Piste

Umorni ste od dosadne zime? Kolekcija Carolina Herrera spašava!

Pravilo "Cveće je za proleće" se smatra zastarelim.

Ponekad su u jesen-zima sezoni piste bile ispunjene baršunom i somotom u tamnim tonovima, ali to je bilo u prošlosti. Uostalom, upravo sada, usred zime, svima nedostaju boje - kada je napolju sivo i mračno, svetle haljine u bojama i prolećne boje deluju kao antidepresivi.

Tako je i jesen-zima kolekcija brenda Carolina Herrera, koja je održana juče u Njujorku dobro došla. Vest Gordon, kreativni direktor brenda, odmah je počeo sa svojim adutima - otvorio je reviju žutom haljinom koja je bila dekorisana plavim cvećem. I nastavio je u istom duhu: ovde imate plavu, nijanse fuksije, narandžastu, u kolekciji su plavi makovi na crvenoj pozadini...

A oni koji se još nisu predali prolećnom raspoloženju, na kraju su čekali haljine sa velikim irisima i vezenim šljokicama na večernjim haljinama.

Komplikovani krojevi sa takvom pobunom boja bilo bi nerazumno, tako da su sve stvari bile što jednostavnije. Jednostavnost kolekcije donela je samo  korist - želimo kupiti skoro sve. Mnogo komplimenata će u svakom slučaju sakupiti svetli kaputi, dnevne satenske haljine sa karnerima na rukavima i dvodelna odela sa pantalonama sa neočekivanim izrezima u struku.

 

Povezane teme

Vesti

Lepršave haljine, neon pantalone i puno lanaca: kolekcija Victoria Beckham proleće/leto 2021.

Victoria Beckham, učesnica londonske Nedelje mode, umesto tradicionalne revije, predstavila je svoj lookbook i minifilm u kome su glumila samo četiri modela.

Vesti

Burberry aksesoari za proleće/leto 2021

Uprkos činjenici da se revija Burberry proleće/leto 2021 odvijala bez gledalaca u šumi u blizini Londona, kreativni direktor brenda Rikardo Tiši uspeo je da priredi fizičku reviju...

Vesti

Fantastična Zendeja na dodeli nagrada Emmy 2020

Jedan od najmodernijih trenutaka izvanredne i najvažnije večeri TV nagrada!

Vesti

Ako ste pozvani na venčanje, spasiće vas ova haljina iz Zare

Divna i cvetna, romantična haljina iz Zare idealna je za svaku modernu devojku koja je pozvana na venčanje.

Vesti

Maison Margiela x Reebok: nikada pre niste videli ove patike

Brend Reebok i kuća visoke mode Maison Margiela najavili su početak svog partnerstva, koje prevazilazi granice obuće.

Vesti

Pantone imenovao glavne nijanse koje će definisati trendove za proleće 2021.

Institut za boje Pantone imenovao je glavne nijanse za proleće 2021. godine.

Vesti

Žeđ za slobodom: Burberry kolekcija proleće/leto 2021

Jedna od najočekivanijih modnih revija ove sezone održana je u Londonu - britanski brend Burberry nije odbio održavanje fizičke revije, već je preselio iz zatvorenog prostora u mi...

Vesti

Look dana: Irina Šajk u farmerkama Chrome Hearts x Levi's

Farmerke su vansezonski predmet garderobe koji će vam pomoći u bilo kojoj situaciji. Mnoge poznate ličnosti često preferiraju farmerke, a Irina Šajk nije izuzetak.

Street style

Street style: kako se oblače Njujorčani

U Njujorku je završena prva Nedelja mode od početka epidemije koronavirusa, koja je održana u kombinovanom režimu - neke revije su brendovi održavali fizički, a neke na mreži.

Vesti

Valentino je predstavio interaktivni obilazak njihovog sedišta

Chez Maison Valentino - novi je interaktivni digitalni projekat kroz koji Valentino otvara vrata renesansne Palazzo Minianelli, koja je od 1967. godine bila istorijsko sedište kuć...