Trendovi

HYALURON PEN - povećanje usana bez igle

Ako zaista želite da podmladite kožu i povećate usne, ali kada vidite iglu počnete da gubite svest, onda je ova metoda za vas!

Povećati usne brzo, jednostavno i najvažnije - bez igle - sada je moguće! HIALURON PEN je razvijen u Južnoj Koreji i predstavlja alternativu opšteprihvaćenim metodama podmlađivanja kože i povećanja usana. Ovaj uređaj je namenjen za uvođenje tečnih i lakih gel-preparata u kožu bez upotrebe igle. Kao rezultat toga, inovativni uređaj iz Južne Koreje u obliku bezigličnog injektora, koji je efikasan metod pomlađivanja kože. Hijaluronska olovka se sastoji od glavnog tela i „igle bez igle“ u koju se stavlja neophodna priprema za subkutanu primenu.

Princip rada HYALURON PEN

U klipu aparata hijaluronske olovke iz Južne Koreje nalazi se opruga koja, pod fiksnim pritiskom od 100 bara u 0,2 sekunde i kroz otvor promera 0,17 mm, ubacuje punilo u potkožno tkivo do dubine od 3-4 mm. Prednost ove metode podmlađivanja kože i povećanja usana je pre svega siguran. Ograničavamo se na probleme povezane sa upotrebom igle, kao što je ishemija ili, na primer, trombolizacija krvnih sudova sa uvećanim usnama. Stručnjak jednostavno stavlja hijaluronsku olovku na usne pacijenta i pritisne dugme. U ovom trenutku određena količina punila „uleti“ u usne. I to se radi više puta. Specijalista može da kontroliše količinu primenjenog proizvoda. Kada su usne uvećane uz pomoć bezigličnog injektora, hijaluronske pene, punilo se ubrizgava mikrobno na 0,05 ml.

 

Filler se naziva dermalno punilo, stvoreno specijalno za eliminisanje problema povezanih sa starenjem. Punila lako oslobađaju bore na licu, daju volumen vašim usnama, jagodicama i sl. Oni su različite gustine i imaju privremeni efekat. Samo kozmetolog, na osnovu individualnih karakteristika pacijenta, može da izabere pravi lek i izvrši proceduru. Mogućnosti aparata hijaluronske olovke nisu neograničene, a povećanjem zapremine usana bez igle, moguće je samo povećati volumen pacijentovih usana i blago ispraviti njihovu asimetriju, ako postoji. Hijaluronska olovka je nemoćna u promeni oblika usana, stvarajući jasnu konturu usana, formirajući filter kolone, takođe ne rešava problem, na primer, spuštanje uglova usta, itd. Samo igla može da se nosi sa ovim zadacima.  

 bhub.com.ua

 

Povezane teme

Parfemi

Džoan Smals prekrivena metalom u kampanji novog parfema Tom Ford

Džoan Smals je zaštitno lice novog parfema brenda Tom Ford, Métallique.

Fitnes

Da li su detoks dijete zaista efikasne?

Nebrojano puta čuli smo za detoks dijete. Pitamo se da li pomažu pri mršavljenju ili su štetne za organizam?

Kosa

Najmoderniji aksesoari za kosu ovog leta

Za ukrašavanje kose, dovoljno je dodati jedan aksesoar (ili više njih).

Parfemi

Zvanično: Margo Robi je postala lice parfema Gabrielle Chanel Essence

Prva fotografija reklamne kampanje se pojavila na internetu i veoma je lepa!

Parfemi

Gianfranco Ferré Blooming Rose

Đanfranko Fere je bio italijanski modni dizajner koji je dobio nadimak „Arhitekta mode“, kako zbog svog dizajna, tako i zbog svoje arhitekture.

Fitnes

4 hormona zbog kojih dobijate na težini

I saveti, kako ih vratiti u normalu!

Trendovi

Top 10 beauty favorita za mesec jul

Mesec jul je stigao, a sa njim i novi proizvodi u našoj beauty rutini.

Nega kože

Deset grešaka koje narušavaju lepotu a koje činimo svakog jutra

Kada se ujutru probudimo, mehanički obavljamo neke radnje, specifične za našu rutinu.

Parfemi

7 parfema koji su savršeni za vrele letnje dane

Odabrati parfem za vruću letnju sezonu, koji će mirisati jednako dobro i u zagušljivoj metropoli i na prostranoj snežno beloj plaži je prava umetnost.

Make up

Boje leta

Pronađite look koji vam najbolje pristaje.

Make up

Šta treba znati o novom kozmetičkom brendu Lejdi Gage

Lejdi Gaga je objavila svoj vlastiti brend kozmetike – a evo zašto s nestrpljenjem čekamo lansiranje novih proizvoda.