Top 5

Top 5 frizura za okruglo lice

To se svakako odnosi na izbor nove frizure. Potrebno je da pratite određena pravila kako bi pronašli odgovarajuću alternativu za svoje crte lica. Izbor frizure za vaš oblik lica zahteva pre svega određivanje oblika lica, nakon čega možete pronaći bezbroj fruzura kod naših omiljenih ličnosti.

Frizura za okruglo lice 1: Selena Gomez - punđa

Ko je rekao da žene sa okruglim oblikom lica uvek biraju slobodne frizure? Zapravo, za posebne prilike pravilno odabrana punđa je možda najbolja alternativa koju možete razmotriti. Dobra ideja je da kopirate Selenu Gomez i njenu super elegantnu punđu sa blagom teksturom u prednjem delu koji se koristi da izduži njeno okruglo lice i stvorisavršen balans između neverovatnih crta lica.

Frizura za okrugle lice 2: Kameron Diaz - boho talasi

Kameron Diaz uvek uspeva da izgleda kao milion dolara, bez obzira da li se radi se o glam crvenom tepihu ili dnevnoj šetnji u casual stilu. Njena savršeno odabrana frizura uvek uspeva da istakne njene najbolje osobine i da idealne proporcije njenom licu. Romantični boho vibe u kosi je samo još jedna kul frizura za okruglo lice koju možete da primenite!

Frizura za okruglo lice 3: Dru Barmore

Dru Barimore je još jedna ličnost, koja izgleda neverovatno. Njena lagano pokupljena kosa je posebno zapanjujuća opcija koju možete uzeti u obzir za glam izlaske. Koristeći odgovarajuću šminku stvorićete idealnu ravnotežu.

Frizura za okruglo lice 4: Kejt Bosvort

Kosa očešljana na centralni razdeljak je uvek odličan izbor ako imate okrugli oblik lica, jer uspeva da malo izduži lice čineći ga idealnim. Ova jednostavna frizura, koja Kejt Bosvort stoji neverovatno, odlična je za specijalne prilike, posebno kada je u kombinaciji sa smelim crvenim karminom.

Frizura za okruglo lice 5: Emma Stone

Igranje sa različitim stilovima, od minimalističkog do boho, definitivno može da dovede do savršenog ishoda. Emma Stone odlučila je da prigrli glam retro stranu, holivudski inspirisanu retro frizuru sa dugim šiškama na stranu. Ovo je još jedna jedinstvena frizura za okrugli oblik lica koju možete uzeti u obzir!

Ovo su samo neke kul frizure za okruglo lica koje možete probati. Ono na šta uvek treba da se fokusirate jesu vaše najbolje crte lica, pokušajte da ih istaknete kroz pravilno odabranu frizuru i šminku.

M.L.

Povezane teme

Stil dana

Fashion Alert: prsluk se vratio i već smo ludo zaljubljeni u njega

Sofisticirani, šik i s onom muškom notom koju uvek volimo.

Vesti

Intimissimi predstavlja “Green Collection” - eko liniju koja voli planetu

Intimissimi lansira mini kolekciju donjeg veša, pidžama i pletiva od "ekološki prihvatljivih" vlakana proizvedenih sa malim uticajem na životnu sredinu.

Satovi i Nakit

Chanel predstavlja J12 Paradoxe

Od trenutka kada je lansiran, J12 je pomerio granice i prkosio čvrstim konvencijama sveta časovničarstva.

Piste

Univerzitetska odela i besprekorne haljine: Versace FW 2020

Kako je došlo do prve kombinovane Versace revije u Milanu?

Inspiracija

Najmodernije prolećne cipele sa visokom potpeticom

Od vrlo jednostavnih do cipela sa visokom petom okićenom kristalima i dragocenim aplikacijama: evo izbora apsolutno neodoljivih predloga.

Vesti

Izbliza: prolećne sandale Sophia Webster

Cvetni print krasi celu površinu sandala, uključujući i đon!

Street style

Irina Šajk i druge poznate ličnosti u eko kaputima Max Mara

Eko kaput Max Mara – omiljeni odevni komad poznatih dama.

Vesti

Dior je predstavio novu verziju klasične torbe Lady Dior

U sezoni proleće/leto 2020. godine, modna kuća Dior predstavila je ažuriranu verziju svoje klasične Lady Dior torbe.

Vesti

Pariski duh: Celine reklamna kampanja proleće/leto 2020.

Francuska modna kuća Celine predstavila je novu reklamnu kampanju za sezonu proleće/leto 2020, čiji je glavni lik bila britanski model Fran Samers.

Vesti

Kristen Stjuart u novoj Chanel Ready-To-Wear kampanji proleće/leto 2020

Kristen Stjuart ambasador brenda Chanel od 2015. godine lice je kampanje za sezonu proleće/leto 2020, koju je fotografisao Žan Baptist Mondino.

Vesti

Igra skraćenica: Prada proleće/leto 2020. reklamna kampanja

Modna kuća Prada predstavila je novu reklamnu kampanju za proleće/leto 2020 u kojoj je organizovala igru akronima.