

Trendovi

6 minimalističkih ideja za manikir

Jednostavan nail dizajn za ljubitelje minimalizma

Make up

Besprekoran ten 24 sata? To može samo YSL ALL HOURS tečni puder

Predstavljamo novu revolucionarnu formulu tečnog pudera, sa 22 nijanse - za apsolutno svaki ten.

Nega kože

Anti-Age nega koja je potrebna vašoj koži

Jedna od čestih dilema u dnevnoj anti-age rutini nege je da li je važno primenjivati dnevnu i noćnu kremu upravo u onom delu dana za koji su namenjene.

Trendovi

Da li će digitalni influenseri zameniti prave?

Industrija lepote uspešno je zakoračila u Metavers

Trendovi

Beauty horoskop za 2023: Da li je vreme za nove nokte, frizuru ili rutinu nege prema zodijaku?

Sa početkom nove sezone, budimo naše prolećno beauty raspoloženje.

Nega kože

Bakučiol: Nova antiejdž superzvezda, bolja i od retinola

Sastojak koji u kombinaciji sa dve vrste hijaluronske kiseline maksimalno podmlađuje kožu.

Kosa

Kako da se rešite dosadnog elekticiteta u kosi?

Proizvodi koje će vaša kosa obožavati!

Trendovi

Grown Alchemist – jedan od najvoljenijih skincare brendova svetskih zvezda

U „Berlin 90-tih“ ambijentu predstavljen je jedan od najvoljenijih skincare brendova svetskih zvezda, Grown Alchemist.