grazia

Inspiracija

Novi butik Acne Studios u Los Anđelesu

U Los Anđelesu na Melrose Aveniji otvorena je nova prodavnica švedskog brenda Acne Studios.

Unutrašnjost u potpunosti odražava estetiku brenda i razvijena je u saradnji sa londonskom kompanijom Geoff Crowther Architects. Glavni naglasak arhitekata je na boji - u ovom prostoru dominira moderna žuta u nijansi limuna. Brend Acne je zove "pale acid". Ova boja je obojila sve zidove nove prodavnice, pa čak i plafone.

Filozofija brenda naglašava odnos mode sa savremenom umetnošću. Acne Studios čak objavljuju sopstveni časopis o dizajnu i aktuelnim trendovima i sarađuje sa vodećim industrijskim profesionalcima. Unutrašnjost novog butika je teško zamisliti bez radova savremenih umetnika. U centru je skulptura Danijela Silvera. Neobične klupe za butik kreirao je dizajner Maks Lamb, koji je dizajnirao prodavnicu Acne Studios u Njujorku. Originalne lampe su napravljene po narudžbini u Parizu.

Objekti Asne Studiosa u ovom okruženju počinju da se percipiraju kao umetnički objekti. Police za odeću su napravljene od nerđajućeg čelika.

"Ovde u Los Anđelesu imali smo veliku sreću sa prostorom: imamo velike prozore i čak 250 kvadratnih metara", kaže tvorac i kreativni direktor brenda. Naglasak u enterijeru je na grafikama i čistim bojama."

foto:Acne

Pročitajte još

Povezane teme

Stil dana

Perfektno obučena i kad ide u šoping: Kejti Holms kraljica ležernosti

Glumica je u jednostavnoj, ali veoma elegantnoj kombinaciji šopingovala u Njujorku.

Inspiracija

5 načina da nosite perjane jakne po uzoru na IT devojke

Hlado vreme znači samo jedno – slojevito oblačenje i jakna napunjena perijem

Vesti

Black Week u CCC-u!

Proslavite nedelju izuzetnih promocija! Black Week u CCC-u je izuzetna prilika da kupite najmoderniju obuću i modne dodatke po cenama nižim i do -30%.

Easy Chic

Stilski vodič Meg Rajan za poznu jesen

Holivudska glumica kao večiti izvor inspiracije.

Inspiracija

Melly Myers: Volim pozitivne i optimistične ljude

Bistra i spektakulrna glumica, Melly Myers, ne samo da je poznata po svojoj radnoj etic ii 5 filmova koje je snimila ove godine, već i po svojoj neverovatnoj ličnosti koja je puna...

Film

Elegantne kombinacije Ris Viterspun i Dženifer Aniston pravo sa snimanja

Serija “The Morning Show” uskoro dobija svoju treću sezonu, a njene glavne zvezde se ovako oblače za dolazak na set

Vesti

Ana Paula Saenz: Power up

Devojka nestvarne lepote, bogate karijere i neko ko ima veliku strast za poslom koji se bavi, u razgovoru sa Grazia magazinom otkriva tajnu svog izgleda ali i svoje planove za budu...