grazia

Inspiracija

Kako ukrasiti novogodišnji sto: savetuje Agata Ruiz de la Prada

Agatha Ruiz de la Prada - španski modni dizajner, rođena je u Madridu i potiče iz aristokratske porodice. Njen stil – kombinuje vedrinu deteta sa izraženom seksualnošću.

“Kao dete sam mrzela Božić, mislila sam da je dosadan i staromodan.  Ali, sada ga volim. Jedan minut u atmosferi ljubavi i zabave je odlična psihoterapija.” -kaže dizajner.

Ona za dekoraciju koristi satenske stolnjake u jarkim bojama, i “ogrlice” od Macaronsa sa bademom. Njena haljina je takođe od satena, a od modnih dodataka koristi “macaronse” oko vrata u vidu ogrlice. “Kada pozovete porodicu i prijatelje, jer se Božić smatra porodičnim praznikom, smete da prekršite pravila dekoracije, ali ne i gorze.” - kaže Agata.

Božić za Agatu je odlična prilika da pokaže svoju impresivnu kolekciju naočara Maison Baccarat, a na meiji su i pločice od keksa u obliku haljine sa srcem, žigom njene modne kuće. Na stolu, uključujući kristalnih čaše i veštačke iglice, postavlja porcelanske figurine “House of Porcelain". “Organizujte zabavu i smatrajte je jednim ozbiljnim poslom. Zamislite da ste dizajner, a to je vaša revija”. - dodaje ona.

Veštačka drvo ukrašeno je srcima i tekstilnim dodacima, a na kaminu nalazi se predivna vaza dizajn Jaime HAION za Baccarat, Maison Baccarat.

Nadrealni kolač "primadona" od konditorske Dalloyau jedan je od omiljenih deserta Agate. Fantastično peciva pretvoreno je u veliki kolač sa paperjastom suknjom. Leđa stolica su u obliku meseca i zvezda, a podne pločice su iz kolekcije za kuću Agatha Ruiz de la Prada. Ukrasna pozlaćena jabuka na stolu - Herve Gambs, je jedan od omiljenih dekorativnih predmeta poznatog dizajnera.

Neka vam ove živopisne ideje pomognu u dekorisanju za novogodišnje praznike koji uskoro stižu.

Pročitajte još

Povezane teme

Vesti

BOSS organizovao žurku za Naomi Kembel

Lepotica je tradicionalno proslavila rođendan u Kanu.

Vesti

Summer kolekcija brenda H&M je tu!

Uživajte u sjajnim lanenim sakoima, heklanim bluzama i haljinama, fantastičnim kupaćim kostimima

Stil dana

Smart casual u izvedbi Emili Ratajkovski

Blejzer, crop top i zvonaste pantalone za šetnju njujorškim ulicama.

Stil dana

Da li je ovo najsavršenija zlatna haljina?

Megan Markl pravi kraljevske stilske izbore.

Inspiracija

Modna inspiracija: Poput grčkih boginja

Ovog proleća desila se potpuna modna dominacija romantičnih tendencija iskazanih pre svega haljinama maksi dužina izvedenih od čipke i satena.

Vesti

Nova hot spot mesta za šoping u Beogradu

U TC Galerija otvorene su tri nove radnje luksuznih brendova Calzedonia, Intimissimi i Intimissimi Uomo.