grazia

Saveti stručnjaka

Vreme je za REFRESH!

U IOANNA REGEN Klinici svaki dan je Dan žena, koji se obeležava sa posebnom pažnjom i ljubavlju, kako su zdravlje i lepota večita inspiracija direktorke i vlasnice klinike – prof. dr Ioanne Batsialou. U klinici za estetsku, regenerativnu i antiaging medicinu u kojoj su svoje lice i telo dame iz zemlje i regiona prepustile vrhunskom timu lekara specijalista, sa decenijskim radnim iskustvom, osmišljena je inovativna, personalizovana REFRESH terapija.

REFRESH terapija osmišljena je kao veoma brz oporavak organizma koji našim damama pruža mogućnost da proleće dočekaju osvežene, blistave i u najboljem raspoloženju. Stres, umor, briga o porodici i naporan tempo na poslu postali su svakodnevica dinamičnog, savremenog života žene, a svi ovi aukumulirani faktori utiču na organizam u celosti, smanjuju nivo energije i deluju na zdravlje i izgled kože.  REFRESH terapija je jednočasovno rešenje za opšti oporavak tela i lica, koji svojom izrazito personalizovanom, kombinovanom metodom daje odmoran, sjajan, svež izgled i energizovano telo.

Dame koje vole život i raduju mu se, koje su spremne za izazove i hrabro koračaju kroz život mogu pokloniti sebi ili svojim najmilijima REFRESH terapiju koja uključuje:

  • biorevitalizaciju lica, vrata i dekoltea - dubinska mezoterapija poznata i kao biorevitalizacija najpopularnija je injektivna terapija za podizanje mišićnog tonusa. Kokteli se sastoje od hijaluronske kiseline, kolagena, elastina i imaju odmah vidljiv biorevitlizujuć efekat. Ubrizgavaju se dubinski u kožu koja postaje čvrsta, elastična i podmlađena sa efektom jedrine.
  • multivitaminsku infuziju za energizaciju – multivitaminski infuzioni koktel, pripemljen na osnovu stanja organizma pacijenta (A, D, E, B1, B2, B6, B12, aminokiseline, cink, magnezijum, hrom, selen, po potrebi gvožđe) koji daje instant energiju i snagu organizmu da se nastavi sa poslom i svakodnevnim aktivnostima.
  • piling i masaža lica, vrata i dekoltea – detaljan priprema za tretman, uz personalizovani pristup koji se određuje na osnovu stanja kože.
  • Guinot masku za hidrataciju lica, vrata i dekolta – luksuzna francuska kozmetika, koja ističe da je koža svake osobe različita i da je u različito vreme izložena različitim uslovima životne sredine, stresu i ima potpuno personalizovani pristup pri svakoj primeni.
  • Cleo 24k maska sa LED svetlosnom terapijom - revolucionarna, nova generacija uređaja za celo lice i vrat koji nudi popularan tretman zasnovan na dugogodišnjim rezultatima. Dvadesetčetvorokaratna maska ciljano deluje na kožu koristeći crvena i infracrvena svetla stimulišu nove ćelije, pruža zaštitu od oštećenja i pomaže u lečenju raznih kožnih problema.

Tokom celog meseca marta u IOANNA REGEN Klinici imate priliku da učinite da se dame osete posebnim i voljenim – poklonite REFRESH terapiju svojim najbližima ili sebi, uz našu višedecenijsku profesionalnu i predanu podršku. 

Fotografije: Profimedia, Pexels (Maria Orlova) 

Pročitajte još

Povezane teme

Nega kože

Glamur na plaži

Ovo leto je u znaku zavođenja.

Make up

Trendi manikir: Leto voli živopisne boje

Nalet pozitivnih vibracija donosi nam lepo vreme, kao i tendenciju da budemo kreativniji i razigraniji sa našim manikirom.

Make up

Longer & Stronger: Najbolji proizvodi za jačanje noktiju

Zaboravite na zanoktice, krzanje i listanje.

Nega kože

Šta je zaista rešenje za čvrstoću, elastičnost i uklanjanje bora?

Otkrivamo vam kremu koja regeneriše vašu kožu brže nego što ona pokazuje znakove starenja

Trendovi

Sirena nokti: Novi manikir trend za koji će vas svi pitati

Mermaidcore estetika zavladala je i beauty svetom!

Parfemi

Nesvakidašnje mirisno putovanje u Beogradu: VIP masterclass Paola i Tiziane Terenzi

Šta je layering i može li miris da se pretvori u fine dining?

Nega kože

Shopping trendovi – online kupovina ili kupovina na licu mesta?

Kako veštačka inteligencija, influenseri i nova tehnologija oblikuju način na koji kupujemo

Nega kože

Zašto je Q10 čudotvorni enzim

Izvor mladosti, lepote i energije, čudotvorni koenzim Q10 preporodiće vašu kožu i dati snagu celom organizmu

Make up

Cenovnik lepote

Naše lice je sve češće na na videlu zahvaljujući digitalnoj komunikaciji. Istraživanja potrvrđuju da se lepi ljudi smatraju uspešnijima u poslu. Šta nam onda preostaje nego da svoj...

Nega kože

FOREO: Neizostavni deo života devojaka koje prate modu u Beogradu

Moda je više od samog odevanja - to je način života.

Trendovi

Revolucionarni protinol: Kada nauka pronađe put do mladalačke kože

Sigurno ste i vi sa godinama primetili da se prvi znaci starenja vide na području oko očiju. Stručnjaci imaju objašnjenje.

Nega kože

Kako nedostatak sna utiče na našu kožu

Narušen ritam spavanja i nedovoljna količina sna reflektuje se na kožu, koja gubi sposobnost da se regeneriše i podmlađuje