grazia

Nega kože

Život nije trka! Godine su samo broj.


Brojna istraživanja pokazuju da godine nisu same po sebi jedini faktor koji izaziva starenje kože. Na naše starenje utiču mnogi faktori, a pre svega brz tempo života, stres, nedovoljna hidratacija.

Nova revolucionarna nega iz Vichy-a  pod nazivom Slow Âge kao da vam poručuje – Usporite! Usporite tempo života, jer je budućnost anti-ageing nege kože, uzimanje u obzir svih faktora životne sredine.

Tri snažna aktivna sastojka novog Vichy Slow Âge proizvoda za negu kože su objedinjena u dnevnoj nezi sa SPF 25, kako bi umanjila znakove starenja u različitim fazama njihovog nastanka Slow Âge deluje: od sitnih borica do bora, od neujednačenog tena do tamnih fleka, od manjka elastičnosti do gubitka punoće kože. SLOW ÂGE je jedinstvena kombinacija ekstrakta korena bajkalske kapice antioksidativnog dejstva, probiotskog sastojka bifidus koji jača kožu i Vichy mineralizovane termalne vode.

Bajkalska kapica se već 2.000 godina koristi kao jedna od 50 ključnih biljaka u tradicionalnoj kineskoj medicini. Laboratorije Vichy su dokazale njene neverovatne antioksidativne osobine. 

Čak su dokazale da je spektar njenog antioksidativnog dejstva moćniji nego kod referentnih molekula poput vitamina C i vitamina E.

Bifidus je probiotski sastojak dobijen fermentacijom bakterija Bifidobacterium Longum koji jača zaštitnu barijeru kože zbog čega ona postaje manje osetljiva na štetne uticaje iz okoline. Rezultat je smanjena suvoća i osetljivost kože.

Mineralizovana termalna voda nalazi se u srcu svih Vichy proizvoda, jača kožu i sa svojih 15 minerala obogaćuje svaku formulu. Dolazi s područja francuskih vulkana i ima jedinstven i ujednačen sadržaj minerala.15 naučnih ispitivanja je dokazalo njenu sposobnost da koži vrati ravnotežu, da je ojača i obnovi zbog čega koža postaje snažnija i otpornija na štetne uticaje.

Kada kažemo da usporite, to ne znači da treba da se krećete brzinom puža, već da sve radite pravim tempom.

Napredak u medicini, ishrani, kozmetici, plastičnoj hirurgiji produžava očekivani životni vek. Tokom poslednjih 60 godina muškarci i žene su dobili u proseku dodatnih 14 godina života.

 

Bez obzira da li će nas priroda poštedeti ili ne, treba da se pomirimo sa svojim godinama. Budimo blagonakloni prema njima, prema telu koje se menja, sa ovim pogledom na život koji evoluira. Tek prihvatanjem svojih godina moći ćemo, uz primerenu negu, da ostanemo u najboljoj formi.

Slow Âge je prva Vichy dnevna nega koja deluje na znakove starenja u nastajanju. A ono što je najvažnije, ovo nije samo proizvod za negu kože, ovo je jedna čitava filozofija. Ovo su proizvodi za negu koje morate primnenjivati uz životni moto - Slow Life.

 

Kako je “Radost večna mladost duha” korisnici novih, Vichy Slow Âge proizvoda kažu da se raduju, jer ovi proizvodi ulivaju poverenje.

Brzina uzima danak. Pati i naše zdravlje pa nam se to prvo vidi na koži koja je najveći organ. Znate li šta je protivotrov brzine koja je glavni otrov sadašnjice? Usporiti, je magična reč. Usporavanje može biti pravi izazov, a Vichy Slow Âge vam u tome neizmerno pomaže.

Ne verujte godinama, već energiji.

Pročitajte još

Povezane teme

Fitnes

7 načina da počnete sa fizičkom aktivnošću

Ponekad je teško sebe motivisati i početi sa vežbanjem...

Nega kože

Podignite skincare rutinu na viši nivo: Sjajni BLACK FRIDAY popusti za sve FOREO uređaje

Black Friday stiže, a sa njim i popusti na Foreo uređaje i to do 50 odsto!

Trendovi

5 trendi manikira koja nosimo ove zime

Uklapamo nokte sa novom sezonom.

Fitnes

Da li ste u pravu kada menjate obrok za smoothie?

Sve prednosti i zamke popularnog napitka.

Nega kože

Superfood kreme za telo: Ovo su 4 Garnier koje obožavamo!

Otkrijte vašu dnevnu dozu superhrane za kožu!

Nega kože

Kako ojačati barijeru kože

Zdrava kožna barijera može pomoći u odbrani od agresora iz okoline, poput sunca, zagađenja, hladnoće.

Nega kože

Cerave Retinol serum: Zaboravite na fleke od bubuljica i nepravilnosti na koži lica

Predstavljamo novu CeraVe Blemish Control liniju koja smanjuje nesavršenosti.

Make up

Zamke nanošenja šminke

Otkrivamo vam kako da vam make-up izgleda prirodno i kako da izbegnete zamke neadekvatne upotrebe proizvoda.

Nega kože

4 proizvoda protiv cističnih akni u koje se kune Kiki Palmer

Zvezda godinama vodi bitku protiv "ljutog" neprijatelja.