Parfemi

Aura Mugler Eau de Parfum Sensuelle 2019

Bilo da ste ljubitelj filma ili ne, ne možete propustiti premijere filma Džejmsa Kamerona.

Tako, inspirisan ulogom glumice Zoe Saldana, Tjeri Migler je osmislio parfem za futurističku ženu koja se razvija u seni prašume. Aura je fascinantan parfem koji se pojavio na ženskim parfimerijskim policama 2017. godine. Danas, kao i svaki bestseler, predstavlja novu varijantu mirisa - Aura Sensuelle.

Novi miris Tjerija Miglera podseća na mnogo načina na svog prethodnika, pogotovo zato što stavlja biljke u centar svega. Takođe, evocira na akcente šume. Svojom osvežavajućom i zelenom stranom dominira po prvi put, u najboljim notama, vinove loze. U međuvremenu, njegovo srce je igra kontrasta. Kombinuje svetlu ženstvenost gardenije sa više začinjene i sjajne sile cimeta. Korak po korak, Aura Sensuelle nežno dodiruje drvo sandalovine. Mošus zatvara celinu, otkrivajući životinjsku senzualnost žene.

Aura Sensuelle je takođe predstavljen u boci koja je veoma inspirisana prethodnim parfemom. Dakle, njegov oblik ostaje isti, iako još futuristički. Tjeri Migler se ovde odlučio za srce urezano u staklu. Pre nego što je bila potpuno zelena, sada je prekrivena tankom, prelivajućom ružičastom „zavesom“, što joj daje biserniji i delikatniji izgled.

Aura Sensuelle odmah izgleda romantičnije i delikatnije. Nova Aura Sensuelle ne zaboravlja filozofiju svog prethodnika, ali ima novi aspekt, više zavodljiv i ženstveniji nego pre. Drugim rečima, to je miris koji nas uvodi u intimu žene i otkriva njegove najdublje fantazije. Aura Sensuelle je izraz primitivnog instinkta. On poziva nosioca da živi u skladu sa svojim željama i zadovolji svoju potragu za autentičnošću. Sa njim se ništa ne čini zanimljivijim od singularnosti svakog bića. Aura Sensuelle je "nekontrolisana magija koja materijalizuje magnetizam parfema". Intrigantna i fascinantna, kombinuje veoma prirodnu stranu sa drugim, više zavodljivim i površnim aspektom. U isto vreme, jednostavna i složena, nudi iskustvo u sebi i otvara nova vrata za želju kao povratak na snagu izvornih impulsa.

 

 

Povezane teme

Nega kože

4 beauty lekcije Žizel Bundšen

Pridržavajte se ravnoteže između posla i života, budite bliži prirodi i druge tajne supermodela.

Fitnes

5 namirnica koje izazivaju nadutost

Morate prilagoditi uobičajenu ishranu.

Parfemi

Pink winter: nova Dior aroma voća i bobica

Modna kuća Christian Dior predstavlja novi miris Dior Rouge Trafalgar koji je dopunio parfemsku kolekciju Maison Christian Dior.

Make up

Kolekcija šminke Givenchy posvećena kineskoj Novoj godini

Givenchy predstavlja limitiranu kolekciju Prisme Libre & Le Rouge povodom kineske Nove godine.

Fitnes

8 znakova nedostatka kalijuma u organizmu

Kako prepoznati manjak minerala u organizmu?

Make up

Kolekcija šminke Lunar Illusions brenda M.A.C za kinesku Novu godinu

Puder, karmin, rumenilo i senke ukrašeni su uzorcima iz Zabranjenog grada u Pekingu i obećavaju da će postati talismani dobre sreće za narednu godinu.

Make up

Pet najboljih mat ruževa koje ćemo kupiti u 2020.

Ovi novi proizvodi ne ostavljaju tragove na odeći, ne isušuju usne i mogu izdržati ceo radni dan, ostajući na svom mestu.

Kosa

Želite lepu i zdravu kosu?

Saznajte koji su to profesionalni tretmani namenjeni za kućnu upotrebu i praktični saveti koji će vašu kosu maksimalno revitalizovati.

Parfemi

Natali Portman u novoj kampanji Miss Dior Rose n'Roses

Natali Portman blista u haute Couture haljini u reklamnoj kampanji za novi miris Miss Dior Rose n'Roses.

Fitnes

Kako prevazići migrenu: 6 načina

Prirodne metode za uklanjanje glavobolje!

Fitnes

Šta se događa sa telom kada jedemo mandarine

Koliko je novogodišnje voće bogato? Otkrivamo devet neverovatnih detalja!

Make up

Beauty trendovi za 2020.

Pitate se šta će biti popularno u novoj godini? Predstavljamo vam listu najnovijih tendencija ulepšavanja.