grazia
X

Trendovi

Selma Hajek predstavila novu liniju kozmetike

Prelepu Salmu Hajek znamo kao neverovatnu glumicu, a sada ona predstavlja svoj pravi poslovni poduhvat.

Salma Hajek je zvanično lansirala svoju kozmetičku liniju, birajući najbolje sastojke za korišćenje u njenoj beauty kolekciji.

Salma Hajek dobro poznaje svaki sastojak koji se nalazi u njenim kozmetičkim preparatima i pažljivo je birala sastav svakog proizvoda. Ruž, na primer, sadrži zeleni čaj i nanu, što povećava cirkulaciju u usnama i čini ih glatkim, popunjavajući bore na usnama i čini ih punijim. Većina komada, objašnjava ona, više liče na maske i tretmane za različite delove lica, posebno za usne.

"Imamo mnoge druge sastojke koji ne samo da povećavaju usne, već održavaju hidrataciju usana mnogo bolje od balzama za usne." rekla je Salma Hajek. "To nije samo balzami za usne, to je zapravo maske za usne, kao tretman."

Kada koristite Salma Hajek šminku na svojim očima, šminka ne bi trebalo da izazove probleme, već nudi više rešenja od jednog. Ona treba da hidrira i štiti kožu, dodaje hranljive sastojke i održava je uglavnom prirodnim sastojcima. Čak i senke imaju kamilicu i arganovo ulje, dok su puderi sa đumbirom i zelenim čajem i sve ima tendenciju da dovede vitamine i specijalne efekte na koži.

Omiljeni sastojak Salme Hajek dolazi iz njenog rodnog Meksika i to je tepezcohuite od lokalnog drveta koje se koristi za lečenje opekotina zbog svojih jakih sposobnosti regeneracije.

Selma Hjek je već na pragu pedesete, ali na ovu ženu može da računa i filmska i beauty industrija. Ona zna ne samo kako da se ponaša besprekorno, već i da stvori lepotu sa uživanjem i žarom, dajući nam mladost kroz njeno poznavanje savršenih sastojaka za našu kožu.

Pročitajte još

Povezane teme

Trendovi

(Ne)običan manikir za Dan zaljubljenih

Minimalistička srca na noktima - ko im može odoleti?

Trendovi

5 beauty trendova koje kopiramo sa Nedelje visoke mode u Parizu

Od minimalističkih i sjajnih do tamnih i metalik, donosimo vam beauty trendove direktno sa modnih pista za proleće/leto 2023.

Trendovi

Vraća nam se prirodna lepota

Za sada samo jedna, ali vredna, advertajzing kompanija više neće raditi sa inluenserima koji retuširaju svoja tela ili iltriraju lica za reklame. Jesmo li počeli da okrećemo leđa v...

Fitnes

Opsesija zdravom hranom

Fokus na navodno zdrave namirnice može se pretvoriti u suprotnost i dovesti do ortoreksije, sve češćeg problema koji ugrožava zdravlje