grazia

Jesen/Zima 2016/17

Lookbook kapsule kolekcija Tommy Hilfiger - Tommy & Gigi

Nova kolekcija dizajnera razvijena je u saradnji sa kalifornijskim modelom i međunarodnim ambasadorom brenda Tommy Hilfiger - Điđi Hadid.

Kolekcija „Tommy & Gigi“ - je oličenje mornarske romantike sa otiskom jedinstvenog i opuštenog stila Điđi Hadid. U ovom trenutku, tradicionalni stil brenda, "Preppy" postao je ženstven i elegantan: u novoj kolekciji pojaljuju se neočekivani nežni obrisi, romantični otisci, lagane tkanine i elegantni modni dodaci.

"Điđi Hadid je top model na međunarodnom nivou i veoma značajna ličnost u svetu mode, a mi smo oduševljeni što je došla u porodicu marke Tommy.“ - kaže dizajner Tommy Hilfiger. "Naša zajednička kolekcija je razigrana i romantična i posvećena moru.“

Sama Điđi priznaje da je učestvovala u razvoju kolekcije kao jedan od dizajnera – „Velika mi je čast i ovo je veliko iskustvo za mene. Ponosna sam da stvorim odeću koja je pravi odraz mog ličnog stila i legendarnog Tommy korporativnog stila. Ova kolekcija će zauvek biti posebna za mene. Kolekcija je puna mladalačkih i zabavnih odevnih komada i na najbolji način  odražava moj lični stil i estetiku brenda Tommy Hilfiger.“ – prokomentarisala je Điđi Hadid.

 

Pročitajte još

Povezane teme

Easy Chic

11 koraka za savršeno zimsko oblačenje

Zima je sezona kada vremenske (ne)prilike najviše diktiraju vaše oblačenje. Pošto želite da budete sigurni predstavljamo vam spisak pouzdanih i klasičnih komada koji će vam olakša...

Stil dana

Menhetn kao modna pista: Novi dan, novi izgled Emili Ratajkovski

I dok šeta psa, manekenka je besprekorno stilizovana.

Vesti

6 vodećih trendova za 2023. koje poznate ličnosti već nose

Ostavite ekspertima da prvi usvajaju nove stilove.

Stil dana

Perfektno obučena i kad ide u šoping: Kejti Holms kraljica ležernosti

Glumica je u jednostavnoj, ali veoma elegantnoj kombinaciji šopingovala u Njujorku.

Inspiracija

5 načina da nosite perjane jakne po uzoru na IT devojke

Hlado vreme znači samo jedno – slojevito oblačenje i jakna napunjena perijem