Parfemi

Giorgio Armani Light di Gioia

Kada stignu prvi dani proleća i kada se vazduh zagreje prvim sjajem sunca, parfimerija prirodno prelazi na prirodnije mirise.

Potpuno posvećena novoj sezoni, kuća Giorgio Armani upravo je napisala novu suštinu leta. Prateći prethodne Air Di Gioia, Sun Di Gioia i Sky Di Gioia 2016, Armani novi miris naziva se Light di Gioia i odaje počast suncu.

Kao i ostala kolekcija Acqua Di Gioia lansirana 2010. godine, Light Di Gioia je inspirisan prirodom, a posebno ostrvom Pantelerija, šarmantno i nebesko mesto, u blizini Sicilije, u srcu Mediterana.

Light Di Gioia nas vodi u intimu Đorđa Armanija i poziva nas u zemlju u kojoj kreator poseduje vilu i gde uživa u relaksaciji između svojih dela. Light Di Gioia je suština oda radosti i mira. Ovaj mirisi zamišljen je kao bujna plodna priroda obasjana sunčevim zracima.

Light Di Gioia crpi inspiraciju od letnjeg sunca. Sa njim ne morate ići daleko da pobegnete iz svakodnevnog života i napunite baterije ... Naravno, da bi napravio svoj recept, brend Giorgio Armani je prvenstveno fokusiran na veoma svetle sastojke, poznate po svojoj lakoći, mekoći i suptilnosti. Light Di Gioia počinje intenzivnom svežinom bergamota. Narandža i limun daju Light Di Gioia notu živahnosti i euforiče slatkoće. Zatim, Light Di Gioia se pretvara u raskošan buket cveća, koji se uglavnom sastoji od jasmina i gardenije. Lepršavu mešavinu završava beli mošus. Konačno, dobijajući karakter i upornost, Light Di Gioia završava sa dragocenim drvetom.

Bočica zrači blistavim, gotovo sunčanim sjajem. Njegova prozirna podloga i zatvarač su potpuno prekriveni jarko žutom bojom. Bliže nego ranije, boca Light Di Gioia pruža trenutni osećaj nežnosti i velikodušnosti. Light Di Gioia takođe stavlja novu „kapicu“, sličnu kvarcu čije je ime inspirisano rečju „limun“, koji se odnosi na njegovu žutu boju.

foto:reastars.com/

Povezane teme

Fitnes

Da li su detoks dijete zaista efikasne?

Nebrojano puta čuli smo za detoks dijete. Pitamo se da li pomažu pri mršavljenju ili su štetne za organizam?

Kosa

Najmoderniji aksesoari za kosu ovog leta

Za ukrašavanje kose, dovoljno je dodati jedan aksesoar (ili više njih).

Parfemi

Zvanično: Margo Robi je postala lice parfema Gabrielle Chanel Essence

Prva fotografija reklamne kampanje se pojavila na internetu i veoma je lepa!

Parfemi

Gianfranco Ferré Blooming Rose

Đanfranko Fere je bio italijanski modni dizajner koji je dobio nadimak „Arhitekta mode“, kako zbog svog dizajna, tako i zbog svoje arhitekture.

Fitnes

4 hormona zbog kojih dobijate na težini

I saveti, kako ih vratiti u normalu!

Trendovi

Top 10 beauty favorita za mesec jul

Mesec jul je stigao, a sa njim i novi proizvodi u našoj beauty rutini.

Nega kože

Deset grešaka koje narušavaju lepotu a koje činimo svakog jutra

Kada se ujutru probudimo, mehanički obavljamo neke radnje, specifične za našu rutinu.

Parfemi

7 parfema koji su savršeni za vrele letnje dane

Odabrati parfem za vruću letnju sezonu, koji će mirisati jednako dobro i u zagušljivoj metropoli i na prostranoj snežno beloj plaži je prava umetnost.

Make up

Boje leta

Pronađite look koji vam najbolje pristaje.

Make up

Šta treba znati o novom kozmetičkom brendu Lejdi Gage

Lejdi Gaga je objavila svoj vlastiti brend kozmetike – a evo zašto s nestrpljenjem čekamo lansiranje novih proizvoda.

Trendovi

Šta je kanabidiol i zašto svi pričaju o tome?

Nova komponenta koja može postati ogromni velnes trend!