Trendovi

Nails Trend 2016: 50 nijansi nude

Od noktiju „princeze“ Kendal Džener do noktiju „kraljice“ Rijane u poslednje vreme svaka žena voli nude i pastelne nokte.

Ukoliko pogledate trendove ovih dana i zavirite na Pintrest-u definitivno ćete biti razapete između - da li treba da nosite boje (svetlo plave i neon, ili klasično crvene), ili da li treba da odaberete nude nijanse, braon, prigušene mat, pastelne, nežno zelene, plave itd.

Dužinu odaberite mudro, bez ikakve sumnje to su dugi nokti.

Ali, ukoliko ne volite komplikovane glam dizajne na noktima možete skratiti nokte. Novi trend na svim društvenim mrežama su nokti u nude nijansama, tačnije u 50 nijansi nude.

Koje su to 50 nijanse nude u trendu ovog leta?

To su uglavnom svi tonovi u boji kože, pastelne, uglavnom u mat verzijama i to izgleda neverovatno na dugim noktima, ili kvadratnim kraćim - a la Kim Kardašijan. Moderne su sve nijanse puder roze, od klasične nude do tamno braon, a tu su i pastelne i hladne nijanse boja: zelene, plave, sive, bele.

Šta nije In?

Primećujemo da su neon nokti prilično van trenda, crveni nokti iako klasični odlaze korak unazad, i girly-nokti (kratki, svaki u drugoj boji, sa bananama ili različitim ukrasima nisu više zabavni. Osim ako imate 15 godina onda su savršeni i zabavni. Ako imate više od 15, onda je to... ipak vaš izbor. Stiletto nokti su takođe izgubili tlo pod nogama. Dugi i oštri, priznajemo da je bilo krajnje vreme odložiti ovo „oružje“.

Osim toga klasični kratki ili dugi nokti - polirani, nude ili tamni, ukrašeni ili bez ukrasa su ulaznica za savršeni izgled ruke. Nabacite po koji prsten i  slikajte svoje ruke za Instagram.

U slučaju da je potrebno više inspiracije, ili više opcija, zavirite u našu galeriju fotografija.

Povezane teme

Parfemi

10 neodoljivih parfema sa notom smokve

Voćne, sveže arome sa primesama smokve usklađene su sa sunčanim septembrom, kada se smokve beru na Mediteranu, u Italiji i Grčkoj. Biramo za vas najlepše mirise sa notama smokava...

Make up

Za strastvene poljupce: Barbara Palvin pokazala karmin koji vizuelno čini usne većim

Poznati supermodel sa licem „anđela“ Barbara Palvin osvojio je stotine svetskih modnih pista, postala muza nekoliko modnih kuća i, kao što je to često slučaj sa lepim manekenkama,...

Make up

Dva saveta za otkrivanje CHANEL Le Rouge Duo Ultra Tenue

Dve formule koje kombinuju sastojke visokih performansi sa bojom, osvetljenošću i dugotrajnošću.

Parfemi

Pet finih i toplih mirisa za jesen

Početak svake nove sezone krije potrebu za promenama.

Parfemi

Lejdi Gaga u reklami za novi miris Valentino - Voce Viva

U julu je postalo poznato da je Lejdi Gaga postala zaštitno lice novog mirisa Valentino Voce Viva, a sada je modna kuća predstavila reklamnu kampanju uz učešće zvezde, posvećenu...

Nega kože

CHANEL - LE LIFT Creme de Nuit

Radimo i pronalazimo trenutke da učinimo stvari koje zaista volimo: želimo sve!

Kosa

Top 3 biljna izvora omega-3 za lepu kosu

Ova ulja sadrže više omega-3 masnih kiselina nego riba.

Make up

Misliš da poznaješ Avon? Razmisli ponovo.

Avon lansira novu brend kampanju: ,,Gledaj me sada”

Nega kože

Koja je razlika između oksigenacije i hidratacije kože?

Da li ste ikada išli na tretman lica kiseonikom ili kupili kremu koja sadrži kiseonik kao glavni sastojak?

Parfemi

Rubin, smaragd i safir: „dijamantski“ mirisi sestara Kardašijan

Sestre Kardašijan ne prestaju da oduševljavaju fanove: ovog puta lepotice su objavile kolekciju mirisa koja je inspirisana dragim kamenjem - rubinom, safirom i smaragdom.