Put u nepoznato

Put u nepoznato

Put u nepoznato

Kao moderni Boni i Klajd, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković idu u susret onome što je uzbudljivo, a Mazda CX-60 vozi ih na avanturu života

Da odredište nije toliko važno, koliko je bitna sama vožnja, dobro znaju Sloboda i Vojin, koji su odabrali Mazdu za vernog saputnika na svom putu.

 

“Jako nam je drago da smo se povezali sa Mazdom jer nam je ona prvi izbor već godinama. Kada smo videli da stiže Mazda CX-60, jako nam se svideo dizajn automobila i jedva smo čekali da ga vidimo uživo. Otpočetka smo ciljali na snažniji motor jer uživamo u automobilima koji pružaju takve performanse. Kada se vozimo, osećamo se moćno i sigurno, a auto nam i veličinom savršeno odgovara jer imamo mesta za celu porodicu, čak i na dužim putovanjima”.

Postoje automobili koji vas voze od tačke A do tačke B, a postoje i vozila koja vam na svakom kilometru garantuju avanturu života. Gde god vas put odvede, nova Mazda CX-60 će vam pružiti mnogo više od vožnje.

 

Mazda CX-60 oličenje je svega što je Mazda ugradila u svoj DNK u poslednjih 100 godina: izvanredni dizajn spoljašnjeg i unutrašnjeg prostora, najprefinjenije japansko majstorstvo izrade, poslednje inovacione tehnologije usredsređene na čoveka, vodeće pogonske sklopove.

Mazda CX-60 predstavlja najveći, najsnažniji i najluksuzniji SUV model.

 

Dizajnirana za čist užitak u vožnji, Mazda CX-60 ostvaruje posebnu vezu između vozača i automobila - čim sednete u vozilo, odmah osetite udobnost, kao da vozilo postaje deo vas. To je jedinstven doživljaj vožnje koji je intuitivan i uzbudljiv.

 

Revolucionarni sistem personalizacije vozača prepoznaje osobu na vozačevom sedištu i automatski podešava okruženje - položaj sedišta, upravljača, retrovizora, Head-up zaslon, pa čak i postavke zvuka i kontrole klima-uređaja - kako bi odgovarao telesnoj građi, ali i posebnim željama osobe koja upravlja vozilom.

 

Elegantan dizajn unutrašnjosti vrhunskog kvaliteta mešavina je različitih materijala i tekstura kao što su javorovo drvo, Nappa koža, unikatno obrađena japanska tkanina, hromirani detalji i posebno detaljni prošivi na instrumentnoj ploči.

Zahvaljujući inovativnom paketu sigurnosnih funkcija, i-ACTIVSENSE, Mazda CX-60 istovremeno pruža moćan osećaj kontrole i sigurnosti, u svim vremenskim prilikama. Pogon na sva četiri točka koristi 27 senzora za proveru svih uslova, 200 puta u sekundi, za sigurno držanje na svim površinama - bilo da se vozite saobraćajnim ulicama, dugim autoputem ili noću, sistemi kamera i senzora besprekorno sarađuju.

 

Sa Mazdom CX-60 Mazda predstavlja prvu potpuno hibridnu plug-in tehnologiju na evropskom tržištu SUV vozila kao i najsnažniji 3.3 litarski dizel motor u Mazdinoj istoriji. Mazda CX-60 PHEV nudi ukupnu snagu od 327 KS i velik okretni moment od 500 Nm, što ovo vozilo čini najsnažnijim putnim vozilom koje je Mazda ikad proizvela. Uz to dolaze i izvanredne ekološke karakteristike: WLTP potrošnja goriva iznosi samo 1,5 l/100 km, a WLTP kombinirane emisije CO2 samo 33 g/km. Mazda CX-60 e-Skyactiv PHEV omogućava 60 km vožnje isključivo na električni pogon uz brzinu vozila do 100 km/h što je idealno za nedeljne gradske potrebe. Potpuno novi dizelski pogonski sklop nudi se s izborom dve izlazne snage - 200 KS s pogonom na zadnjim točkovima pruža prosečnu WLTP potrošnju goriva od samo 4,9 l/100 km i emisiju CO2 od samo 127 g/km i 254 KS s Mazdinim i-Activ AWD (pogon na sva četiri točka) uz WLTP prosečnu potrošnju goriva od samo 5,3 l/100 km i emisiju CO2 od samo 137 g/km.

Sloboda i Vojin odlučili su se za model sa najsnažnijim dizel motorom sa 254 KS. Auto je opremljen svim mogućim bezbednosnim sistemima, jer im je važno da vožnja bude sigurna i udobna, dok istovremeno uživaju u Bose sound sistemu, navigaciji, projekcionom head-up displeju, adaptivnom tempomatu, pametnom ključu, sistemu personalizacije vozača koji vas prepoznaje i automatski podešava upravljač, retrovizore i klimu prema vašim preferencijama, električnom otvaranju prtljažnika i još mnogo toga.

Normal, Sport, Off-road, Vuča i Električni pogon - odaberite jednu od pet opcija načina rada i podignite iskustvo vožnje na jedan potpuno novi nivo jer - Mazda CX-60 je automobil koji ćete poželeti da vozite zauvek.

 

Zakažite probnu vožnju, na najbližem prodajnom mestu, a za više informacija posetite sajt.