grazia
X

Trendovi

Blank space nails - moderan manikir za koji vam treba samo nekoliko minuta

Da li volite da imate uredne nokte, ali vam nedostaje vremena za redovni manikir? Ovaj trend je za vas!

Blank space nails je jednostavan način da brzo i vrlo glamurozno ukrasite nokte i ne zahteva nikakve napredne veštine. O čemu se radi?

Blank space nails je trend za sve zaposlene dame. Potrebno je mnogo manje vremena od klasičnog manikira ali efekat je jednako zapanjujući jer nokte možete ukrasiti na veoma originalan način. Osnova takvog manikira je bezbojni lak, koji se nanosi na nokatnu ploču. Zatim dodamo jednostavne grafičke obrasce: linije, tačke, deblje ili tanje pruge, mesečeve polovine. Takođe možete obojiti samo vrhove noktiju, stvarajući šarenu verziju popularnog francuskog manikira. Da bi stvari bile lakše, koristite lepljive trake kako bi obrasci na noktima bili ravnomerno nacrtani. Najbolje je što šare ne moraju uvek biti na istom mestu. Ravne linije uvek mogu biti pod drugačijim uglom, a ako imate izuzetno malo vremena - možete ukrasiti samo odabrane nokte, postižući lep, minimalistički efekat.

Kako vam se sviđa ovaj trend?

foto:kobieta.pl

 

Pročitajte još

Povezane teme

Trendovi

(Ne)običan manikir za Dan zaljubljenih

Minimalistička srca na noktima - ko im može odoleti?

Trendovi

5 beauty trendova koje kopiramo sa Nedelje visoke mode u Parizu

Od minimalističkih i sjajnih do tamnih i metalik, donosimo vam beauty trendove direktno sa modnih pista za proleće/leto 2023.

Trendovi

Vraća nam se prirodna lepota

Za sada samo jedna, ali vredna, advertajzing kompanija više neće raditi sa inluenserima koji retuširaju svoja tela ili iltriraju lica za reklame. Jesmo li počeli da okrećemo leđa v...

Fitnes

Opsesija zdravom hranom

Fokus na navodno zdrave namirnice može se pretvoriti u suprotnost i dovesti do ortoreksije, sve češćeg problema koji ugrožava zdravlje