grazia

Inspiracija

Charlotte Olympia & Agent Provocateur limitirana kolekcija

Probudite svoju unutrašnju pin-up devojku novom Charlotte Olimpia i Agent Provocateur capsule kolekcijom.

Britanski luksuzni brend cipela i modnih dodataka Charlotte Olimpia i luksuzni brend donjeg rublja Agent Provocateur sa oduševljenjem predstavljaju novu limitiranu kolekciju glamuroznog donjeg veša i cipela.

Inspirisani erom starog holivudskog glamura, kolekcija uključuje tri kompleta donjeg veša koji su dopunjeni cipelama i svaki predstavlja potpis Charlotte Olimpia i Agent Provocateur. Rezultat je ženstvena i razigrana linija luksuznih komada koje karakteriše leopard print, paukova mreža Charlotte i legendarna glava mačke.

Kreativni direktor i generalni direktor Charlotte Olimpia, Charlotte Olimpia Dellal kaže "Volim razigrane i zavodljive čari Agent Provokator brenda koji dopunjuje naše zajedničke vizije i ženstveni senzibilitet. Oboje smo želeli da stvorimo lepu i vanvremensku kolekciju koja sadrži karakteristike dva brenda. Za cipele, bilo je važno da dizajni mogu da se nose u i van spavaće sobe."

Kreativni direktor Agent Provocateur Sara Šoton kaže: "Rad sa Charlotte Olimpiom je uvek zadovoljstvo. Ovo je naša druga saradnja. Pokušali smo da kombinujemo najbolje od oba brenda - Agent Provocateur dizajne i Charlotte Olimpia legendarne otiske i detalje, i da stvorimo razigranu kolekciju.“

Charlotte Olimpia i Agent provokator kolekcija će biti dostupna na tržištu od 19. januara, isključivo u Charlotte Olimpia i Agent Provocateur prodavnicama.

Pročitajte još

Povezane teme

Easy Chic

11 koraka za savršeno zimsko oblačenje

Zima je sezona kada vremenske (ne)prilike najviše diktiraju vaše oblačenje. Pošto želite da budete sigurni predstavljamo vam spisak pouzdanih i klasičnih komada koji će vam olakša...

Stil dana

Menhetn kao modna pista: Novi dan, novi izgled Emili Ratajkovski

I dok šeta psa, manekenka je besprekorno stilizovana.

Vesti

6 vodećih trendova za 2023. koje poznate ličnosti već nose

Ostavite ekspertima da prvi usvajaju nove stilove.

Stil dana

Perfektno obučena i kad ide u šoping: Kejti Holms kraljica ležernosti

Glumica je u jednostavnoj, ali veoma elegantnoj kombinaciji šopingovala u Njujorku.

Inspiracija

5 načina da nosite perjane jakne po uzoru na IT devojke

Hlado vreme znači samo jedno – slojevito oblačenje i jakna napunjena perijem