grazia

PROLEĆE/LETO 2014/15

Farel Vilijams predstavlja JACQUARD kolekciju

Farel je učestvovao u brojnim prezentacijama kolekcija, ali moramo da kažemo, da se nama posebno dopada ideja da stvara kapsule kolekciju za adidas Originals.

Govorimo o sportskim i luksuznim tkaninama koje kombinovanjem otvaraju novu kategoriju odeće koju možete izabrati. To je samo po sebi dovoljno da uhvati i zadrži našu pažnju ovih dana.

Farel za Adidas Originals kolekcija pod nazibom “Opulence plus”, donosi moderne jakne i patike potopljene u biserima svih veličina, iz blistavih belih školjki. On je postao poznat po svojoj pesmi “Happy” koja je zastupljena širom sveta, a svaki grad je personalizovao ovu numeru. U novoj kolekciji očekuje nas limitirano izdanje uniseks patika Stan Smiths. Patike dolaze u dve verzije, jedan od njih obložen je indigo plavom bojom sa roze vezom pored crvene i zlatne, a drugi dolazi u krem tonovima sa zelenim i zlatnim detaljima. Pored legendarnih patika u limitiranoj kolekciji pronalazimo jakne koje su inspirisane vintage jaknama koje je video u Paris’s Marché Saint Pierre radnji.

Ekstravagantna Jackuard kolekcija će se naći u prodavnicama 30. maja, ne ostavljajući za sobom oblasti elektronske trgovine.

Ono što je najinteresantnije jeste da će se u prodaji naći samo 200 pari patika sa skicama prašume i mi verujemo da će nestati u trenutku.

 M.L.

Pročitajte još

Povezane teme

Vesti

Najbolji modni momenti sa crvenog tepiha u 2022.

Outfiti koji su ispisali modernu istoriju.

Vesti

Koliko odeće nam je zaista potrebno

Koliko god komada imali, nikada nemamo šta da obučemo, a ovo je prava cifra odevnih predmeta koje zapravo treba posedovati

Vesti

Veganska couture moda: Vini Harlou nosila haljinu napravljenu od kakaa

Dizajnerka Iris Van Herpen inspiraciju je našla u sladoledu.

Stil dana

Ovo je džemper sezone ako pitate Kendal Džener

Izgleda da je i u Los Anđelesu došlo vreme za slojevito oblačenje

Easy Chic

11 koraka za savršeno zimsko oblačenje

Zima je sezona kada vremenske (ne)prilike najviše diktiraju vaše oblačenje. Pošto želite da budete sigurni predstavljamo vam spisak pouzdanih i klasičnih komada koji će vam olakša...

Stil dana

Menhetn kao modna pista: Novi dan, novi izgled Emili Ratajkovski

I dok šeta psa, manekenka je besprekorno stilizovana.

Vesti

6 vodećih trendova za 2023. koje poznate ličnosti već nose

Ostavite ekspertima da prvi usvajaju nove stilove.