Trendovi

Tajne holivudskih zvezda

Svetski trendovi u podmlađivanju kože:

Svetski trendovi pokazuju sve veću popularnost neoperativnih procedura za podmlađivanje što je u zadnjih par godina dovelo do ekspanzije dermatoloških lasera i filera jer se dobija odličan efekat bez potrebe za oporavkom. Amerikanci to zovu LUNCH TIME PROCEDURE što znači da se može obaviti u vreme pauze za ručak i ponovo vratiti na posao jer se na koži ne vide znakovi iritacije koji se ne mogu maskirati šminkom.

U ponudi i u svetu i kod nas se pojavljuju različite metode i postupci pa je pacijentima teško da se odluče za pravu kombinaciju, pa ćemo vam prezentovati kombinaciju koju najčešće koriste holivudske zvezde - Fraxel laser i hijaluronski fileri nove generacije.

Idealna kombinacija - Fraxel i hijaluron

Fraxel je jedini laser koji istovremeno ima lifting efekat i otklanja bore zahvaljujući dvostrukom dejstvu na kožu.. Skidanjem površinskog sloja popravlja se tekstura kože i ten otklanjaju bore, proširene pore i ožiljci, a pravljenjem mikroskopskih zona koagulacije u dubljim slojevima stimuliše sintezu potpuno novih kolagenih vlakana sa fantastičnim rezultatima u zatezanju kože, eliminaciji ožiljaka i strija. Sve kliničke studije pokazuju da Fraxel izaziva snažnu stimulaciju sinteze kolagena i daje superiorne rezultate u odnosu na druge metode.Naše iskustvo govori isto, jer smo imali više pacijenata koji su radili različite procedure i nezadovoljni efektima odlučili su da urade Fraxel kod nas. Bili su iznenađeni efikasnošću i komforom Fraxela. Poboljšanja se vide već posle 24 sata a efekti traju 3-5 godina.

Korekcija bora hijaluronom

Hijaluron je najpopularniji filer jer je prirodnog porekla, ne izaziva alergijske reakcije, po ubrizgavanju ulazi u sastav vezivnog tkiva i kasnije se polako razgrađuje. Nove generacije hijaluronskih filera se mogu koristiti za korekciju svih bora na licu i remodeliranje kontura u kombinaciji sa Fraxelom ili samostalno u zavisnosti od godina pacijenta i dubine bora.

Hijaluron nam omogućava da bez perioda oporavka, ili bilo kakvih neželjenih dajstava, dobijemo eliminaciju bora, podmlađen izgled ili osvežavanje i popunjavanje usana. Jednostavnost, bezbednost i komfor procedure čini je veoma popularnom za sve uzraste. Za upotrebu hijaluronskih filera nema donje granice u godinama kada se mogu koristiti. Optimalno je početi kada se pojave prve borice bez obzira na godine, jer se lakše koriguju dok su u začetku i sprečava njihovo produbljivanje.

Kod nas se ovi tretmani obavljaju u Poliklinici Diva u Beogradu.

Povezane teme

Parfemi

Pink winter: novi miris Loewe s mirisom ružičaste magnolije

Parfemska novost Loewe Aura Pink Magnoliа kreirana je za romantičare.

Make up

Desert Dream Spring 2020 – makeup kolekcija

Tražila sam nešto poetično, poput sećanja - prirodni filter koji čini da sve izgleda sanjivo.“ Lucija Pika.

Trendovi

Beauty favoriti za decembar: 10 neodoljivih

Za decembarske dane urednica lepote magazina Grazia izabrala je za vas 10 neodoljivih.

Fitnes

Pet najzdravijih namirnica koje su bogate mastima

Uključite ih u ishranu bez da narušite svoju figuru.

Make up

Ruž za usne - Chanel Rouge Allure Camelia

U novoj sezoni Chanel nam donosi novi ruž - Chanel Rouge Allure Camelia.

Fitnes

Sezonsko voće koje mora biti na zimskom meniju

Super hrana koju svako može da priušti!

Trendovi

U Njujorku se otvara prvi svetski muzej šminke

U maju 2020. godine na zapadu Menhetna biće otvoren muzej šminke.

Fitnes

4 znaka viška soli u organizmu

Do čega dolazi i šta treba učiniti u vezi s tim?

Parfemi

Noviteti brenda Chanel – mirisne olovke i ulje za kosu

U 2020. godini Chanel donosi nova mirisna iskustva u dva formata koja su dostupna u limitiranom izdanju.