grazia

Nega kože

Bioten RECAPTIV linija za negu lica: kombinacija prirodnih sastojaka i biotehnologije

Bioten RECAPTIV je nova linija za negu lica koja predstavlja kombinaciju prirodnih sastojaka i biotehnologije. Namenjena je starosnoj grupi 45-55 godina i pruža neverovatne rekonstruktivne efekte protiv bora čak i najzrelojoj koži.


Bioten RECAPTIV linija za negu lica sadrži MATRIGENICS.14GTM, revolucionarni sastojak morskog porekla, dobijen iz reproduktivnih ćelija Wakame (smeđe) alge. Dejstvo MATRIGENICS.14GTM je potvrđeno kroz vitro testsiranja i on aktivira 14 gena koji su povezani sa sintezom i razvojem 3 osnovna strukturna elementa naše kože:


KOLAGEN: povećava se aktivnost 9 gena za +15% do +72% → povećava se zategnutost kože
ELASTIN: povećava se aktivnost 5 gena za +18% do +50% → povećava se elastičnost kože
HIJALURONSKA KISELINA: povećava se aktivnost 2 gena za +31% do +68% → poboljšava se tonus i hidratacija kože

Bioten RECAPTIV linija za negu lica sastoji se od tri proizvoda koji svojim delovanjem, dovode do zeljenih rezultata: rekonstruktivna dnevna krema protiv bora SPF 15, rekonstruktivna noćna krema protiv bora i rekonstruktivni serum protiv bora oko očiju.

Svi proizvodi RECAPTIV linije za negu lica su dermatološki testirani i ne sadrže parabene, parafin kao ni veštačke boje.

Pročitajte još

Povezane teme

Trendovi

Vraća nam se prirodna lepota

Za sada samo jedna, ali vredna, advertajzing kompanija više neće raditi sa inluenserima koji retuširaju svoja tela ili iltriraju lica za reklame. Jesmo li počeli da okrećemo leđa v...

Fitnes

Opsesija zdravom hranom

Fokus na navodno zdrave namirnice može se pretvoriti u suprotnost i dovesti do ortoreksije, sve češćeg problema koji ugrožava zdravlje

Nega kože

Sve većoj popularnost LED maski za lice svedoči i "Emili u Parizu"

Poznati je toliko vole, da je prenose i na svoje likove.

Kosa

11 navika koje oštećuju kosu

Proverite li da pravilno negujete kosu.