Top 5

Top 5: Neženja kraljevske krvi

Muškaracima kraljevskog plemstva takođe nije tako lako da pronađu ženu koja im odgovara.

Ove godine, samo dva kvalifikovana kandidata, Princ Karl Filip i Princ od Monaka Pierre Casiraghi, napustili su redove plemenitih prosaca. Ali devojke, ukoliko mislite da se lista sužava, rano je za jadikujovanje. Predstavljamo vam pet neženja, naslednike koji su još uvek u potrazi za svojom princezom.

Engleska: Princ Hari, 31 godina

Najpoželjniji neženja u Britaniji je šarmantan princ Hari koji je nedavno proslavio 31. pođendan. Nedavno je kružila vest da je princ Hari zaljubljen u Emu Vatson, ali nijedno od njih dvoje nije potvrdilo ovu vest. Zašto je crveno-bradati aristokrata i miljenik devojaka još uvek sam i nije pronašao drugu polovinu?

Hari je sam priznao da je bio spreman da se skrasi i postane otac, ali naći idealnu ženu nije tako lako. Naslednik kraljevske porodice je uveren da sve dolazi u svoje vreme: "Bilo bi lepo imati nekoga pored sebe, ali mislim da će se sve desiti samo od sebe, nema potrebe da žurim sa tim stvarima."


Princ Hamdan - 32 godina

Još jedan zavidni mladoženja kraljevske krvi izgleda odlično, kao Aladin i živi u Dubaiju. Međutim, sudeći po Instagramu, u rodnoj zemlji 32-godišnji naslednik prestola, Sheikh Hamdan (da budemo precizniji - Hamdan Bin Mohamed bin Rašid Al Maktum) ne želi da ostane.

Njegovog Visočanstvo, uživa u ekstremnim hobijima (skakanje sa visine, auto trkama,). Pored toga, najsjajniji od sedam sinova vladara Dubaija je aktivno uključen u politiku Emirata i štiti ugrožene. Hamdan je često davalac krvi, donira ogromne sume novca u dobrotvorne svrhe i štiti prava osoba sa invaliditetom. Plemeniti mladoženja je zgodan i bogat, vešto vodi u sedlu, ukratko, pravi orijentalni princ.

Grčka, princ Filipos, 29 godina

Najmlađi od pet naslednika kralja Konstantina II, Filippos je inteligentni princ (diplomirao je na Univerzitetu Džordžtaun). Princ je zvanično dobio titulu Kraljevskog Veličanstva na svoj 25. rođendan. Iako je živeo u Engleskoj sve više učestvuje u javnom životu Rumunije. Sa njim već možete zamisliti “veliku grčku pravoslavnu svadbu.” Plemenitog mladoženju najčešće ćete videti u Njujorku, gde živi veći deo godine.


Jordan: Princ Husein, 21 godina

Po standardima monarha, najstarijem sinu kralja Jordana, je još rano da razmišlja o braku. Princ Husein je nedavno napunio 21. godinu, a on još nije diplomirao na Georgetown univerzitetui, gde studira političke nauke. Međutim, da pronađete zajednički jezik sa princom ni u kom slučaju neće biti teško: mladi prestolonaslednik tečno govori tri jezika, pored arapskog, tečno govori engleski, francuski i hebrejski jezik. Ukratko, postoje šanse.


Nemačka: Princ Albert Turn und Taksis, 32 godina

32-godišnji princ je rođen u Bavarskoj i jedan od najbogatijih ljudi u Nemačkoj, Albert Turn und Taksis (Albert II, Maria Lamoral Miguel Johannes Gabriel fon Turn und Taksis, da budemo precizni). Albert živi sa svojom porodicom u palati Sv Emmeram, i potomak je plemstva. Albert je jedini sin svog oca, biznismena, pa je nasledio pivare, mlinove i 30 000 hektara zemljišta u srcu Evrope. Forbs je pisao o njemu kao  o vrlo mladom milijarderu na svetu. Albert je takođe u aktivnom traženju životnog partnera. Obožava sportske automobile i princ posebno uživa u trkama.

M.L.

Povezane teme

Piste

Calzedonia spektakl za sezonu jesen/zima

Godišnji Calzedonia događaj je obeležio nedelju za nama, a dokaz da je revija ostavila utisak na sve jeste što se o njoj i dalje priča.

Easy Chic

Grazia shopping: efektne i nenametljive

Ukoliko ste u poztrazi za torbom koja je efektna, ali neće zaseniti vaš stajling imamo predloge za vas.

Vesti

Miranda Ker je rodila trećeg sina

Miranda Ker, 36-godišnja manekenka postala je majka po treći put.

Vesti

Sofija Kopola snimila je video posvećen Koko Šanel

Američka rediteljica Sofija Kopola, dugi niz godina je pravi prijatelj kuće CHANEL, a sada je snimila video o Gabrijeli Šanel.

Vesti

Lupita Njongo postaje ambasador humanitarnog projekta Michael Kors

Glumica Lupita Njongo pridružila se humanitarnoj organizaciji Watch Hunger Stop.

Stil dana

10 najlepših beretki za prve hladne dane

Držite glavu toplom i budite moderne tokom jeseni i zime.

Inspiracija

Kako izgleda jedan dan dizajnerke Isabel Marant

"Svaki put kada uđem u kancelariju, osvrnem se oko sebe i pomislim: prokletstvo, koliko imam sreće!"

Easy Chic

Još manja: nova mikro torba brenda Jacquemus

Čini se da je francuski modni dizajner Simon Port Žakmus odlučio da ospori praktičnost i domišljatost fashionista.

Inspiracija

Rouzi Hantington-Vajtli – stajlinzi koji bi svima odgovarali

Prikupili smo najbolje stajlinge britanske lepotice koji inspirišu svojom elegancijom.

Easy Chic

Torba sa logotipom na kopči – obavezni aksesoar jesenje sezone

Najprestižniji današnji brendovi setili su se koliko su njihovi logotipi skupi i vratili se zlatnoj normi: jedan monogram po torbi.

Inspiracija

Instagram inspiracija: 10 stajlinga sa džemperom u glavnoj ulozi

Želeli bismo da epoha sa džemperima traje do sredine aprila.

Satovi i Nakit

Naušnice princeze Dajane se vraćaju u modu

Trend osamdesetih je relevantan u novoj sezoni.