grazia

Parfemi

Aura Mugler Eau de Parfum Sensuelle 2019

Bilo da ste ljubitelj filma ili ne, ne možete propustiti premijere filma Džejmsa Kamerona.

Tako, inspirisan ulogom glumice Zoe Saldana, Tjeri Migler je osmislio parfem za futurističku ženu koja se razvija u seni prašume. Aura je fascinantan parfem koji se pojavio na ženskim parfimerijskim policama 2017. godine. Danas, kao i svaki bestseler, predstavlja novu varijantu mirisa - Aura Sensuelle.

Novi miris Tjerija Miglera podseća na mnogo načina na svog prethodnika, pogotovo zato što stavlja biljke u centar svega. Takođe, evocira na akcente šume. Svojom osvežavajućom i zelenom stranom dominira po prvi put, u najboljim notama, vinove loze. U međuvremenu, njegovo srce je igra kontrasta. Kombinuje svetlu ženstvenost gardenije sa više začinjene i sjajne sile cimeta. Korak po korak, Aura Sensuelle nežno dodiruje drvo sandalovine. Mošus zatvara celinu, otkrivajući životinjsku senzualnost žene.

Aura Sensuelle je takođe predstavljen u boci koja je veoma inspirisana prethodnim parfemom. Dakle, njegov oblik ostaje isti, iako još futuristički. Tjeri Migler se ovde odlučio za srce urezano u staklu. Pre nego što je bila potpuno zelena, sada je prekrivena tankom, prelivajućom ružičastom „zavesom“, što joj daje biserniji i delikatniji izgled.

Aura Sensuelle odmah izgleda romantičnije i delikatnije. Nova Aura Sensuelle ne zaboravlja filozofiju svog prethodnika, ali ima novi aspekt, više zavodljiv i ženstveniji nego pre. Drugim rečima, to je miris koji nas uvodi u intimu žene i otkriva njegove najdublje fantazije. Aura Sensuelle je izraz primitivnog instinkta. On poziva nosioca da živi u skladu sa svojim željama i zadovolji svoju potragu za autentičnošću. Sa njim se ništa ne čini zanimljivijim od singularnosti svakog bića. Aura Sensuelle je "nekontrolisana magija koja materijalizuje magnetizam parfema". Intrigantna i fascinantna, kombinuje veoma prirodnu stranu sa drugim, više zavodljivim i površnim aspektom. U isto vreme, jednostavna i složena, nudi iskustvo u sebi i otvara nova vrata za želju kao povratak na snagu izvornih impulsa.

 

 

Pročitajte još

Povezane teme

Trendovi

6 minimalističkih ideja za manikir

Jednostavan nail dizajn za ljubitelje minimalizma

Make up

Besprekoran ten 24 sata? To može samo YSL ALL HOURS tečni puder

Predstavljamo novu revolucionarnu formulu tečnog pudera, sa 22 nijanse - za apsolutno svaki ten.

Nega kože

Anti-Age nega koja je potrebna vašoj koži

Jedna od čestih dilema u dnevnoj anti-age rutini nege je da li je važno primenjivati dnevnu i noćnu kremu upravo u onom delu dana za koji su namenjene.

Trendovi

Da li će digitalni influenseri zameniti prave?

Industrija lepote uspešno je zakoračila u Metavers

Trendovi

Beauty horoskop za 2023: Da li je vreme za nove nokte, frizuru ili rutinu nege prema zodijaku?

Sa početkom nove sezone, budimo naše prolećno beauty raspoloženje.

Nega kože

Bakučiol: Nova antiejdž superzvezda, bolja i od retinola

Sastojak koji u kombinaciji sa dve vrste hijaluronske kiseline maksimalno podmlađuje kožu.

Kosa

Kako da se rešite dosadnog elekticiteta u kosi?

Proizvodi koje će vaša kosa obožavati!

Trendovi

Grown Alchemist – jedan od najvoljenijih skincare brendova svetskih zvezda

U „Berlin 90-tih“ ambijentu predstavljen je jedan od najvoljenijih skincare brendova svetskih zvezda, Grown Alchemist.