grazia

Stil dana

Stil dana - Kako nositi teksas košulju ove jeseni

Većina od nas poseduje najmanje jednu teksas košulju, a ne retko se dešava da u društvu najmanje dve ili tri od nas nosi teksas košulju u isto vreme.

Zapravo, danas želimo da ohrabrimo sve one devojke koje ne poseduju teksas košulju, i pokažemo im zašto je obavezno treba nabaviti ove jeseni.

Prvo, imate modernu svastranu stvar koju ćete sa lakoćom kombinovati, stvoriti apsolutno bilo koji izgled i stil, u bilo kom godišnjem dobu. Teksas košulja je kul, moderna, a ako preferirate boemski stil, ona je opet pravo rešenje. Ukoliko želite otmen izgled ponovo preporučujemo teksas košulju. Da ne pominjemo njenu prefinjenu sofisticiranost. Bez obzira kako je nosile vaš stil će izgledati neverovatno.

U suštini teksas košulja, više nije samo košulja, već neki magični komad odeće koji odlično radi za vas.

Na primer, ako želite da izgledate profesionalno na vrlo kežual šik način, možete je nositi na posao, u kombinaciji sa klasičnim pantalonama u crnoj boji, dodajte tamno plave ili bele potpetice, ili Okford cipele. Isto važi i za suknje. Proverite da li ste dobro zakopčale košulju, sve do kragne, jer velika ogrlica tu nalazi svoje mesto.

Teksas košulja izgleda neverovatno dobro kada je u pitanju slojevito oblačenje u hladnim zimskim danima, kada možete da je nosite kao drugu tanku jaknu, raskopčanu, ili kao košulju ispod nekog mekog džempera sa savijenim rukavima. I na kraju, ali ne i najmanje bitno je boja i dizajn košulje. Od super blede, skoro bele nijanse do tamne boje teksasa ova košulja će izgledati veoma prikladno za sve prilike. Odlično pristaje svakom tonu kože, svakoj frizuri i stilu.

Najbolji način da izgledate seksi i šik je da je nosite sa smelim usnama. To je onaj popularni “Instagram trenutak”.

Pogledajte naše omiljene komnicaije sa teksas košuljom!

Autor: Milica L. Tasić

Pročitajte još

Povezane teme

Easy Chic

11 koraka za savršeno zimsko oblačenje

Zima je sezona kada vremenske (ne)prilike najviše diktiraju vaše oblačenje. Pošto želite da budete sigurni predstavljamo vam spisak pouzdanih i klasičnih komada koji će vam olakša...

Stil dana

Menhetn kao modna pista: Novi dan, novi izgled Emili Ratajkovski

I dok šeta psa, manekenka je besprekorno stilizovana.

Vesti

6 vodećih trendova za 2023. koje poznate ličnosti već nose

Ostavite ekspertima da prvi usvajaju nove stilove.

Stil dana

Perfektno obučena i kad ide u šoping: Kejti Holms kraljica ležernosti

Glumica je u jednostavnoj, ali veoma elegantnoj kombinaciji šopingovala u Njujorku.

Inspiracija

5 načina da nosite perjane jakne po uzoru na IT devojke

Hlado vreme znači samo jedno – slojevito oblačenje i jakna napunjena perijem

Vesti

Black Week u CCC-u!

Proslavite nedelju izuzetnih promocija! Black Week u CCC-u je izuzetna prilika da kupite najmoderniju obuću i modne dodatke po cenama nižim i do -30%.