grazia

PROLEĆE/LETO 2014

Resort kolekcija - Opening Ceremony

Prema rečima dizajnera, sve je počelo sa kapljicama vode na papiru. Uveličavajući efekat koji se postiže kada se kapljica vode nađe na papiru, gurnuo ih je do ideje da stvari pogledaju kroz mikroskop. U njihovom vidokrugu bilo je palmino lišće i druga tropska vegetacija, koja formira osnovu originalnih obrazaca.

Tako su se tropski printovi našli na dugim rukavima, košulja-haljinama, kratkim suknjama vajarske siluete, uskim pantalonama i modnim dodacima. Humberto Leon i Kerol Lim odlučili su da ukrase klasične modele košulja, jakni, asimetričnih suknji u slojeve karakteristične ansamblima brenda i dekorišu naborima od rafije sa najlonom, koja podseća na sveže pokošenu travu.

"Želeli smo da napravimo stvari koje će izgledati prelepo na telu i istovremeno sadržati notu ironije karakterističnog Opening Ceremony.” Dizajneri su odlučili da prošire opseg materijala, te se u ovoj kolekciji prvi put pojavljuje ženska odeća od teksasa. Suknje i farmerke izgledaju sjajno u kombinaciji sa štrikanim rolkama i pletenim bluzama u kombinaciji sa sandalama sa platformom i novim modelom torbe "Athena".

Autor:M.L.

Pročitajte još

Povezane teme

Vesti

6 vodećih trendova za 2023. koje poznate ličnosti već nose

Ostavite ekspertima da prvi usvajaju nove stilove.

Stil dana

Perfektno obučena i kad ide u šoping: Kejti Holms kraljica ležernosti

Glumica je u jednostavnoj, ali veoma elegantnoj kombinaciji šopingovala u Njujorku.

Inspiracija

5 načina da nosite perjane jakne po uzoru na IT devojke

Hlado vreme znači samo jedno – slojevito oblačenje i jakna napunjena perijem

Vesti

Black Week u CCC-u!

Proslavite nedelju izuzetnih promocija! Black Week u CCC-u je izuzetna prilika da kupite najmoderniju obuću i modne dodatke po cenama nižim i do -30%.

Easy Chic

Stilski vodič Meg Rajan za poznu jesen

Holivudska glumica kao večiti izvor inspiracije.

Inspiracija

Melly Myers: Volim pozitivne i optimistične ljude

Bistra i spektakulrna glumica, Melly Myers, ne samo da je poznata po svojoj radnoj etic ii 5 filmova koje je snimila ove godine, već i po svojoj neverovatnoj ličnosti koja je puna...

Film

Elegantne kombinacije Ris Viterspun i Dženifer Aniston pravo sa snimanja

Serija “The Morning Show” uskoro dobija svoju treću sezonu, a njene glavne zvezde se ovako oblače za dolazak na set