Kako da izgledate odlično na svakom video pozivu?

logitech
logitech logitech logitech

Uz Logitech web kameru, izbeći ćete katastrofu i izgledati najbolje moguće tokom svakog video poziva - naročito onog poslovnog.

Uz Logitech web kameru, izbeći ćete katastrofu i izgledati najbolje moguće tokom svakog video poziva - naročito onog poslovnog.

logitech

ŠANSA DA OSTAVITE DOBAR PRVI UTISAK SAMO JE JEDNA.A ako uzmemo u obzir činjenicu da se poslednjih meseci naša komunikacija preselila iz “stvarnog” u digitalni svet, web kamera je jedina stvar koja stoji između našeg sagovornika i nas; između odlične prilike i totalnog fijaska.

logitech

VELIKI NOS ZBOG LOŠEG UGLA KAMERE? Više ne! U svakom video pozivu izgledajte najbolje što možete uz Logitech HD web kameru koja vas prikazuje u kristalno čistom videu vrhunske rezolucije. Koristite funkcije kao što su podesivo vidno polje, automatska korekcija svetla i mikrofoni za poništavanje zvuka - za najbolji rezultat.

logitech

PODBRADAK ZBOG NEZGODNE PERSPEKTIVE VAŠEG VRATA? Zaboravite i na ovu neprijatnost! Logitech HD web kamera vas predstavlja u jasnoj, detaljnoj rezoluciji - i to u najboljem svetlu.

logitech

I TAMNA SLIKA POSTAJE PROŠLOST - izađite iz senke i zablistajte uz napredni autofokus i automatsku korekciju svetla Logitech HD web kamere. Osim toga, stereo zvuk sa dva mikrofona garantuje da ćete se jasno čuti, te možete biti sigurni da ćete privući pažnju, na najbolji način.

logitech

LOGITECH C920 WEB KAMERA nadmašuje ugrađene web kamere. Logitech C920s Pro web kamera oduševljava svojim kvalitetom. Logitech C922 web kamera dizajnirana je za ozbiljan striming. Logitech je baš sve što vam je potrebno da svoje video predstavljanje podignete na viši nivo!

logitech
logitech

OSTANITE POVEZANI SA KOLEGAMA, radite bez ometanja, izgledajte i zvučite najbolje što možete sa Logitech web kamerama, mikrofonima Blue i tehnologijom slušalica. Kreirajte radni prostor u kom ćete biti produktivni bez ikakvih smetnji, ali i u kom ćete zapravo uživati.

logitech