Trendovi

Tajne holivudskih zvezda

Svetski trendovi u podmlađivanju kože:

Svetski trendovi pokazuju sve veću popularnost neoperativnih procedura za podmlađivanje što je u zadnjih par godina dovelo do ekspanzije dermatoloških lasera i filera jer se dobija odličan efekat bez potrebe za oporavkom. Amerikanci to zovu LUNCH TIME PROCEDURE što znači da se može obaviti u vreme pauze za ručak i ponovo vratiti na posao jer se na koži ne vide znakovi iritacije koji se ne mogu maskirati šminkom.

U ponudi i u svetu i kod nas se pojavljuju različite metode i postupci pa je pacijentima teško da se odluče za pravu kombinaciju, pa ćemo vam prezentovati kombinaciju koju najčešće koriste holivudske zvezde - Fraxel laser i hijaluronski fileri nove generacije.

Idealna kombinacija - Fraxel i hijaluron

Fraxel je jedini laser koji istovremeno ima lifting efekat i otklanja bore zahvaljujući dvostrukom dejstvu na kožu.. Skidanjem površinskog sloja popravlja se tekstura kože i ten otklanjaju bore, proširene pore i ožiljci, a pravljenjem mikroskopskih zona koagulacije u dubljim slojevima stimuliše sintezu potpuno novih kolagenih vlakana sa fantastičnim rezultatima u zatezanju kože, eliminaciji ožiljaka i strija. Sve kliničke studije pokazuju da Fraxel izaziva snažnu stimulaciju sinteze kolagena i daje superiorne rezultate u odnosu na druge metode.Naše iskustvo govori isto, jer smo imali više pacijenata koji su radili različite procedure i nezadovoljni efektima odlučili su da urade Fraxel kod nas. Bili su iznenađeni efikasnošću i komforom Fraxela. Poboljšanja se vide već posle 24 sata a efekti traju 3-5 godina.

Korekcija bora hijaluronom

Hijaluron je najpopularniji filer jer je prirodnog porekla, ne izaziva alergijske reakcije, po ubrizgavanju ulazi u sastav vezivnog tkiva i kasnije se polako razgrađuje. Nove generacije hijaluronskih filera se mogu koristiti za korekciju svih bora na licu i remodeliranje kontura u kombinaciji sa Fraxelom ili samostalno u zavisnosti od godina pacijenta i dubine bora.

Hijaluron nam omogućava da bez perioda oporavka, ili bilo kakvih neželjenih dajstava, dobijemo eliminaciju bora, podmlađen izgled ili osvežavanje i popunjavanje usana. Jednostavnost, bezbednost i komfor procedure čini je veoma popularnom za sve uzraste. Za upotrebu hijaluronskih filera nema donje granice u godinama kada se mogu koristiti. Optimalno je početi kada se pojave prve borice bez obzira na godine, jer se lakše koriguju dok su u začetku i sprečava njihovo produbljivanje.

Kod nas se ovi tretmani obavljaju u Poliklinici Diva u Beogradu.

Povezane teme

Parfemi

10 neodoljivih parfema sa notom smokve

Voćne, sveže arome sa primesama smokve usklađene su sa sunčanim septembrom, kada se smokve beru na Mediteranu, u Italiji i Grčkoj. Biramo za vas najlepše mirise sa notama smokava...

Make up

Za strastvene poljupce: Barbara Palvin pokazala karmin koji vizuelno čini usne većim

Poznati supermodel sa licem „anđela“ Barbara Palvin osvojio je stotine svetskih modnih pista, postala muza nekoliko modnih kuća i, kao što je to često slučaj sa lepim manekenkama,...

Make up

Dva saveta za otkrivanje CHANEL Le Rouge Duo Ultra Tenue

Dve formule koje kombinuju sastojke visokih performansi sa bojom, osvetljenošću i dugotrajnošću.

Parfemi

Pet finih i toplih mirisa za jesen

Početak svake nove sezone krije potrebu za promenama.

Parfemi

Lejdi Gaga u reklami za novi miris Valentino - Voce Viva

U julu je postalo poznato da je Lejdi Gaga postala zaštitno lice novog mirisa Valentino Voce Viva, a sada je modna kuća predstavila reklamnu kampanju uz učešće zvezde, posvećenu...

Nega kože

CHANEL - LE LIFT Creme de Nuit

Radimo i pronalazimo trenutke da učinimo stvari koje zaista volimo: želimo sve!

Kosa

Top 3 biljna izvora omega-3 za lepu kosu

Ova ulja sadrže više omega-3 masnih kiselina nego riba.

Make up

Misliš da poznaješ Avon? Razmisli ponovo.

Avon lansira novu brend kampanju: ,,Gledaj me sada”

Nega kože

Koja je razlika između oksigenacije i hidratacije kože?

Da li ste ikada išli na tretman lica kiseonikom ili kupili kremu koja sadrži kiseonik kao glavni sastojak?

Parfemi

Rubin, smaragd i safir: „dijamantski“ mirisi sestara Kardašijan

Sestre Kardašijan ne prestaju da oduševljavaju fanove: ovog puta lepotice su objavile kolekciju mirisa koja je inspirisana dragim kamenjem - rubinom, safirom i smaragdom.