grazia

Parfemi

Aura Mugler Eau de Parfum Sensuelle 2019

Bilo da ste ljubitelj filma ili ne, ne možete propustiti premijere filma Džejmsa Kamerona.

Tako, inspirisan ulogom glumice Zoe Saldana, Tjeri Migler je osmislio parfem za futurističku ženu koja se razvija u seni prašume. Aura je fascinantan parfem koji se pojavio na ženskim parfimerijskim policama 2017. godine. Danas, kao i svaki bestseler, predstavlja novu varijantu mirisa - Aura Sensuelle.

Novi miris Tjerija Miglera podseća na mnogo načina na svog prethodnika, pogotovo zato što stavlja biljke u centar svega. Takođe, evocira na akcente šume. Svojom osvežavajućom i zelenom stranom dominira po prvi put, u najboljim notama, vinove loze. U međuvremenu, njegovo srce je igra kontrasta. Kombinuje svetlu ženstvenost gardenije sa više začinjene i sjajne sile cimeta. Korak po korak, Aura Sensuelle nežno dodiruje drvo sandalovine. Mošus zatvara celinu, otkrivajući životinjsku senzualnost žene.

Aura Sensuelle je takođe predstavljen u boci koja je veoma inspirisana prethodnim parfemom. Dakle, njegov oblik ostaje isti, iako još futuristički. Tjeri Migler se ovde odlučio za srce urezano u staklu. Pre nego što je bila potpuno zelena, sada je prekrivena tankom, prelivajućom ružičastom „zavesom“, što joj daje biserniji i delikatniji izgled.

Aura Sensuelle odmah izgleda romantičnije i delikatnije. Nova Aura Sensuelle ne zaboravlja filozofiju svog prethodnika, ali ima novi aspekt, više zavodljiv i ženstveniji nego pre. Drugim rečima, to je miris koji nas uvodi u intimu žene i otkriva njegove najdublje fantazije. Aura Sensuelle je izraz primitivnog instinkta. On poziva nosioca da živi u skladu sa svojim željama i zadovolji svoju potragu za autentičnošću. Sa njim se ništa ne čini zanimljivijim od singularnosti svakog bića. Aura Sensuelle je "nekontrolisana magija koja materijalizuje magnetizam parfema". Intrigantna i fascinantna, kombinuje veoma prirodnu stranu sa drugim, više zavodljivim i površnim aspektom. U isto vreme, jednostavna i složena, nudi iskustvo u sebi i otvara nova vrata za želju kao povratak na snagu izvornih impulsa.

 

 

Pročitajte još

Povezane teme

Fitnes

7 načina da počnete sa fizičkom aktivnošću

Ponekad je teško sebe motivisati i početi sa vežbanjem...

Nega kože

Podignite skincare rutinu na viši nivo: Sjajni BLACK FRIDAY popusti za sve FOREO uređaje

Black Friday stiže, a sa njim i popusti na Foreo uređaje i to do 50 odsto!

Trendovi

5 trendi manikira koja nosimo ove zime

Uklapamo nokte sa novom sezonom.

Fitnes

Da li ste u pravu kada menjate obrok za smoothie?

Sve prednosti i zamke popularnog napitka.

Nega kože

Superfood kreme za telo: Ovo su 4 Garnier koje obožavamo!

Otkrijte vašu dnevnu dozu superhrane za kožu!

Nega kože

Kako ojačati barijeru kože

Zdrava kožna barijera može pomoći u odbrani od agresora iz okoline, poput sunca, zagađenja, hladnoće.

Nega kože

Cerave Retinol serum: Zaboravite na fleke od bubuljica i nepravilnosti na koži lica

Predstavljamo novu CeraVe Blemish Control liniju koja smanjuje nesavršenosti.

Make up

Zamke nanošenja šminke

Otkrivamo vam kako da vam make-up izgleda prirodno i kako da izbegnete zamke neadekvatne upotrebe proizvoda.