Parfemi

Giorgio Armani Light di Gioia

Kada stignu prvi dani proleća i kada se vazduh zagreje prvim sjajem sunca, parfimerija prirodno prelazi na prirodnije mirise.

Potpuno posvećena novoj sezoni, kuća Giorgio Armani upravo je napisala novu suštinu leta. Prateći prethodne Air Di Gioia, Sun Di Gioia i Sky Di Gioia 2016, Armani novi miris naziva se Light di Gioia i odaje počast suncu.

Kao i ostala kolekcija Acqua Di Gioia lansirana 2010. godine, Light Di Gioia je inspirisan prirodom, a posebno ostrvom Pantelerija, šarmantno i nebesko mesto, u blizini Sicilije, u srcu Mediterana.

Light Di Gioia nas vodi u intimu Đorđa Armanija i poziva nas u zemlju u kojoj kreator poseduje vilu i gde uživa u relaksaciji između svojih dela. Light Di Gioia je suština oda radosti i mira. Ovaj mirisi zamišljen je kao bujna plodna priroda obasjana sunčevim zracima.

Light Di Gioia crpi inspiraciju od letnjeg sunca. Sa njim ne morate ići daleko da pobegnete iz svakodnevnog života i napunite baterije ... Naravno, da bi napravio svoj recept, brend Giorgio Armani je prvenstveno fokusiran na veoma svetle sastojke, poznate po svojoj lakoći, mekoći i suptilnosti. Light Di Gioia počinje intenzivnom svežinom bergamota. Narandža i limun daju Light Di Gioia notu živahnosti i euforiče slatkoće. Zatim, Light Di Gioia se pretvara u raskošan buket cveća, koji se uglavnom sastoji od jasmina i gardenije. Lepršavu mešavinu završava beli mošus. Konačno, dobijajući karakter i upornost, Light Di Gioia završava sa dragocenim drvetom.

Bočica zrači blistavim, gotovo sunčanim sjajem. Njegova prozirna podloga i zatvarač su potpuno prekriveni jarko žutom bojom. Bliže nego ranije, boca Light Di Gioia pruža trenutni osećaj nežnosti i velikodušnosti. Light Di Gioia takođe stavlja novu „kapicu“, sličnu kvarcu čije je ime inspirisano rečju „limun“, koji se odnosi na njegovu žutu boju.

foto:reastars.com/

Povezane teme

Make up

Beauty evolucija Eme Stoun

Teško je setiti se vremena kada Ema Stoun nije bila jedno od glavnih glumačkih imena, izvor fenomenalne inspiracije stila i lepote.

Fitnes

Ginekolog otkriva: koja pitanja morate postaviti svom lekaru

Poput plaćanja računa i poreza, poseta ginekologu je apsolutno neophodna, iako nije nimalo zabavna…

Parfemi

Twist & Spray: Chanel je predstavio muški parfem u prikladnom formatu za putovanja

Chanel je predstavio ažuriranu verziju muških mirisa Bleu de Chanel

Fitnes

Za imunitet i dobro raspoloženje: kako pravilno čuvati đumbir?

Očuvanje korisnih svojstava najpopularnije superhrane.

Fitnes

Da li vam hipnoza može pomoći da smanjite kilažu?

Izbacili ste prerađeni šećer iz svoje ishrane i posećujete teretanu nekoliko puta nedeljno, ali iz nekog razloga, tih poslednjih pet kilograma koje pokušavate da skinete već godina...

Kosa

Instagram nedelje: najneobičnije frizure i boje

Leopard, geometrijski motivi, ruže...

Fitnes

Šta treba raditi posle seksualnog odnosa kako biste izbegli infekcije

Infekcije urinarnog trakta se mogu pojaviti same od sebe, ali, ukoliko ste seksualno aktivni, šanse da se jedna od njih razvije su daleko veće.

Kosa

Street style: 35 frizura za svaki dan

Da li je frizura važna prilikom kreiranja stajlinga? Naš odgovor je – Da!

Fitnes

7 načina da sagorite 100 kalorija bez vežbanja

Ako sve ovo učinite odjednom, možete sagoreti 700 kalorija.

Fitnes

5 razloga zašto vas boli glava

Da li ste loše spavali? Vreme se menja? Da li pritisak ponovo ruši sve rekorde? Šta se zapravo može skrivati iza migrene?

Fitnes

Maggi dijeta - šta je to i da li uopšte deluje?

Ne, nećete morati da jedete pileći bujon!

Fitnes

Šta se dešava sa telom kada jedete kruške

I zašto ih ne treba jesti na prazan stomak?

Nega kože

Farel Vilijams lansira liniju kozmetike

Farel Vilijams lansira liniju proizvoda za negu kože za sve polove.

Nega kože

Neutrogena lansira dve nove linije za negu kože

Neutrogena je brend za negu kože koji je posvećen pružanju rešenja bez kompromisa, koja prave stvarnu i dugotrajnu razliku.