Easy Chic

Miu Miu - Whispers Holiday 2017 kampanja

Predstavljamo vam Miu Miu Whispers, prazničnu kampanju u kojoj igraju Dakota Faning, El Faning, Julija Garner, Hlo Sevinji i Sadi Sink.

Predstavljajući kampanju za sezonu proslava 2017. godine, luksuzna modna kuća Miu Miu govori o ljubavi i porodičnim vezama. Poznate glumice Dakota Faning, El Faning, Julija Garner, Hlo Sevinji i Sadi Sink nam donose praznično raspoloženje i slave vreme ljubavi i deljenja.

Kampanja Miu Miu posvećena praznicima je sve o emocijama, otvaranju poklona, neočekivanim okupljanjima i starih sećanja. Pored video snimka koji prati reklamnu kampanju, fotografije donose pregled na svečane modne dodatke koje nudi Miu Miu za praznike.

Od upečatljivog i vrlo elegantnog nakita, do bogato ukrašenih torbi, klač modela i cipela, dodaci Miu Miu sijaju posebnim sjajem za praznike. Svetlucave cipele posute šljokicama i ogrtač takođe se pojavljuju u kampanji, a svi aksesaori iz najnovije praznične kolekcije Miu Miu takođe izgledaju kao savršeni pokloni za praznike.

foto:MiuMiu

Povezane teme

Piste

Alberta Ferretti predstavila novu kolekciju na milanskoj Nedelji mode

Počela je milanska Nedelja mode. Nakon debija Kim Džonsa za Fendijevu liniju konfekcije, Alberta Ferretti je predstavila svoju kolekciju za sezonu jesen/zima 2021/2022.

Piste

Rimsko carstvo: Fendi kolekcija jesen/zima 2021/2022

Britanski dizajner Kim Džons prisetio se lične i važne priče prošlog meseca u okviru Nedelje visoke mode i prikazao je u svojoj debitantskoj kolekciji za Fendi.

Piste

Kaputi sa šljokicama i hipnotički otisci: kolekcija Prada FW21

Kolekcija jesen/zima Miucce Prada i Rafa Simonsa.

Vesti

Džemper sa košuljom + farmerke - stilska formula Irine Šajk

U iščekivanju nadolazećeg proleća, verovatno ste više puta pomislili šta ćete obući čim skinete jakne, kape i druge tople stvari.

Stil dana

Stil dana: čekamo proleće u pink tonovima

Zimu smo proveli u toplim džemperima i trenerkama.

Vesti

Tri boje koje će učiniti da vaša odeća izgleda skuplje

Pored kvaliteta materijala i kroja, boja je takođe važna prilikom odabira odeće.

Stil dana

Stil dana – ovog proleća nosimo kombinezone od eko kože

Kada kažemo kožni kombinezon, verovatno vam na pamet pada crno i usko kožno odelo za „žene mačke“.

Vesti

Cveće i puno crne: Emilia Wickstead FW21

Revija je održana u okviru londonske Nedelje mode.

Vesti

Insta izveštaj: kako fashioniste nose novu torbu Louis Vuitton Coussin

U oktobru 2020. godine modna kuća Louis Vuitton predstavila je svoju kolekciju proleće/leto 2021. godine, gde je pokazala novi model torbe nazvan Сoussin.