grazia

Inspiracija

H & M Home - nova kolekcija za jesen

Iako je sezona godišnjih odmora u punom jeku, u prodavnicama već postoje predlozi za predstojeću sezonu. Šta predlaže za jesen H&M Home?

U ponudi H & M Home ćete naći prirodne tkanine, geometrijske šare i mnogo modernih dodataka. Kolekcija za jesen se održava u prigušenim bojama. Hladni tonovi sive i zagasiti tonovi zemlje. Međutim, postoje i drugi akcenti boja - tamno tirkizna i suptilna praškasto roze.

Kao i prethodnih sezona, dosta toga je u boji zlata, koja se pojavljuje i na tkaninama. Posebno dobro izgleda u kombinaciji sa staklom.

U najnovijoj kolekciji švedskog brenda pronalazimo i životinjske motive. Ovaj put to su konji i mačke. Leopard print na keramici i siluete crnih mačaka na jastucima su idealna dekoracija za dnevnu sobu. Takođe u ponudi je širok spektar posteljina u diskretnom spektru boja. Dominiraju jednostavni, grafički obrasci koji se lako uklapaju u svaku unutrašnjost.

Pročitajte još

Povezane teme

Easy Chic

11 koraka za savršeno zimsko oblačenje

Zima je sezona kada vremenske (ne)prilike najviše diktiraju vaše oblačenje. Pošto želite da budete sigurni predstavljamo vam spisak pouzdanih i klasičnih komada koji će vam olakša...

Stil dana

Menhetn kao modna pista: Novi dan, novi izgled Emili Ratajkovski

I dok šeta psa, manekenka je besprekorno stilizovana.

Vesti

6 vodećih trendova za 2023. koje poznate ličnosti već nose

Ostavite ekspertima da prvi usvajaju nove stilove.

Stil dana

Perfektno obučena i kad ide u šoping: Kejti Holms kraljica ležernosti

Glumica je u jednostavnoj, ali veoma elegantnoj kombinaciji šopingovala u Njujorku.

Inspiracija

5 načina da nosite perjane jakne po uzoru na IT devojke

Hlado vreme znači samo jedno – slojevito oblačenje i jakna napunjena perijem