grazia
X

Trendovi

Rouzi Hantington Vajtli pokrenula sajt o lepoti

Sa trikovima makeup umetnika i sopstvenim savetima!

Videvši na Instagramu Rouzi Hantington Vajtli intrigantan post o Rose Inc svi mediji su objavili da Rouzi pokreće svoju kozmetičku liniju, i već smo se nadali svetlim olovkama, senkama i ruževima u nežnim ružičastim nijansama. Ali ne, misteriozni Rose Inc je u stvari beauty sajt koji je glumica nedavno lansirala.


U svom obraćanju čitaocima Rouzi naglašava – da to nije njen lični Beauty Blog, već prostor gde će podeliti svoje trikove o šminkanju, različite vrste saveta, deliti tajne najboljih make-up umetnika, stilista i drugih stručnjaka iz oblasti lepote. Sajt takođe obećava da će govoriti o inspirativnim Instagram nalozima, omiljenim zvezdama i malo poznatim kozmetičkim tehnikama. Sada na sajtu nema mnogo materijala, ali možete pročitati o uljima za lice, jutarnjim beauty rutinama Popi i Kare Delevinj i, naravno, pročitate neke savete Rouzi Hantington Vajtli.

foto:Vogue.ru

Pročitajte još

Povezane teme

Trendovi

(Ne)običan manikir za Dan zaljubljenih

Minimalistička srca na noktima - ko im može odoleti?

Trendovi

5 beauty trendova koje kopiramo sa Nedelje visoke mode u Parizu

Od minimalističkih i sjajnih do tamnih i metalik, donosimo vam beauty trendove direktno sa modnih pista za proleće/leto 2023.

Trendovi

Vraća nam se prirodna lepota

Za sada samo jedna, ali vredna, advertajzing kompanija više neće raditi sa inluenserima koji retuširaju svoja tela ili iltriraju lica za reklame. Jesmo li počeli da okrećemo leđa v...

Fitnes

Opsesija zdravom hranom

Fokus na navodno zdrave namirnice može se pretvoriti u suprotnost i dovesti do ortoreksije, sve češćeg problema koji ugrožava zdravlje