grazia

Parfemi

Limitirana edicija - Mugler We Are All Alien 2018

Parfem „We Are All Alien“ pre svega karakteriše nova bočica koja će oduševiti kolekcionare.

Ova vredna bočica je direktno inspirisana oblicima kamena. U početku je bio ametist uklesan kao dragulj. Danas kamen transformiše svoju ljubičastu boju iz prošlosti u punu paletu boja. „We Are All Alien“ je prava duga koja vas poziva u svoj čarobni svet. Njegovi neregularni, ali simetrični aspekti čine ga stvarnim predmetom umetnosti. Sve boje su u igri: zelena, narandžasta, plava, ljubičasta, roze ... Cela bočica je okružena sa četiri zlatne kandže koje štite njenu auru. Ime parfema je ugravirano ručno u obliku pisane dekodirne formule. Definitivno, „We Are All Alien“ ima mnogo tajni ...

Kompozicija „We Are All Alien“ ostaje nepromenjena i ima isti miris kao prvi "Alien". Kreiran od strane Dominika Ropiona, Lorena Bruiera i Olivijea Polža, „We Are All Alien“  se otvara svežim dahom citrusa. Zatim njegovo srce postaje cvetno. Jasmin sambac ostaje zvezda ove kompozicije i prati cvet narandže. Nasuprot tome, pozadina „We Are All Alien“ postaje baršunastija. Kombinuje belo drvo, kašmir, amber i vanilu.Novu kolekciju Mugler „We Are All Alien“ 2018 prati velika marketinška kampanja. Tako se pojavio novi hashtag, baš kao novi slogan. Štaviše, parfem već prati online serija čije su prve epizode ​​emitovane u junu. Snimljena u Tenerifeu, serija nas vodi u futurističku scenu. Na nepoznatoj planeti nalaze se ruševine civilizacije. Mrak polako proždire svet. Ljudi su postali senka. Četiri junaka, ujedinjeni su u jednom zadatku: vratiti svetlo. Pratite avanture Stele, Duru, Teo i Eline, likova iz online serije, ništa jednostavnije. Sve što treba da uradite je da idete na veb lokaciju brenda www.mugler.com i pratite #WeAreAllAlien.

Pročitajte još

Povezane teme

Trendovi

6 minimalističkih ideja za manikir

Jednostavan nail dizajn za ljubitelje minimalizma

Make up

Besprekoran ten 24 sata? To može samo YSL ALL HOURS tečni puder

Predstavljamo novu revolucionarnu formulu tečnog pudera, sa 22 nijanse - za apsolutno svaki ten.

Nega kože

Anti-Age nega koja je potrebna vašoj koži

Jedna od čestih dilema u dnevnoj anti-age rutini nege je da li je važno primenjivati dnevnu i noćnu kremu upravo u onom delu dana za koji su namenjene.

Trendovi

Da li će digitalni influenseri zameniti prave?

Industrija lepote uspešno je zakoračila u Metavers

Trendovi

Beauty horoskop za 2023: Da li je vreme za nove nokte, frizuru ili rutinu nege prema zodijaku?

Sa početkom nove sezone, budimo naše prolećno beauty raspoloženje.

Nega kože

Bakučiol: Nova antiejdž superzvezda, bolja i od retinola

Sastojak koji u kombinaciji sa dve vrste hijaluronske kiseline maksimalno podmlađuje kožu.