grazia

Satovi i Nakit

Nakit Anđeline Džoli na prodaju

Videli ste već proslavljeni duo, Breda i Anđelinu, zajedno pa čak i individualno, kako pokušavaju da budu uspešni u svemu i svačemu: pravljenju vina, dizajniranju nakita, afričkih predmeta za kuću itd... I, u poslednje vreme čuli smo da Anđelinin projekat koji uključuje izgradnju škole za devojčice u Avganistanu uz pomoć zarade od prodaje njene kolekcije nakita konačno se završava. Glumica-reditelj-producent proglasila je školu otvorenom. Sa lokacijom malo izvan Kabula, škola ima 200-300 učenica. Anđelina tvrdi da je škola napravljena od zarade koju je dobila prodajom njene kolekcije nakita, koju je napravila u saradnji sa renomiranim ekspertom za nakit Robertom Procopom.

Kolekcija nakita nastala iz te saradnje dobila je ime The Style of Jolie, i poznata je po svom ekskluzivitetu u korišćenju dragog kamenja specifičnog oblika. Anđelina veruje da ljudi uvek moraju biti proaktivni u svemu što rade, tako da The Style of Jolie kolekcija sadrži dozu i njene i Procopove kreativnosti. Glumica ne radi ništa ukoliko ne smatra da to neće biti najbolje, te je stoga želela da kreira kolekciju koja će biti istorijska kao i šik i prefinjena.

Dok će neki bogati ljubitelj ekskluzivnog nakita i mode zasijati uz nove Anđelinine kreacije na jednom kraju planete, neka devojčica će zbog toga imati priliku da stekne obrazovanje i učini svoj život malo boljim.

Pročitajte još

Povezane teme

Vesti

Šoping lista: U crvenoj fazi

Nemoguće je odoleti crvenoj boji i ne primetiti je.

Vesti

Modna kuća Anđeline Džoli i brend Chloé lansiraju zajedničku kolekciju

Prva linija brenda Atelier Jolie fokusirana je na ekološku održivost.

Stil dana

Letnja elegancija Eme Stoun

Još jedan outfit koji se kopira!

Vesti

BOSS organizovao žurku za Naomi Kembel

Lepotica je tradicionalno proslavila rođendan u Kanu.

Vesti

Summer kolekcija brenda H&M je tu!

Uživajte u sjajnim lanenim sakoima, heklanim bluzama i haljinama, fantastičnim kupaćim kostimima