grazia

Piste

LICE GODINE 2014

U Beogradu, u Narodnom Pozorištu, na pravom modnom spektaklu, izabrana su LICA GODINE za celo ex-Yu područje...

Na velikoj sceni Narodnog Pozorišta, u nedelju 30.11, održana je prava modna predstava pod nazivomLICE GODINE, gde su u glavnoj ulozi bili budući top modeli. Zapravo, održano je Regionalno Super Finale ovog najpriznatijeg  izbora za novo lice /The Look of the Year/ koji finalistkinjama pruža mogućnost svetske karijere, a o čijoj budućnosti pažljivo brine agencija Model Scouting Office, na čelu sa našom proslavljenom manekenkom Jelenom Ivanović.

LICE GODINE je jedinstveni modni događaj koji objedinjuje Srbiju, Crnu Goru, HrvatskuSloveniju, BiH i Makedoniju, svojim atraktivnim sadržajem i velikim medijskim interesovanjem.

Nakon mnogobrojnih kastinga održanih u svim većim gradovima u regionu, izabrano je 18 prelepih devojaka (po 3 iz svake države) , koje su se predstavile cenjenim gostima i eminentnom žiriju, noseći 4 ekskluzivne revije.

Svoje kolekcije, na velikoj sceni Narodnog Pozorišta, predstavili su: Ana Šekularac, Darko Kostić, brend Morfijum, kao i specijalna gošća iz Hrvatske, Ivona Martinko.

Nakon predstavljanja fantastičnih kolekcija, stručni žiri, sačinjen od najeminentnijih ličnosti iz sveta mode i show biznisa - Snezana Dakić, Nevena Božović, Jelisaveta Orašanin, Dragan Vurdelja, Misha Obradović, Zorana Kostić Obradović, Ašok Murti, Jelena Blecić, Filip MaksimovićGoga Grubješić, kao i gostiju iz inostranstva: modni agent iz Pariza i sve modne agentice iz Milana, predstavnici čuvene WOMEN Managament.

Izabrane su za:

  • Lice Godine Srbije – Maja Daničić
  • Lice Godine Crne Gore – Tara Bojanić
  • Lice Godine Hrvatske – Sara Đurić
  • Lice Godine BIH – Svetlana Kuljača
  • Lice Godine Makedonije – Natalija Stojanovska
  • Lice Godine Slovenije – Urska Fuks

Koje se putovati na svetski THE LOOK OF THE YEAR, a koji će se održati  7. decembra u Rimu, i na kome će učestvovati preko 50 zemalja.

Organizatori LICA GODINE, Model Scouting Office i SuperStar World wide, ponose se što je LICE GODINE SVETA 2013 bila Kim Kosanović iz Hrvatske, pa i ove godine očekujemo visoke plasmane naših pobednica.

Treba istaknuti da su ovu modnu predstavu premijerno i sjano vodili Jelena Ivanović - vlasnica licence za ovaj svetski spektakl i Bane Tomašević, glumac, koji su svoje profesije sjano ukrstili na sceni, kao i u privatnom životu.

Jednom rečju, SUPER FINALE „LICE GODINE“ bio je pravi regionalni samit lepote.

Pročitajte još

Povezane teme

Vesti

6 vodećih trendova za 2023. koje poznate ličnosti već nose

Ostavite ekspertima da prvi usvajaju nove stilove.

Stil dana

Perfektno obučena i kad ide u šoping: Kejti Holms kraljica ležernosti

Glumica je u jednostavnoj, ali veoma elegantnoj kombinaciji šopingovala u Njujorku.

Inspiracija

5 načina da nosite perjane jakne po uzoru na IT devojke

Hlado vreme znači samo jedno – slojevito oblačenje i jakna napunjena perijem

Vesti

Black Week u CCC-u!

Proslavite nedelju izuzetnih promocija! Black Week u CCC-u je izuzetna prilika da kupite najmoderniju obuću i modne dodatke po cenama nižim i do -30%.

Easy Chic

Stilski vodič Meg Rajan za poznu jesen

Holivudska glumica kao večiti izvor inspiracije.

Inspiracija

Melly Myers: Volim pozitivne i optimistične ljude

Bistra i spektakulrna glumica, Melly Myers, ne samo da je poznata po svojoj radnoj etic ii 5 filmova koje je snimila ove godine, već i po svojoj neverovatnoj ličnosti koja je puna...

Film

Elegantne kombinacije Ris Viterspun i Dženifer Aniston pravo sa snimanja

Serija “The Morning Show” uskoro dobija svoju treću sezonu, a njene glavne zvezde se ovako oblače za dolazak na set