grazia

Inspiracija

Eklekticizam: nova kolekcija Gucci Decor

Nova kolekcija Gucci Decor sakupila je mnoge motive koji su već poznati fanovima brenda Gucci.

Kombinacija boja, crteža i dizajna izgleda spektakularno i eklektično - cveće, životinje i insekti ukrašavaju jastuke, čajnike i druge predmete za dom.

U srcu ove kolekcije je posvećenost umetnosti i zanatstvu povezana sa italijanskim proizvođačima, kao i želja da se proslavi bogata kultura italijanske umetnosti. Serija lepih vaza ukrašena je sloganima i obrascima kuće, sa dekorativnim zmijama, a asortiman je ove sezone proširen na šolje i svećnjake, luksuzne jastuke i još mnogo toga. Za one koji traže složenije oblike, kolekcija ima dekorativne predmete prekrivene tkaninom i lureksom. Takođe u kolekciji postoje i neobične pozadine od vinila, papira i svile.

Novi i važan element kolekcije je stolica u obojenoj koži sa fiokom. Dizajn stolice potiče iz 16. veka, i takve stolice su se prvo pojavile u Engleskoj, a potom u Francuskoj. Stolice izrađuju toskanski majstori, a neuobičajen naslon je u obliku "jajeta".

Interesantno je da je Gucci postao pionir u inovativnoj tehnologiji povećane realnosti, koja omogućava korisnicima da vide kako će stvari iz kolekcije Decor izgledati u kontekstu njihovog dizajna. U odeljku Decor u aplikaciji Gucci, korisnici će moći da biraju predložene elemente, a zatim "stavljaju" ove proizvode u svoje prostorije u realnom vremenu i vide sliku na ekranima svojih mobilnih uređaja.

foto:Gucci

Pročitajte još

Povezane teme

Stil dana

Perfektno obučena i kad ide u šoping: Kejti Holms kraljica ležernosti

Glumica je u jednostavnoj, ali veoma elegantnoj kombinaciji šopingovala u Njujorku.

Inspiracija

5 načina da nosite perjane jakne po uzoru na IT devojke

Hlado vreme znači samo jedno – slojevito oblačenje i jakna napunjena perijem

Vesti

Black Week u CCC-u!

Proslavite nedelju izuzetnih promocija! Black Week u CCC-u je izuzetna prilika da kupite najmoderniju obuću i modne dodatke po cenama nižim i do -30%.

Easy Chic

Stilski vodič Meg Rajan za poznu jesen

Holivudska glumica kao večiti izvor inspiracije.

Inspiracija

Melly Myers: Volim pozitivne i optimistične ljude

Bistra i spektakulrna glumica, Melly Myers, ne samo da je poznata po svojoj radnoj etic ii 5 filmova koje je snimila ove godine, već i po svojoj neverovatnoj ličnosti koja je puna...

Film

Elegantne kombinacije Ris Viterspun i Dženifer Aniston pravo sa snimanja

Serija “The Morning Show” uskoro dobija svoju treću sezonu, a njene glavne zvezde se ovako oblače za dolazak na set

Vesti

Ana Paula Saenz: Power up

Devojka nestvarne lepote, bogate karijere i neko ko ima veliku strast za poslom koji se bavi, u razgovoru sa Grazia magazinom otkriva tajnu svog izgleda ali i svoje planove za budu...