grazia

Inspiracija

Dženifer Lopez u luksuznoj venčanici šeta Njujorkom

Nova faza u životu superzvezde!

Dženifer Lopez aktivno razvija svoju karijeru glumice. Godine 2018. objavljena je melodrama "Drugi čim", 2019. godine "Prevarantkinje sa Vol strita", a premijera filma "Udaj se za mene" očekuje se 2020. godine, u kojoj će Dženifer Lopez igrati glavnu ulogu.

U filmu igraju i kolumbijski pevač Maluma i američki glumac Oven Vilson, koji glumi nastavnika matematike. U priči pop pevačica Kat Valdez (Lopez) saznaje za prevaru svog verenika (Malume) nekoliko minuta pre njihovog venčanja. Tokom svog velikog koncerta, devojka bira stranca iz gomile (Vilsona) i odlučuje da se uda za njega.

Na snimanju venčanja Dženifer Lopez su primetili paparaci. Zvezda je izašla iz automobila u luksuznoj haljini sa lepršavom suknjom ukrašenom kamenčićima i vezom.

Usput, vrlo brzo Dženifer će nositi venčanicu u stvarnom životu. Još u martu ove godine, 44-godišnji Aleks Rodrigez je zaprosilo prelepu Džej Lo. Sada par planira venčanje. „Nema žurbe. Na venčanje gledamo kao na nešto večno i temeljno, pa želimo učiniti sve kako treba i polako se pripremiti “, rekla je Lopez u intervjuu.

 

 

Pročitajte još

Povezane teme

Easy Chic

11 koraka za savršeno zimsko oblačenje

Zima je sezona kada vremenske (ne)prilike najviše diktiraju vaše oblačenje. Pošto želite da budete sigurni predstavljamo vam spisak pouzdanih i klasičnih komada koji će vam olakša...

Stil dana

Menhetn kao modna pista: Novi dan, novi izgled Emili Ratajkovski

I dok šeta psa, manekenka je besprekorno stilizovana.

Vesti

6 vodećih trendova za 2023. koje poznate ličnosti već nose

Ostavite ekspertima da prvi usvajaju nove stilove.

Stil dana

Perfektno obučena i kad ide u šoping: Kejti Holms kraljica ležernosti

Glumica je u jednostavnoj, ali veoma elegantnoj kombinaciji šopingovala u Njujorku.

Inspiracija

5 načina da nosite perjane jakne po uzoru na IT devojke

Hlado vreme znači samo jedno – slojevito oblačenje i jakna napunjena perijem