grazia

Piste

Dior predstavio haute couture kolekciju u Šangaju

Glavna kolekcija visoke mode francuske modne kuće tradicionalno je prikazana u Parizu, a juče je u Šangaju predstavljeno 12 novih odevnih kombinacija. Luksuzne pantalone i višeslojne haljine do poda, kao i u glavnoj kolekciji, izgledaju bajkovito. Ovaj put, umesto crno-belog monohromatskog stila, kreativni direktor kuće Marija Gracija Kjuri se fokusirala na nijanse crvene boje. Uglavnom iz poštovanja prema kineskoj kulturi, gde nijanse crvene simbolizuju uspeh, ali i sa fokusom na arhive francuske modne kuće. I sam Kristijan Dior imao je veliku naklonost prema crvenoj boji i nazvao je "bojom života".

Pored crvenih komada, romantična kapsula kolekcija uključuje i nežne ružičaste višeslojne haljine. Za većina njih je bilo potrebno 400 sati ručnog rada! Sve haljine koje su predstavljene na reviji bili se dopunjene spektakularnim maskama - tako Cherchez la femme!

Pročitajte još

Povezane teme

Stil dana

Perfektno obučena i kad ide u šoping: Kejti Holms kraljica ležernosti

Glumica je u jednostavnoj, ali veoma elegantnoj kombinaciji šopingovala u Njujorku.

Inspiracija

5 načina da nosite perjane jakne po uzoru na IT devojke

Hlado vreme znači samo jedno – slojevito oblačenje i jakna napunjena perijem

Vesti

Black Week u CCC-u!

Proslavite nedelju izuzetnih promocija! Black Week u CCC-u je izuzetna prilika da kupite najmoderniju obuću i modne dodatke po cenama nižim i do -30%.

Easy Chic

Stilski vodič Meg Rajan za poznu jesen

Holivudska glumica kao večiti izvor inspiracije.

Inspiracija

Melly Myers: Volim pozitivne i optimistične ljude

Bistra i spektakulrna glumica, Melly Myers, ne samo da je poznata po svojoj radnoj etic ii 5 filmova koje je snimila ove godine, već i po svojoj neverovatnoj ličnosti koja je puna...

Film

Elegantne kombinacije Ris Viterspun i Dženifer Aniston pravo sa snimanja

Serija “The Morning Show” uskoro dobija svoju treću sezonu, a njene glavne zvezde se ovako oblače za dolazak na set

Vesti

Ana Paula Saenz: Power up

Devojka nestvarne lepote, bogate karijere i neko ko ima veliku strast za poslom koji se bavi, u razgovoru sa Grazia magazinom otkriva tajnu svog izgleda ali i svoje planove za budu...